2011 Şubat Anneleri

ah be güzelim bizim dr ameliyat olmak gerekebilir dediğinde bebek ne olacak dedim.ağrılara katlanırım dedim.bizim için önce annenin sağlığı dedi.bebek 2. planda kalıyor deyince çok korktuk.böbreğini kaybedebilirsin dedi.çok şükür 7 haftamız kaldı doğuma.bol bol su içiyorum 3-3,5lt,c vitamini mutlaka.bu şekilde dikkat ediyorum.bide sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum.

geçmiş olsun canım inş benim sadece kum falandır o ozaman yada bebek belki baskı falan yapıyodur da ondandır.yarın ihmal etmiyim sorıyım bari bende çok önemsemiyodum sürekli yaşadığım bişey olduğu için

ah be güzelim bizim dr ameliyat olmak gerekebilir dediğinde bebek ne olacak dedim.ağrılara katlanırım dedim.bizim için önce annenin sağlığı dedi.bebek 2. planda kalıyor deyince çok korktuk.böbreğini kaybedebilirsin dedi.çok şükür 7 haftamız kaldı doğuma.bol bol su içiyorum 3-3,5lt,c vitamini mutlaka.bu şekilde dikkat ediyorum.bide sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum.

sen içini ferah tut cnm.dikkat et tabi.bol bol da dua et.arkadaşım 2.kez hamile kaldığında doktoru bu kez de yaşarsın aynı sorunu dua edelim de daha fazla olmasın demişti.ama inan hiiiç bi problem yaşamadı 2. gebeliğinde.Allahım nelere kadir.bak az da kalmış.doktorumun bana dediği gib "sık dişini dilek hanım" :9:

Kızlar hepinize iyi akşamlar geçimişi anca bitirebildim.Bugün içim sıkılmıştı saçlarımı kestirdim.Rahatladım iyi oldu hamileliğim boyunca 3. saç kestirişim ne çabuk uzuyorlar doğrusu pes.Böylece günler sonra saçlarım fön yüzü de görmüş oldu.Soğuklarda hep üşenmiştim kuaföre gitmeye.Geçmişi okurken herkesin sıkıntılarının arttığını gördüm.Rahatsızlığı olanlara Allah sabır versin.Bizde şimdilik bi sıkıntı yok Allaha şükür.Benim akıntım yok denecek kadar az hamilelikten önce nasılsa şimdide öyle ama kendimi çok iyi korumaya çalışıyorum.Mutlaka kalın çorap giyiyorum çizmelerimin içine.Çünkü üşütünce akıntım artıyor.Göğüslerim büyümeye başladı benim de ve alt kısımlarında çatlaklar oluşmuş bile aynadan bakınca farkettim.Göbeğimde henüz bişey yok ama belli olmaz bakalım artık nasip beyaz tenli olduğum için çokta takmıyorum açıkcası nasılsa kayboluyor.Bebişimin odasının eksiklerinin çoğunu tamamladım bi halısı kaldı bakalım onuda bi ayarlayabilsem süper olacak.Alt üst takımlarını ve doğum çantasına koyulacakları yıkadım.Uyku setleri ve tulumları kaldı yıkanmadık.Onlarıda haftaya yapıcam nasipse.Kendime 2 gecelik birde pijama takımı aldım.Foto mak. olmadığı için resimlerini koyamıyorum ama alıcaz inş o zaman koyarım.
.

iyi akşamlar cnm.güle güle kullan saçını.iyi hadi bitirmişsin işlerin bi kısmını.foto mak. den bahsetmişsinya.biz de almayı düşünüyoruz.fujifilm av100 kuzenim kullanıyo çook memnun.hd video çekimi bile var ve hepsiburada.com da 149 tl mi ne.biz de alıcaz da fikir olsun diye söyledim :69:

rahatsızlıkları olan arkadaşlar çok büyük geçmiş olsun.sıkalım biraz daha dişimizi az zaman kaldı.inşallah sağlıkla gelecek bebiklerimiz

bende 40 dk.dır arkadaşımla konuşuyorum telefonda ayyhh valla radyasyon manyaaa oldum resmen heee:27:

neyse bari kalkayımda yemek yapayayım.yaşasınn annemler akşama burdalar inşallaahhh.annem fırça atmasın diye ortalığıda derledim topladım :21:

iyi akşamlar cnm.güle güle kullan saçını.iyi hadi bitirmişsin işlerin bi kısmını.foto mak. den bahsetmişsinya.biz de almayı düşünüyoruz.fujifilm av100 kuzenim kullanıyo çook memnun.hd video çekimi bile var ve hepsiburada.com da 149 tl mi ne.biz de alıcaz da fikir olsun diye söyledim :69:

evet onu bende gördüm yorumlarınıda okudum çok heves ettim hatta aldım ama sonra pişman olup siparişi iptal ettim bazılarında yazılım hatası çıkıyormuş yükseltmek gerekiyormuş filan gözüm korktu internetten forumları okuyunca aman dedim büyük ihtimalle canon yada sony alacağız bakalım artık.Ama tabi senin yanında kullanan biri olduğu için daha doğru karar verirsin.Benim yakınımda kimsede bu makinadan yoktu caydım o yüzden

Son düzenleme:
evet onu bende gördüm yorumlarınıda okudum çok heves ettim hatta aldım ama sonra pişman olup siparişi iptal ettim bazılarında yazılım hatası çıkıyormuş yükseltmek gerekiyormuş filan gözüm korktu internetten forumları okuyunca aman dedim büyük ihtimalle canon yada sony alacağız bakalım artık.Ama tabi senin yanında kullanan biri olduğu için daha doğru karar verirsin.Benim yakınımda kimsede bu makinadan yoktu caydım o yüzden

hayırlı akşamlar

sony den şaşma,azıcık pahalıdır ama kullanışlı ve kaliteli oluyor

hmm onu bilmiyodum cnm yaa.saol uyardıın için.kuzen de ordan almış bi problem çıkmadı ama şans işte.çıkabiliyo demek hatalı ürün.araştıralım bi de bari :44:

kızlarrr buarada araba aldık bizzz :55: :66: kociş saolsun ben kullaniim diye otomatik vitesli :23: baya borca giriyoruz ama Allahın izniyle ödeyemeceğimmiz bişi diil. ön doğum hediyesi bnm üstüme olacakmış araba :nazar: ayy kzımı arka koltuğa oturtup gezmelere götüreceğim günleri hayal ettikçe sabırsızlanıyorummm :52: daha gelmedi temin sürecinde.kısmetse haftasonuna kadar kavuşuruz.plaka işi falan ocağı bulacak ama hayırlısı :16:

kızlarrr buarada araba aldık bizzz :55: :66: kociş saolsun ben kullaniim diye otomatik vitesli :23: baya borca giriyoruz ama Allahın izniyle ödeyemeceğimmiz bişi diil. ön doğum hediyesi bnm üstüme olacakmış araba :nazar: ayy kzımı arka koltuğa oturtup gezmelere götüreceğim günleri hayal ettikçe sabırsızlanıyorummm :52: daha gelmedi temin sürecinde.kısmetse haftasonuna kadar kavuşuruz.plaka işi falan ocağı bulacak ama hayırlısı :16:

hayırlı olsunnnn.. kazasız belasız kullanın inşallaahhhhh..

saol cnmm :29: dikkat ediyorum zaten.doktorumuz ii gidiyosun sık dişini 34. haftayı görelim demişti 15 gün önce. bu haftasonu yine kontrolümüz var.Allahım hepimizi korusun :49:
buarada bnm kız öyle bi yamultuyo ki karnımı bugünlerde :nazar: sağlıkocağında elim hep karnımdaydı çünkü acayip belli oluyodu hareketleri giydiğim body den. gülmemek için zor tuttum kendimi sıra beklerken :9:

evet evet aynen benim kızımda aynı şekilde çokk komık bazen bir tarafa yükleniyor orası kabarık duruyor falan pek şekerler valla maşallah:))

hayırlısı olsun canım
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
güle oynaya sağlıkla kullanın

güle güle kullanın canım kazasız belasız inş bana da eşim kullandırmıyor bişi olur die :14: unuttum valla

mapuci bugün bi görünüp bi kayboluyosun canım hayırdır

sıkılıyorum gözdecim,acaip bir sıkıntı var üzerimde birşeyle 5 dakika meşgul olamıyorum kabuğuma sığamıyorum,üstüne aşırı ter döküyorum,gelip ara ara sizi okuyup gidip uzanıyorum,tv dede herkes birbirine saldırıyor yaw:) en iyisi bir duş alim ben,oda yoracak ama sonrasında ferahlatır belki
neyseki yarın anneme gidicem biraz hava almış olurum,akşama kadar evde yalnızım
gitmişken bebek içinde bir iki bişey alıcam alt açma,tulum falan,cuma günüde kontrolüm var bakalım 1 ayda ne olmuş ne bitmiş,sonra görüşürüz...

RomeosununJulieti hayırlı olsun canım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Back
X