Kızlar kocamı özledim, evimi özledim, düzenimi özledim... şubat ortası dönücez gibi gözüküyor şimdilik eğer uzamazsa tabi, Allahım bi mucize olsada hepsine birden kavuşabilsem...![]()
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun dileklerine canım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kocamı özledim, evimi özledim, düzenimi özledim... şubat ortası dönücez gibi gözüküyor şimdilik eğer uzamazsa tabi, Allahım bi mucize olsada hepsine birden kavuşabilsem...![]()
kuzucuum büyümüş bir de el mi sallıyormuş maşallahhh
ben de karar verememiştimi sonra toplu alışverişe çıktığımda chicco görüp bir anda ondan aldım. umarım iyi çıkar denemeden bilemeyeceğiz. zaten her bebein cildi farklı, çok iyi denen uymayabilir, sıradan birşey iyi gelebilir
geçmiş olsun canım ya kurtulamadın bir türlü enfeksiyondan, inş. geçer bu sefer
o acı çok fena canım ya, hafif egzersiz önermişti dr. bana sırtı ve kaburgayı rahatlatmak için. dene istersen tatlım
inş. önemli birşey değildir canım, ama devam ederse ihmal etme sakın
canım içini ferah tut, allah acil şifalar versin ablacığına inşallah önemli bir şey çıkmaz
ben hepsini yıkadım, 30 derecede hassas programda yünlü ve kalınlar da dahil hiç birşey olmadı.
çok fena birşey atlatmışsın allah korumuş canım, zaten bir şey olmasına gerek yok korkusu yeter 7 aylık hamile halinle. canından kıymetli değil ya sınav bir gün geç olsun, olaylar yatışsın bana sorarsan gitme yarın.
çok geçmiş olsun canım, acil şifalar
selam canım, bilgisayar öyle açık kalmış ancak bakabiliyorum
kızlar yaa bugun aşure günüymüş tv de habire gösterip durdular benim de canım çekti :84:
annem burda olsa yapardı apartmanda da kimse yapmamış napcam ben çok canım çekti kendim yapsam tek bugday yok yarın al ıslat haşla ancak cumartesiye![]()
sancım var şekerim geçmedi bi türlü korkumdan devamlı kontrol ediyorum ama bide bunaltıcı bişey var üstümde atamadım yatsam mı acaba
Kızlar tam 4 saattir mide ağrımı geçirmeye çalışıyorum ölücem galiba denemediğim şey kalmadıı....
allahım kapı çaldı veeeeee aşure geldiiiiiiii![]()
Cnm gaviskon şurup al, ben onunla yaşıyorum resmen, advance olanı daha etkili
Güle güle kullan cnm
ohhh afiyet olsun
Cnm 25 liraya aldım rengi kırmızı önden aşağıya kadar düğmeli spor rahat penye kumaştan, foto mak nin pilleri şarjda dolsun eklerim, sabahlığım annemden bana kaldı hatta kaldı demiyim ben çok beğendiğim için istedim :))) kağandada onu kullanmıştım onuda çekip eklerim, benim kesin sezaryen bu arada
Canım sağolasın, oğlum tam bir kayu hastası Allahım çıldırıyor onun için, her yerimiz kayu oldu :))) cd ler, bebekler fln, bizde senin dediğin gibi kağana kalsa kardeşinin adını kesin kayu koyardı diyoruz :))) cd leri beraber izledik ben kötü içerik göremediğim için bu sevdasını engellemiyorum, eğitici buluyorum, kayu ne yapsa kağanda yapıyor çok komik oldu çocuk :))işte bu yüzen acilen kayunun yemek yiyen bir bölümünü yapmaları lazım :))
Cnm sağolasın, sanada çok geçmiş olsun, havalar aniden soğuyunca hepimiz döküldük resmen, bizim evde hasta olmayan kalmadı...
Cnm bende çok etkileniyorum böyle olaylardan, bencede eğer kendini iyi hissetmiyorsan gitme
Kız süper, 7 kilo neki cnm ya, bebeğin suyu eşi kendisi fln eder, bu arada faceyi açamıyorum cnm eft yaptık akşam hesaba sabah elinde olur, tekrar teşekkür ederim![]()
Kızlar busemin bebişi iyiymiş facem açıldı şimdi ordan baktım heh he çok sevindim artık kendi kendine nefes alıyor, gramajıda artıyormuş maş., 1 paket bezi bitirmiş bile kuzucuk :)) buseminde tansiyonu aradayükseliyormuş ama genel olarak durum iyiye gidiyor anladığım kadarı ile
Ah ah aynı şeyleri yaşıyoruz cnm
İyi geceler cnm bende çıkıyorum şimdi
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun dileklerine canım....
Burcucum bu arada seninle ortak birde arkadaşımız var sanırım face de fark ettim esra buldaç dede.O benim çocukluk arkadaşım burayı da onun sayesinde buldum ....Siz de burada tanıştınız sanırım ...
bu arada busemin iyi olmasına çok sevindim vallahi
hepinize günaydın kızlar,
dün giremedim henüz geçmişi de okuyamadım
umarım herkes iyidir
bizde çok şükür iyiyiz
hepinize kolaylıklarla dolu bir gün diliyorum
İyi akşamlar kızlar
Çok kötü ani stres dolu bir gün geçirdim
Sabah okulda ilk ders bir öğretmen arkadaşla idareci arasında kavga çıktı
öğretmen cinnet geçirdi müdür yardımcısına bıçak çekmiş
biz öğretmenler odasındaydık nasıl bir bağırış oldu ödüm koptu sonra polis çağırıldı bir sürü olay bizleri derse yollamadılar sinirlerim boşaldı benim ağlamaktan mahvoldum eve yolladılar beni 1 saat kadar dinlenip okula geri gittim ama dersim bitene kadar can korkusuyla geçti saatler polis sürekli kapıda bekledi çok kötüydü çoook
hala etkisindeyim yarın okulda napacağım bilmiyorum hatta sevk alıp gitmemeyi bile düşünüyorum
Geçmişi okuyacağım şimdi
bu arada bir bilgiye ihtiyacım var kızlar,
daha öncelerde hep yazanlarınız vardı ama asıl prosedür nasıl oluyor bunu öğrenmek istiyorum
bu süt kuponları nasıl temin ediliyor?toplum sağlığı merkezini aradım kimsenin haberi yok böle bişeyden
ne yapmam gerekiyor bileniniz var mı?
yardımcı olursanız sevinirim
kızlar mide yanmasına ne iyi geliyordu