2011 Şubat Anneleri

kızlar ben kaçtım gidip azcık yatakta debelenyim bari belki uykum gelir.yarın hastaneye bebiş ziyaretine gitcez :64: çok heycanlıı hadi öptm hepinizi iyi bakın bebişlrinize

iyi geceler iyi uykular canım gözün aydın hadi kızınla buluşmana saatler kaldı darısı başımıza sende kendine ve bebişine iyi bak öptük seni ve kızını

evet canım artık bizim sıpalar bizi uyutmuyorlar inşallah doğduklarında böyle olmazlar yoksa yandık ki ne yandık:9::9:

evet canım ya çok düşüncesiz insanlar var nerdeyse tepemizede yapıcaklar zaten canım ya nasıl insanlar bunlar anlayamıyorum bence bunlar komşuluk hakkı nedir onuda bilmiyorlar apartmanda oturmasınıda bilmiyorlar sinir oluyorum böyle insanlara:47::47:

canım tepemize zaten yapıyolar,senin tepene toz yağıyor benim evim başkasının bilmem ne sesiyle inliyo daha ne olsunki,ben utanıyorum artık,vallahi utanıyorum,şurada kaldı 3 saatim,amca birazdan sesiyle inletecek yine,bebek olduktan sonra olurda sesinden rahatsız olup şikayete gelirlerse ben diyeceğimi biliyorum,inşallah gelip sesten şikayetçi olur ozaman yapıcam yapacağımı

Son düzenleme:
kızlar bu kadar fazla kalmakta iyi değil bilgisayar başında gözde haklı yatakta olalım birazda yani kendi adıma :)iyi geceler sizlere .....

iyi geceler canım

anlattığınız insanlar toplu yaşamdan bi haber apartman adabını bilmeyen insanlar ben son kattayım çalıştığım halde ne sabah 10dan önce nede akşam 9dan sonra süpürge,makina çalıştırmıyorum hele pencereden bişi silkmiyorum bile alttaki birinin pencersi açık olur da içeri girer die

neyse kızım inat ediyo uyumamak için ama göz kapaklarım kapanıyo şu dişimden de hayırlısıyla kurtulsaydım mübarek ben yatınca başlıyo ağrımaya :84:

hadi herkese ii geceler mışıl mışıl uyursunuz inş sabah görüşürüz :3:

aynen canım ama bazı insanlar çok duyarsız işte bu arada geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda diş ağrından kurtulursun sanada iyi geceler iyi uykular canım

itiraf ediyorum:52:
daha fazla açlığa dayanamadım ekmek arası peynir zeytin yedim bu vakitteeeeeeeeee:26:

afiyet olsun canım aslında benimde canım bişeyler istiyor bendemi bi kaçamak yapsam:9::9:

itiraf ediyorum:52:
daha fazla açlığa dayanamadım ekmek arası peynir zeytin yedim bu vakitteeeeeeeeee:26:

afiyet bal şeker olsun,bende misafir ağırladım abimlerle yengem vardı,doğru düzgün bişeyde yiyemedim hizmet etmekten,açıkçası çok acıktım,bari bende atıştırim bişeyler

canım tepemize zaten yapıyolar,senin tepene toz yağıyor benim evim başkasının bilmem ne sesiyle inliyo daha ne olsunki,ben utanıyorum artık,vallahi utanıyorum,şurada kaldı 3 saatim,amca birazdan sesiyle inletecek yine,bebek olduktan sonra olurda sesinden rahatsız olup şikayete gelirlerse ben diyeceğimi biliyorum,inşallah gelip sesten şikayetçi olur ozaman yapıcam yapacağımı

canım benim sen hiç merak etme kesin gelirler kendileri herşeyi yaparlar sen susarsın senin bebeğin iki mırıldanır kapında biterler diyorum ya biraz önce gece 1 evde tek başımayım sizinle konuşuyorum duvarıma vuruyor çıt bile çıkmadı nedenini anlayamadım demekki bebek ağlasa birbirimize giricez heralde terbiyesiz kadınla:47:

canım benim sen hiç merak etme kesin gelirler kendileri herşeyi yaparlar sen susarsın senin bebeğin iki mırıldanır kapında biterler diyorum ya biraz önce gece 1 evde tek başımayım sizinle konuşuyorum duvarıma vuruyor çıt bile çıkmadı nedenini anlayamadım demekki bebek ağlasa birbirimize giricez heralde terbiyesiz kadınla:47:

duvara vurmak ne demek yaa,belkide boğuluyordur yardım istiyordur senden:) yasemin kimin ne yaptığı bellimi yaa,çok değişik karakterler var,kim bilir derdi ne,bende bazı geceler bir sesle uyanıyorum sanki jileti küvete vuruyorlar gibi,arka arkaya dakikalarca o ince sesi duyuyorum,o sese uyanıyorum,arkasından zartt diye bir ses ve sifon sesi,ayyyyy neyse yaa,ciddi ciddi psikolojim bozulmuş benim,hele bir gelsin şikayete bebek için,senmisin öten,ozaman görecekler

Arkadaşlar iyi geceler iyi uykular hepinize yeter bu kadar pc başında kalmak...Görüşmek üzereee

canım ya süpersin:9::9::9::9: öldüm gülmekten acaba bende çıkıp çatıdan elektrik süpürgesini mi boşaltsam:9::9::9::9: canım sen yarında kuru fasülye pişir:8:

heheheheheh:)bende burada öldüm gülmekten,eşim ne oldu diyo yüzüme bakıyo garip garip:) çorbayı içtim ter bastı beni:) galiba işe yarayacak etkisini inceden göstermeye başladı:)

duvara vurmak ne demek yaa,belkide boğuluyordur yardım istiyordur senden:) yasemin kimin ne yaptığı bellimi yaa,çok değişik karakterler var,kim bilir derdi ne,bende bazı geceler bir sesle uyanıyorum sanki jileti küvete vuruyorlar gibi,arka arkaya dakikalarca o ince sesi duyuyorum,o sese uyanıyorum,arkasından zartt diye bir ses ve sifon sesi,ayyyyy neyse yaa,ciddi ciddi psikolojim bozulmuş benim,hele bir gelsin şikayete bebek için,senmisin öten,ozaman görecekler

canım vallahi bir daha yaparsa ben çıkıp söyliycem dayanamıyorum artık sabah 8-9 da hergün süperge açılır mı ya hadi açtın torbası mutfak camından mı silkelenir salak kadın ya oğlum inşallah bütün sinirimi alır o kadını çıldırtır

canım vallahi bir daha yaparsa ben çıkıp söyliycem dayanamıyorum artık sabah 8-9 da hergün süperge açılır mı ya hadi açtın torbası mutfak camından mı silkelenir salak kadın ya oğlum inşallah bütün sinirimi alır o kadını çıldırtır

ya makinenin toz torbası camdanmı temizlenirmiş ne kadar yabani biri o yaa,desene mahalleyi toz bulutu kaplıyor,berbat bişey,bide devamlı onu takip edemezsin camın açık olur perden evin mahvolur,dengesizlere çattık haa

ya makinenin toz torbası camdanmı temizlenirmiş ne kadar yabani biri o yaa,desene mahalleyi toz bulutu kaplıyor,berbat bişey,bide devamlı onu takip edemezsin camın açık olur perden evin mahvolur,dengesizlere çattık haa

aynen canım ya şimdi korkumdan mutfağın camını hiç açamıyorum allah yardımcımız olsun biran önce böyle insanlardan bizi kurtarsın inşallah insanın psikolojisini bozuyorlar

:9::9::9::9: canım onların yanında seninki yeterli olmaz eşine yedirseydin biraz:9::9::9:

:)) ya ama 2 buçuk yıl oldu evleneli 1 yıl nişanlı kaldım toplamda 4 yıldır eşimle beraberim vallahi daha 1 defa gaz sesini duymadım,uykuda bile duymadım yaa,biz tuvalete oturuyoruz amcayla teyzemiz yerimize play back yapıyolar:)

aynen canım ya şimdi korkumdan mutfağın camını hiç açamıyorum allah yardımcımız olsun biran önce böyle insanlardan bizi kurtarsın inşallah insanın psikolojisini bozuyorlar

o yüzden hep en üst katta oturucan,benim şansıma hep üst katlar denk geliyor,5. katta oturdum 3. katta oturdum bu yeni taşındığım evde 8. kattayım,hep öyle denk geldi iyide oldu ama inan kul hakkına girmekten korkarım,yaptığım tek şey yatak çarşafımı sirkelemek,ondanda toz toprak akacak değil

:)) ya ama 2 buçuk yıl oldu evleneli 1 yıl nişanlı kaldım toplamda 4 yıldır eşimle beraberim vallahi daha 1 defa gaz sesini duymadım,uykuda bile duymadım yaa,biz tuvalete oturuyoruz amcayla teyzemiz yerimize play back yapıyolar:)

:9::9::9::9::9: bizdede öyle canım hem insan eşide olsa utanır ya artık onlar aşmışlar kendilerini

o yüzden hep en üst katta oturucan,benim şansıma hep üst katlar denk geliyor,5. katta oturdum 3. katta oturdum bu yeni taşındığım evde 8. kattayım,hep öyle denk geldi iyide oldu ama inan kul hakkına girmekten korkarım,yaptığım tek şey yatak çarşafımı sirkelemek,ondanda toz toprak akacak değil

sen şanslıymışsın canım ya ben arakatta oturuyorum:75: bide senin yandakiler gelirse bi sorarmısın ne yiyip içiyorlar böyle:9::9::9:

Back
X