- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
face de arama yapmıştım..grubunuzun ismi ne..face de daha rahat paylaşım oluyorr..burayı çözemedim ben:))
şubat anneleri diye geçiyor ama daha kolay bulman için mail adresi bu:
subat2011@hotmail.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
face de arama yapmıştım..grubunuzun ismi ne..face de daha rahat paylaşım oluyorr..burayı çözemedim ben:))
Ben geldimm.. Bulunduğum yer itibariyle net sorunum war çok zor bağlanıyorum(
Sezeryandan bişicik anlamadım 2. günümden beri sürekli ayakta koşuşturma içindeyim. Şöyle 1 saat dinlenemedim.. Ağrım war mı yok mu anlamadım bile. Hep aklımda bebeğim.. Bebeğim iyiye gitttikçe ben daha çabuk iyileştim.. Onun ii haberlerini almak bizi hawalara uçurdu. Tarifi yokkkmuş bu duygunun arkadaşlar.. İlk gün öldüm öldümmmm oğluma bişi olcak die. Doktorlara yalwardım biraz daha içimde kalsın büyüsün bekleyelim die ama durumum çok riskli olduğundan ne yazık ki hiç beklemediler.. Ama Allah a çok şükür herşey ii we iyiye gidiyor, Allah ın izniyle dualarla Bebeğimin gücüyle.. Benim oğlum abi oldu :) kardeşlerini bekliyorr :)
Kızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)
bu arada pat diye lafa dalmışım nasılsınız.
kardeşim bebek şekerleri için aldığı malzemeleri yollamış bende onlarla uğraşıyorum çok zevkli yaa.iyiki hazır almamışım. lohusa şerbet takmımızıda yaptım hem burası için hem anneme hemde hediye göndereceğim arkadaşa.o yüzden biraz gecikti hatta benim hediye inş pzts vericem kargoya.
fotoğraf makinamın pili bitmiş şarja koydum şarj olunca fotosunu çekip koycam inş.
valla çabuk geçiyo zaman sen nerdeyse 34ü bitirmişsin canım yaaa.bak 35. haftana girmek üzeresin ayy bende görmek istiyorum.ayy inanmıyorum ya şu cetvele bakıyorumda ilk zamanlar ay 5 haftalık 6 haftalık diyorduk şimdi 34 oldum zaman ne kadar çabuk geçiyo ilk sürmeliyle beraber aynı zamanda gelmiştik siteye
Sezeryandan bişicik anlamadım 2. günümden beri sürekli ayakta koşuşturma içindeyim. Şöyle 1 saat dinlenemedim.. Ağrım war mı yok mu anlamadım bile. Hep aklımda bebeğim.. Bebeğim iyiye gitttikçe ben daha çabuk iyileştim.. Onun ii haberlerini almak bizi hawalara uçurdu. Tarifi yokkkmuş bu duygunun arkadaşlar.. İlk gün öldüm öldümmmm oğluma bişi olcak die. Doktorlara yalwardım biraz daha içimde kalsın büyüsün bekleyelim die ama durumum çok riskli olduğundan ne yazık ki hiç beklemediler.. Ama Allah a çok şükür herşey ii we iyiye gidiyor, Allah ın izniyle dualarla Bebeğimin gücüyle.. Benim oğlum abi oldu :) kardeşlerini bekliyorr :)
kızım çok sıkıldı alışveriş merkezindeki çocuk eğlence bölümüne götürdük top havuzu ve jetonlu kızma
bende bu arada iç çamaşırcıya uğradım
emzirme sütyeni aldım 1 tane 13.5 tl beyaz
acaba siyahta alsammı bilemedim?
ilkinde ne emzirme sütyeni ne bişey sıyırıp sıyırıp emzirmiştim bunda herşeyi alıyorum aslında vicdan azabıda çekiyorum ama ozmanlar haberim yoktuki ne bebekşekerinden ne kapı süsünden gerçi 5 yıl önceydi ama insan acemiliğine geliyor sanırım böyle bir siteyede üye değildimki haberim olsun bu ildede böyle şeyler hiçç yok
neyse ped aldım 2 pakette
lohusa pijaması vardı önü delikli kolay emzirmek için ama büyük beden yoktu ona üzüldüm işte
25 tl dedi hemde çok uygun geldim aslında bol bol iyi olurdu şişman olmanın zararları işte
kendine gör bişey bulmak zor oluyor
yarın hastane çantamı hazırlıyorum artık çoğu eksiğimi tamamladım
Allahım bebişlerimizi sağsalim dünyaya getirmemizi nasip etsin
Kızlar bu arada bi fikrim var isteyenler 1 er tane yasin okusa hem doğumlarımızın kolay olması hemde bebeklerimizin sağlıklı olması için
41 yasin okumuş oluruz ne dersiniz?
maşallah pek şeker yaaa
gözdeatı sen yanlış hatırlıyorsun sana ben çıkmıştım çekilişte![]()
ayy canım sana da yapıyım ben yakınız da nasıl olsa hemen gelir:))
Fns bencede canim okuyalim ben varimm![]()
ahhh canım beniiim söylemen yetti vallahi
ozaman sürekli siteye giren ve geçmişi tamamen okuyan bir arkadaş liste tutsun 41 e tamamlayıp okuyalım:)
offf bulaşık yıkamaya gidiyorum şimdi ne iş bitiyor ne bişey yaaa![]()
kızım çok sıkıldı alışveriş merkezindeki çocuk eğlence bölümüne götürdük top havuzu ve jetonlu kısma
bende bu arada iç çamaşırcıya uğradım
emzirme sütyeni aldım 1 tane 13.5 tl beyaz
acaba siyahta alsammı bilemedim?
ilkinde ne emzirme sütyeni ne bişey sıyırıp sıyırıp emzirmiştim bunda herşeyi alıyorum aslında vicdan azabıda çekiyorum ama ozamanlar haberim yoktuki ne bebek şekerinden ne kapı süsünden gerçi 5 yıl önceydi ama insan acemiliğine geliyor sanırım böyle bir siteyede üye değildimki haberim olsun bu ildede böyle şeyler hiçç yok
neyse ped aldım 2 pakette
lohusa pijaması vardı önü delikli kolay emzirmek için ama büyük beden yoktu ona üzüldüm işte
25 tl dedi hemde çok uygun geldim aslında bol bol iyi olurdu şişman olmanın zararları işte
kendine gör bişey bulmak zor oluyor
yarın hastane çantamı hazırlıyorum artık çoğu eksiğimi tamamladım
Allahım bebişlerimizi sağsalim dünyaya getirmemizi nasip etsin
Kızlar bu arada bi fikrim var isteyenler 1 er tane yasin okusa hem doğumlarımızın kolay olması hemde bebeklerimizin sağlıklı olması için
41 yasin okumuş oluruz ne dersiniz?
maşallah pek şeker yaaa
gözdeatı sen yanlış hatırlıyorsun sana ben çıkmıştım çekilişte![]()
ben tutabilirim canim
arkadaslar sizler ne diyorsunuz okuyalim mi ? dogumumuz kolay olur Allahin izniyle![]()
selam kızlar ben geldimm
akşam üstü banyomun dolapları geldi valla çok iyi oldu herşeyi koydum içine ferahladı banyo.oğlum içinde bir raf ayırdım havlusunu banyo malzemelerini koydum oraya dursun güzel güzel.
yasin konusunu iyi düşünmüşsünüz arkadaşlar bende varımm![]()
ohh iyi yapmışsın canım valla bi dolap nasıl işe yarıyo.