2011 Şubat Anneleri

ayyy gözdecim çok üzüldüm senin adına kaç gün sürcek ki?
benim ki de haftaya gitcek ii şimdi git de ocak şubatta gitme diyorum

bu arada tombiicim çerezza ve cheetos var tam tombi gibi olmasa da biraz benziyo ben onlardan yiyom canım çekio napım fırılnlanmış yazıo üstünde ama inş zararlı değildir lays doritos falan da çekioda yemiyom onları zararlı die

evet canım yaa bende dr dan fırçayı yıyınce yemıyorum artık
son aya girdik bari kilonu koru dedi dr um moralımı bozdu ama napıım yemem bende:)

meraba arkadaşlarr herkes iyidir inşallah benim gibi kasık ve bel agrısı hisseden varmı sanki adet olacakmısım gibi hisseidoyurm inşallah yalnız degilimdir yani normal bi durumdur.

meraba arkadaşlarr herkes iyidir inşallah benim gibi kasık ve bel agrısı hisseden varmı sanki adet olacakmısım gibi hisseidoyurm inşallah yalnız degilimdir yani normal bi durumdur.

canım gayet normal bazen bana da oluyor
hatta bu aralar bacağıma giren kıramp ile uyanıyorum ben geceleri endişe etme normal yani yaşadıklarımız.

canım gayet normal bazen bana da oluyor
hatta bu aralar bacağıma giren kıramp ile uyanıyorum ben geceleri endişe etme normal yani yaşadıklarımız.

dogum belirtileride bu şekilde ya çok korkuyorum böyle agrılar oldugunda
daha hazır degilim ben kendimi şubata hazırladım hadi ocak olsun ama şimdi daha erken anne olmaya hazır degilim :1:

1 hafta önce dalin şampuanı realden 11 tl ye aldım ben,küsüratını unuttum,bide yastığı bebeğin iki yanına koymak için düşünüyorum aslında iyi olur,fakat öyle büyük bişeyde istemiyorum,orada gördüğünün ebatı nasıl manikk benim yakınımda var a101,yetişkin yastığı gibi bişeyse almam
yok canım küçük bi yastık slindirin dikine kesilmiş halini düşün öyle tam bebeğin yanına koymalık yani bence git bi bak benim hoşuma gitti açıkcası

çok haklıı bazen gereksiz endişeye kapılabiliyoruz,bu arada 32. haftaya girmişsinn:) hadi hayırlısı
teşekkür ederim canım ...haftalar ilerliyor hızla...
küçük insandan banada mail geliyor
bende biraz önce okurken hareket kısmına takıldım
benim oğlusumda bazen saatlerce hareket etmiyor

buarada bugun bi kitap aldım ismi Anneler ve Oğulları için bir fincan huzur
akşam olsa da okusam diye sabırsızlanıyorum :69:

nurcum benim doktorumun bi makalesini okumuştum orda 2 saat değilde gün içinde 10 tekme atması gerektiğini söylüyordu
evet kızlar öyleymiş ama bu siteden gelen mail beni endişelendirdi işte bilgi kirliliği oluyor malesef bazen...içimizi ferah tutmak lazım galiba hep olumlu düşünmek gerek...
bende yaşıyorum canım zaman zaman normalmiş...sıkma canını...

Aynı ağrılar bende de oluyor canım bacaklarıma da kramplar giriyor.kaburgalarım ayrılıyor sanki ama dayanmaya çalışıyorum.Normal ağrılar bunlar sanırım.Ne yapalım artık bebişlerimiz için katlanıcaz :21::21::21:

merhaba canım çok normal merak etme eee olcak artık normalde 28.haftadan sonra doğum antremanları yapıyomuş rahim sık ve düzenli olmadığı sürece korkma

nurcum bebeğin hareket etmediğinde tatlı bişiler yiyip sola yat saatte 4 hareket ki bu illa tekme olmasına gerek yok hafif hareketleride say dedi benim doktor 4 yetrmiş benimki gece benden sonra uyuyup sabah 9 civarı uyanıyo :9:

bu arada arkadaşlar 32.haftadan sonra bebiş hareketlerinin azalması normlmiş panik yapmayın hızlı kilo aldığından yeri daralıyormuş

Fatma bu arada sana bişey sorucam, komsun olan yaşlı bayandan sadece evlerinde osuruyolar diyemi hoşlanmıyosun?yoksa sana başka şeyler mi yaptı yada lafmı söyledi? aşure getirince kapıyı açmamışsın ya keşke yemesen bile alsaydın.. gönlü olurdu kadının, aklına düşmüş getirmiş,bence anlamıştır açmadığını...

heheheh:) canımm gönlü olacak diye alıp çöpe atsam dahamı iyi? ben açlıktan ölsem alıp onu ağzıma sürmem! atarsamda onun günahını çekemem,gönlünüde hiç yapamam.polyanacılık hiç oynayamam

dertleşim biraz anlarsın belki beni

bi kere kapıyı bilerek açmadığımı anladığını sanmıyorum,ben zaten hafta içi bazen anneme giderim yada eşimle dışarıya çıkarız,artı teyzeyi hiç tanımıyorum oda beni tanımıyor,muhabbetim dahi olmadı,dolayısıyla tanımadığı birinin bilerek kapıyı açmadığını anlayacağını sanmıyorum,zaten yeni taşındığım içinde tanımadıklarıma kapı açmam,bak kin asla beslemiyorum ama çok çok çok sinirleniyorum ikisi ayrı şey,ben buraya taşınalı daha 1 buçuk ay oldu,ve şoktayım,boşuna ev alma komşu al dememişler,o gaz konusu bildiğin gibi değil canım,tahmin dahi edemezsin,arada bir denk gelsem insanlık hali derim,çok ama çok pişman oldum bu eve taşındığıma,ben hayatımda böyle bişey görmedim,hergün! sabahın 5 inde adamın gaz sesleriyle uyanıp birde rüyana kadar o sesin girdiğini görsen,1 kerede değil en az 4 defa duyuyorum, sende heralde kafayı yerdin,eşimde rahatsız oluyor,sabah akşam nedir bu ya,adam gündüz gidiyor gün içinde karısı devam ediyor,yatak odamdan banyomdan oturma odamdan çok net duyuyorum ve hergün bir kaç defa,sanki yanımdalar,hergün duyuyorum lanet olsunnn!!!! bu sabah yine yaptılar,ya sabır çektim uykumda,birazdan yine yapacaklar biliyorum,şeytan diyoki yeter da yeter deyip vur duvara,normal bir durum olmasa gerek,etrafımdakiler abarttığımı sandılar,ama yatıya misafir kalan kardeşlerim bile şahit oldular sırf bu yüzden evimi tekrar taşımayı bile düşünüyorum,hoşlanmıyorum böyle şeylerden,bizde insanız ama dikkat ediyoruz dimi,sabredicem ve evimi 1 yıl sonra taşıcam,valla beni çok sinir ediyor bu durum,eşimde pişman oldu,evden soğuduk,şöyle bir örnek veriyim anla beni,kendinize sofra kurdunuz iştahla yemek yiceksiniz ve tam o esnada o iğrenç sesi 4,5 defa kuvvetli bir şekilde duyuyorsun,bide zorluyo kendini:) lokma boğazından geçermi? dolayısıyla bana aşure getirdiğinde kapıyı açıp almamam çok doğal.

offf içimi döktüm rahatladım

Kızlar yazdıklarım görünmüyor uçmuş gitmiş yeniden yazayım dedim

Kızlar bu arada biraz alışveriş haberleri vereyim.Özdilekte dalin sıvı deterjan 12 tl ye düşmüş haberiniz olsun.Ben 16 tl ye almıştım:( Birde A101 marketlerinde kütahya porselenin takvimli yeni yıl kupaları satışta çok güzel ben aldım 2 tane. Onlarda 4 TL den. Birde viskolex yastıklar vardı alsammı karar veremedim.Bebeğin iki yanına koyarım diye düşündüm.Onlarda hem çok güzeldi hemde fiyatıda uygundu.

Cnm viskolex yastıktan ziyede yan yatırma yastığı almanı öneririm, yükseltisi olduğu için bebek reflüsünüde engelliyor
slm kızlar.
bugün babamız evde grip olmuş kocacım izin aldı yatıyo evde.bende ancak girebildim.hoş zaten öğlene kadar uyuduk da:)
ayy kızlar eşimin toplantısı vardı ay sonunda yurt dışında diyodum yaaa.ben aralık sonunda gitcek ya doğarsa diye üzülüyodum adamın toplantı ocağın henüz belli olmayan bi haftasına ertelendi ayy ben büyük ihtimalle ocakta doğum yapcam amaaaaaa:((sanki adamlar eşim doğumda yanımda olmasın diye çaba sarfediyolar valla :)
geçmiş olsun cnm eşine, inş doğumda yanında olabilir, benimkininde yanımda olmama ihtimali var maalesef...
Herkese selam kızlar geçimiş oku oku bitmiyo..
Fatmacım okulunda neler olmuş öyle yaa dehşet verici bişey Allah korusun bencede arkadaşların dediği gibi biraz dinlenmek için 1 hafta filan rapor al zaten çok yoruluyorsun...
Burcucum Kağanın iyileşmesine sevindim.Eşini özlemeni çok iyi anlıyorum inş tüm dileklerin gerçekleşir.
Cnm sağolasın inş. hepimiz için
sırtım çok ağrıyor kızlar yaaa.1 saat falan oturayım sırtım fecii ağrıyoo.:2:
Cnm arkana yastık koyup bir süre dik dursan iyi gelebilir belki
kızlaaar komşum aşure getirmişşşş!!!!!! :62: :66: :64:
sen hamilesin büyük bi kase ver de doldurup getirim dedi gözüm ışıdı ama yok dedim
eşim diyette zaten ben de şekerim yok die yuklenmeyım dimi
Cnm çok faydalı içinde herşey var ,yeseydin keşke ben 2 kase yedim sabahtan bu yana :))
Kar Falan Yağıyor Güzel de Bizim Gibi Hamileleler İçin Durgun Geçiyor İnsan Kendini Daha Ağır Hissediyor Bu Havalarda..

Canım Sıkkın Zaten Annem Biraz Uzakta Oturuyor Dün Heveslemiştim Bugün Giderim Görürüüm Diye Eşim Boşver Çıkma Bu Soğukta Dedi Maaşını da Almamış Daha Taksiyle de Gitmeye Gönlüm Razı Olmadı 15 Gündür Annemi Göremiyorum Özledim Canım Çok Sıkkın Bi de Mide Bulantım Başladı Bugün Yani Pek de Hoş Bi Gün Değil.. Kendimi Ev İşine Veriyim En İyisi Başka Türlü Kendime Gelemicem..
Cnm mide bulantısı son aylarda olabiliyor mide yukarı çıktığı için
kızlar mide yanmasına ne iyi geliyordu

Cnm gaviskon advance kullanıyorum

yok burcucum yedim tabii aşure ama bi küçük kase sadece dün akşam burda ben aşure die yıkıyodum da ortalığı :66:

heheheh:) canımm gönlü olacak diye alıp çöpe atsam dahamı iyi? ben açlıktan ölsem alıp onu ağzıma sürmem! atarsamda onun günahını çekemem,gönlünüde hiç yapamam.polyanacılık hiç oynayamam

dertleşim biraz anlarsın belki beni

bi kere kapıyı bilerek açmadığımı anladığını sanmıyorum,ben zaten hafta içi bazen anneme giderim yada eşimle dışarıya çıkarız,artı teyzeyi hiç tanımıyorum oda beni tanımıyor,muhabbetim dahi olmadı,dolayısıyla tanımadığı birinin bilerek kapıyı açmadığını anlayacağını sanmıyorum,zaten yeni taşındığım içinde tanımadıklarıma kapı açmam,bak kin asla beslemiyorum ama çok çok çok sinirleniyorum ikisi ayrı şey,ben buraya taşınalı daha 1 buçuk ay oldu,ve şoktayım,boşuna ev alma komşu al dememişler,o gaz konusu bildiğin gibi değil canım,tahmin dahi edemezsin,arada bir denk gelsem insanlık hali derim,çok ama çok pişman oldum bu eve taşındığıma,ben hayatımda böyle bişey görmedim,hergün! sabahın 5 inde adamın gaz sesleriyle uyanıp birde rüyana kadar o sesin girdiğini görsen,1 kerede değil en az 4 defa duyuyorum, sende heralde kafayı yerdin,eşimde rahatsız oluyor,sabah akşam nedir bu ya,adam gündüz gidiyor gün içinde karısı devam ediyor,yatak odamdan banyomdan oturma odamdan çok net duyuyorum ve hergün bir kaç defa,sanki yanımdalar,hergün duyuyorum lanet olsunnn!!!! bu sabah yine yaptılar,ya sabır çektim uykumda,birazdan yine yapacaklar biliyorum,şeytan diyoki yeter da yeter deyip vur duvara,normal bir durum olmasa gerek,etrafımdakiler abarttığımı sandılar,ama yatıya misafir kalan kardeşlerim bile şahit oldular sırf bu yüzden evimi tekrar taşımayı bile düşünüyorum,hoşlanmıyorum böyle şeylerden,bizde insanız ama dikkat ediyoruz dimi,sabredicem ve evimi 1 yıl sonra taşıcam,valla beni çok sinir ediyor bu durum,eşimde pişman oldu,evden soğuduk,şöyle bir örnek veriyim anla beni,kendinize sofra kurdunuz iştahla yemek yiceksiniz ve tam o esnada o iğrenç sesi 4,5 defa kuvvetli bir şekilde duyuyorsun,bide zorluyo kendini:) lokma boğazından geçermi? dolayısıyla bana aşure getirdiğinde kapıyı açıp almamam çok doğal.

offf içimi döktüm rahatladım

ayy mapuci gülsemmi ağlasammı bilmem derlerya öyle bir durumdasın canım duvarlar okadar ses geçiriyormu yaa gerçekten igrençtir ama sende tv yada müzik aç biraz sesinide duyma bari töbe töbe :19::19:

gözdeati canım eşinin iş durumuna üzüldüm inşallah yanında olur ya

bende seninle aynı durumdayım eşim yurtdışına gitcek ve muhtemelen ocak ta olcak...

Back
X