Valla sezeryan olacaksa özel oda tutar orada olurum ama normal doğum ASLA!!! epiduralli doğum yok zaten çatır çatır tarla doğumu :)Artık çok dikkat lazım... Çünkü biz hissetmeden bir sürü kasılma yaşıyormuşuz aslında.Ağrısız kasılmalar.Rahim bebeği doğuma hazırlıyormuş.Bu süreçte diyetimiz,hafif yürüyüş ve dinlenme çok önemli.
Canım acele etsen iyi olur bence... Çünkü ben aniden yatınca çok zor durumda kaldım... bebeğin kıyafetlerini yıkamış ütülemiştik ama çantam hazır değildi... alelacele eşime geceliğin,kıyafetlerin falan yerlerini tarif ettim.Poşetlere doldurup getirdi

. Bence kesinlikle hazır olmalı çantalar.
Acil yatsan bile birisi gidip hemen çantayı alıp gelmeli.Çünkü o anda insanın aklına hiç bişi gelmiyor.
Valla bende su gelmesi var ama bebeğin suyunda azalma gözlenmedi.Şeker ölçümleri de iyi gitti. Nst'de 1 kez sancı gözüktü ama muayene ettiler açılma yoktu.En son bugün servikal uzunluk denilen şeyi de ölçtüler o da normal gözüktüğü için taburcu ettiler.
13 ocakta kendi doktorumla 2. detaylı randevum var.Sanırım bunları onunla konuşacağız.