2011 Şubat Anneleri

ayyyyhh şu eşimin çoraplarını eşleştirmekten nefret ediyorum :36:

hepsi aynı renk hepsi aynı marka.ama tabi giyme yıkama derken arada renk tonlarında farklılıklar var.yau bu adam haftada 20 tane çorap kirletmeyi nasıl başarıyo ben anlamıyorumkiii :37:

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
heartjn.gif
| Nurberra | 5 |
heartjn.gif
| too_be | 2 |
heartjn.gif
| imp | 1 |
heartjn.gif
| moonsun82 | 1 |
heartjn.gif
| dillerim lal | 1 |
heartjn.gif
| SuRMeLi | 1 |
heartjn.gif
| miss_teacher | 1 |
heartjn.gif
| nesli81 | 2 |
| Toplam : | 14 |
heartjn.gif
| Kalan : | 27 | |

yenilendii:34:

ya bende hemen bi banyo yapıp okuyayım istedim ama evde yalnızken banyoya girmek istemiyorumbizim küvet biraz yüksek tırsıyorum ne olur ne olmazzz

inşallah hepimiz sağlıkla alcaz kucağımıza bebişlerimizi..aman dikkat et kasılmaları falan takip et..
benim doğum sat a göre 20 şubat görünüyo ama haftasonu dr bebiş 10 gün önde dedi. bi de benim nazlı kızım dönmemiş daha.. bi dahaki gittiğpimde bakcaz döndüyse dikişleri alıp beklicez dönmemişse sezeryan için gün belirlicez bakalım.. muallak yani.. aslında tam gününde doğsa keşke 20 şubat benim de doğum günüm çünkü::16:

benimde sata göre 4 mart ama sezeryan olursa 23 şubaat benim dogum günüm...hayatımın en güzel hediyesini alırım inş...:16:

arkadaşlar nasılsınız.1 haftadır evde yatıyorum.hastanede 1 hafta yattım oglum erken gelmeye niyetliydi az kalsın.bir sancı başladı hafif hafif hastaneye gittik doktoruma nst bebeğin kalbini sancıyı ölçtüler çıkmadı bişey.eve gönderdi.eve geldikten sonra gece dayanılmaz bir sancı yerlerdeyim nasıl böyle ben hastaneyede gitmedim sabahı bekleyeceğim diye.sonra saat 7 oldu dayanamadım gittik nst çektiler.bu sefer obir alet var nst adı tam bilmiyorum 20 yi geçerse sancı oluyormuş hemşire bağladı.göbege baglıyor sıkı sıkı bel altından.sancı çıktı bebeğin kalp atışları ölçülüyor.dr geçmezse sezaryanla alacaagız dedi ama tam 32 olmadıgı için cigerleri gelişmemiş oluyormuş.ben çok korktum aglıyorum tabi..sonra iğne vurdular 3 serum.kana baktılar iltihap idrar yolu enfeksiyonu dogumu başlatmış.allaha şükür geçti.atlattım.çok dikkat et dedi dr şimdi evdeyim.serum kurtardı.beni. hastane tecrübesi yaşadık bebeğimle.allaha şükür iyi. zamanında sağlıklı bir şekilde oglum dogar ...geliyordu az kalsın...aceleci oldu
çok çok geçmiş olsun canım aman direkten dönmüşsün vallahi
şükürler olsunki atlatmışsın hadi inşallah vaktinde gelsin evladın aman acele etmesin kuzucuk:))

evet canm riskli gebelik.. daha önceden kaybım olduğu için seklaj yapıldı bana. rahim ağzı dikildi yani.. o yüzden çalışamıyorum.. öğretmenim ben yaz tatilinden bu yana hep evdeyim. aslında sürekli yatcam diye bişey de yok ama dikkatli olmam gerekiyo işte.. zaten bebiş büyüdükçe hareketler kısıtlandıkça istesem de hiç bişey yapamıyorum işte.. bazen eşime diyorum başka hiç bişey için katlanılacak bir durum değil bu yaşadığım diye.. gerçekten düşününce başka bi kuvvet bu sıkıntıları çektiremezdi bize heralde..:1:

senin de erken doğum tehliken vardı dimi çalışıyodun önceden yani?

ahh ahh ben de aynı dertten muzdaribim :37: serklaj yok ben de ama erken doğum tehlikem var.haftada bir iğnem var.1 aydır evdeyim.bu hafta doğum iznim de başlıyo.sadece bazı akşamlar eşimle avm ye gidiyoruz süt almaya.gitmişken de geziyoruz biraz.bi de annemlere falan gidiyoruz.ama hep ev hep ev yaniii :97: Allahım şu evlatlat ne çok seviliyo ki insan bunca şeye katlanıyo :49:

kızlarrr azönce sağlık ocağına gittim geldim. tansiyon,kilo falan rutin kontrol işte.bebişimin kalbini dinledim yine. çoook güzel bişi yaaa :69: herşey normal çok şükür. emzirme eğitimi verdi ebemiz. uygulamalı diil tabi :1: ama güzelce anlattı emzirmeden gaz çıkarmaya altını değiştirmeye herşeyi :49: buarada kullandığın ilaçları doğumdan sonra da 4 ay kullan ki vücudundaki kaybını tamamla hem de bebişe giden süt demir vitamin içerikli olsun dedi. doktora da sorarım gerçi ama bilmiyodum ben bunu.sizle de paylaşıım dedim :8:

ahh ahh ben de aynı dertten muzdaribim :37: serklaj yok ben de ama erken doğum tehlikem var.haftada bir iğnem var.1 aydır evdeyim.bu hafta doğum iznim de başlıyo.sadece bazı akşamlar eşimle avm ye gidiyoruz süt almaya.gitmişken de geziyoruz biraz.bi de annemlere falan gidiyoruz.ama hep ev hep ev yaniii :97: Allahım şu evlatlat ne çok seviliyo ki insan bunca şeye katlanıyo :49:

kızlarrr azönce sağlık ocağına gittim geldim. tansiyon,kilo falan rutin kontrol işte.bebişimin kalbini dinledim yine. çoook güzel bişi yaaa :69: herşey normal çok şükür. emzirme eğitimi verdi ebemiz. uygulamalı diil tabi :1: ama güzelce anlattı emzirmeden gaz çıkarmaya altını değiştirmeye herşeyi :49: buarada kullandığın ilaçları doğumdan sonra da 4 ay kullan ki vücudundaki kaybını tamamla hem de bebişe giden süt demir vitamin içerikli olsun dedi. doktora da sorarım gerçi ama bilmiyodum ben bunu.sizle de paylaşıım dedim :8:
aman dikkat et canım yorma kendını madem dınlenmen gerekıyor,böle bir riskin var sende istirahat et bol bol herşey bebişlerimiz için:))

ya canım dr nasıl anladı böbrek büyümesini benim hep böbrek sorunum vardı.her sene hemen hemen taş düşürürüm.1 haftadır da ara ara sol böbreğime sancı giriyo.hatta belimmi böbreğimmi anlayamdım önce hatta bişeyi farkettim karnıma bastırınca sola doğru sanırım rahim böbreğe baskı yapıyo o zaman da sancıyo biraz

canım geçmiş olsun yaa neyin vardı ki senin ööle apar topar çğırıp serum falan taktı??

canım o bebşinin yer değiştirmesi kasılmada bööle karnın semsert oluyo top gibi toplanıyo sanki

canım 5,5 aylıktı gece bel boşluğum agrıyordu.çok kötü sancı vardı.kendi dr söyledim oda üroloji bölümüne yönlendirdi.böbrek ultrasonu yapıldı sağ böbrekte büyüme varmış.antibiyotik kullandım 1 ay geçmedi.tel takılacak falan dedi ama 8 haftam kalınca idare eder dedi.

canım 5,5 aylıktı gece bel boşluğum agrıyordu.çok kötü sancı vardı.kendi dr söyledim oda üroloji bölümüne yönlendirdi.böbrek ultrasonu yapıldı sağ böbrekte büyüme varmış.antibiyotik kullandım 1 ay geçmedi.tel takılacak falan dedi ama 8 haftam kalınca idare eder dedi.

ya benim ööle çok sancım falan yok ama sızım sızım sızlıyo işte bende yarın kontrole gitcektim o zaman sööliyim bari.

aman dikkat et canım yorma kendını madem dınlenmen gerekıyor,böle bir riskin var sende istirahat et bol bol herşey bebişlerimiz için:))

saol cnmm :29: dikkat ediyorum zaten.doktorumuz ii gidiyosun sık dişini 34. haftayı görelim demişti 15 gün önce. bu haftasonu yine kontrolümüz var.Allahım hepimizi korusun :49:
buarada bnm kız öyle bi yamultuyo ki karnımı bugünlerde :nazar: sağlıkocağında elim hep karnımdaydı çünkü acayip belli oluyodu hareketleri giydiğim body den. gülmemek için zor tuttum kendimi sıra beklerken :9:

ben hiç vazelinden bahsetmedim.ben sadece arko klasik sürüyorum ve karnım günlerce yumuşacık kalıyor ,hiç çatlağım da yok.

ne bileyim arko kremde kullanmk istemedim ben çünkü diğer vücut kremlerinide kullanmıyoruz ya hamilelik için olanları alıyoruz o yüzden vazelin doğal diye onu sormuştum

canım mesajını aldım iletilmesi gereken yerede ilettim ben de ayrıcana adresimi kaybettim çağlayanda yok napcam bilmiom

teşekkürler ilgilendiğin için sende özelden mesaj at bence sonuçta herhalukarda öğreneceğiz kimin bize gönderdiğini işin süprizi kaçmasın diye söylemiyoruz ama senin durumun farklı sen adresi unutmuşsun ve çağlayanda yok

ne bileyim arko kremde kullanmk istemedim ben çünkü diğer vücut kremlerinide kullanmıyoruz ya hamilelik için olanları alıyoruz o yüzden vazelin doğal diye onu sormuştum

teşekkürler ilgilendiğin için sende özelden mesaj at bence sonuçta herhalukarda öğreneceğiz kimin bize gönderdiğini işin süprizi kaçmasın diye söylemiyoruz ama senin durumun farklı sen adresi unutmuşsun ve çağlayanda yok

mecburen o kişiye ve geçen sefer hediye alan kişiyede mesaj atıım galiba bu ark daha çok akşamları geliyor işin kötü tarafı hediyeyi kargocuya verdim parasınıda ödedim adresi bugün vercektim kargoya yarın elinde olsun die olmadı kısmet artık

Allah korusun bebişini de seni de. bi arkadaşım da aynı sorunu yaşadı.ilk aylarda farkedildi.hatta doktoru gebeliğe son vermemiz lazım demiş ama kabul etmedi arkadaşım.heyet raporu aldı bu çocuğu doğurabilir diye düşünün yani o kadar riskliydi.hastanede yatmalar,istirahat falan derken zamanında normal doğum yaptı ve kızı 4 yaşında şimdi.ikisi de çok sağlıklı hatta kardeş bile yaptı kızına sonra :1: demem o ki içinizi ferah tutun. Allah yardımcımız olsun..

bu arada çaglayan ne yaptıyor acaba bebeğin kıyafetleriyle uğraşıyordur hiçte girmedi özlemiştir burayı kesin

ayy size sölemeyi unuttum bugün aradım konuştum iim dedi alışamadım eve dedi soran herkese çok çok selamları var bugün bebişinin eşyalarıyla uğraşıo muş sanırım haftaya başlar işe

Allah korusun bebişini de seni de. bi arkadaşım da aynı sorunu yaşadı.ilk aylarda farkedildi.hatta doktoru gebeliğe son vermemiz lazım demiş ama kabul etmedi arkadaşım.heyet raporu aldı bu çocuğu doğurabilir diye düşünün yani o kadar riskliydi.hastanede yatmalar,istirahat falan derken zamanında normal doğum yaptı ve kızı 4 yaşında şimdi.ikisi de çok sağlıklı hatta kardeş bile yaptı kızına sonra :1: demem o ki içinizi ferah tutun. Allah yardımcımız olsun..

ah be güzelim bizim dr ameliyat olmak gerekebilir dediğinde bebek ne olacak dedim.ağrılara katlanırım dedim.bizim için önce annenin sağlığı dedi.bebek 2. planda kalıyor deyince çok korktuk.böbreğini kaybedebilirsin dedi.çok şükür 7 haftamız kaldı doğuma.bol bol su içiyorum 3-3,5lt,c vitamini mutlaka.bu şekilde dikkat ediyorum.bide sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum.

Kızlar hepinize iyi akşamlar geçimişi anca bitirebildim.Bugün içim sıkılmıştı saçlarımı kestirdim.Rahatladım iyi oldu hamileliğim boyunca 3. saç kestirişim ne çabuk uzuyorlar doğrusu pes.Böylece günler sonra saçlarım fön yüzü de görmüş oldu.Soğuklarda hep üşenmiştim kuaföre gitmeye.Geçmişi okurken herkesin sıkıntılarının arttığını gördüm.Rahatsızlığı olanlara Allah sabır versin.Bizde şimdilik bi sıkıntı yok Allaha şükür.Benim akıntım yok denecek kadar az hamilelikten önce nasılsa şimdide öyle ama kendimi çok iyi korumaya çalışıyorum.Mutlaka kalın çorap giyiyorum çizmelerimin içine.Çünkü üşütünce akıntım artıyor.Göğüslerim büyümeye başladı benim de ve alt kısımlarında çatlaklar oluşmuş bile aynadan bakınca farkettim.Göbeğimde henüz bişey yok ama belli olmaz bakalım artık nasip beyaz tenli olduğum için çokta takmıyorum açıkcası nasılsa kayboluyor.Bebişimin odasının eksiklerinin çoğunu tamamladım bi halısı kaldı bakalım onuda bi ayarlayabilsem süper olacak.Alt üst takımlarını ve doğum çantasına koyulacakları yıkadım.Uyku setleri ve tulumları kaldı yıkanmadık.Onlarıda haftaya yapıcam nasipse.Kendime 2 gecelik birde pijama takımı aldım.Foto mak. olmadığı için resimlerini koyamıyorum ama alıcaz inş o zaman koyarım.

arkadaşlar nasılsınız.1 haftadır evde yatıyorum.hastanede 1 hafta yattım oglum erken gelmeye niyetliydi az kalsın.bir sancı başladı hafif hafif hastaneye gittik doktoruma nst bebeğin kalbini sancıyı ölçtüler çıkmadı bişey.eve gönderdi.eve geldikten sonra gece dayanılmaz bir sancı yerlerdeyim nasıl böyle ben hastaneyede gitmedim sabahı bekleyeceğim diye.sonra saat 7 oldu dayanamadım gittik nst çektiler.bu sefer obir alet var nst adı tam bilmiyorum 20 yi geçerse sancı oluyormuş hemşire bağladı.göbege baglıyor sıkı sıkı bel altından.sancı çıktı bebeğin kalp atışları ölçülüyor.dr geçmezse sezaryanla alacaagız dedi ama tam 32 olmadıgı için cigerleri gelişmemiş oluyormuş.ben çok korktum aglıyorum tabi..sonra iğne vurdular 3 serum.kana baktılar iltihap idrar yolu enfeksiyonu dogumu başlatmış.allaha şükür geçti.atlattım.çok dikkat et dedi dr şimdi evdeyim.serum kurtardı.beni. hastane tecrübesi yaşadık bebeğimle.allaha şükür iyi. zamanında sağlıklı bir şekilde oglum dogar ...geliyordu az kalsın...aceleci oldu

canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz ve gününde gelir bebiş.

Back
X