2011 Şubat Anneleri

bana da gelmemiş nerelerde geziyo ne yiyip ne içiyor acaba:52:

benim bilgisayar kafayı yedi gitti diyor şimdi :(( ilk gönderdim uyarı verdi.adresi yanlış yazmışım sonra gitti dedi.gereksiz kutusuna bakıyorsunuz demi?? okuldaki bilgisayarlardan virüs bulaşıyor .o kadar mda taratıyorum flashlarımı ama :((

ya sabah kalktım 7.30 da eşimi uğurladım, ama sonra kızım uyumadı kıpır kıpır maşallah...sonra ben de erkenden kk ya girdim,doğum hikayelerini okurken başladım ağlamaya,çok fena oldum yaa...sonra diğer aylardaki annelerin topiklerine göz atarken,odalarına falan gözüm ilişti,onlara bakarken içim bi tuhaf oldu,kızıma oda yapmadığımız için kendimi kötü hissettim,çok hevesliydim çünkü,ama hevesim içimde kaldı:((( sonra millet annesinin yada kayınvalidesinin aldıklarından yaptıklarından bahsetmiş,daha da bi kötü oldum,çünkü ikisi de birer hastane çıkışı aldılar o kadar...ne bi yardım ettikleri var,ne bişey alıverdikleri var sinir oldum iice...iki taraf da şu an biraz sıkışık ama napiim onlar da bişeyler yapsın istiyorum:(( bi ara annemle konuştum daha da sinirlendim,eksik bişey var mı alıvereyim diyo,soracağına alır gelirsin dimi ama...amaaannn böyle işte.allahtan kocacımla herşeyimizi aldık,allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin:((((

canım seninkiler en azından hasttane çıkışı almışlar ben de oda yok.hastaneye erken doğum ihtimaliyle 2 günlük yattım gelen giden yok boşver üzmeyelim kendimizi.üzsek ne değişek

benim bilgisayar kafayı yedi gitti diyor şimdi :(( ilk gönderdim uyarı verdi.adresi yanlış yazmışım sonra gitti dedi.gereksiz kutusuna bakıyorsunuz demi?? okuldaki bilgisayarlardan virüs bulaşıyor .o kadar mda taratıyorum flashlarımı ama :((

:14:yokyokyok:14:

melocum ,şenay !!!!!kızlar klavyemde sorun var bir gidip bir geliyor .gelmedi mi mail merak ettim.

merhaba, benimde şubatta bir oğlum olacak inşallah. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yazamıyordum. Bu ilk bebeğim sessiz sedasız olsamda sizden ve siteden çokça bilgiledim. Bende öğretmenim ve yılsonu işleri ile uğraşıyorum. Rica etsem bu kitap ve davranış notları ile ilgili olan prgramı banada atar mısınız?

melocum,fadime83,baby_s,selinn_1687,kayra79,buket111,nhlhsn,naz0635,senaysn,cicekcicek,mehtap70,dillerim_lal,gulcancan,ahuss,mucize_1406,

wauuuwwww...bu saatte ne kadar kalabalığızzz

selam kızlar ben geldimm

akşam eşimle real e gittik.johnsons baby nin şampuanı bebe yağı bide vücut losyonu 3lü set 14 lira kampanya vardıı.ondan aldık.benim bebek yağım bitmişti :D valla çok uygun kızlar yağ tek başına 10 lira zaten

sonra hamilelik nerdeyse bitti ama biz anca alabildik.tartı aldık sonunda.tartıldım 57 kiloyum :37:

eve geldim nasıl sırtım ağrııyo uzandımm.karnım taş gibii nasıl bir kasılma bide canım acıyokii sormaa.eşim oğlum anneni üzmee sıkma kendini rahat dur diye diye ovalaya ovalaya biraz rahatlattı.varya mahvetti benii.baktım olmuyoo girdim banyoya ılık bi duş aldım biraz rahatladım
birde ayağa kalkınca belimden popoma bir acı vuruyor zınk diye kalıyorum.neyse biraz rahatladım

geçmişi okumadım daha siz nasılsınz özet geçseniz ya bana biraz :37:

mrhb güzel annişler ve bebişleri
biraz önce dr.dan geldik.çok şükür herşeyimiz normal.haftaya tekrar gidicez ilk defa nts ye giricez bakalım hayırlısı.
canım kızım 2580 gr. 48cm olmuş.:8:
yüzünü yakınlaştırdı dr teyzemiz.çok tatlıydı ağzını açıp kapatıyordu .o tatlı dudaklarını yerim ben onun.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.
gözün aydın cnm maşallah 2,5 kilo olmuş kızın:) ben de cuma gidicem dr' a ve ilk kez nstye giricem inş. bakalım ben kilosunda 2li rakamları görebilecekmiyim...cnm sen hangi hastaneye gidiyosun?

tünaydın herkese hanımlar bende geceyi ayakta geçirdim çok fena hastayım kızlar grip öksürük sabaha kadar uyutmadı şimdi geceye göre daha iyiyyim ama öksürük devam ediyor kızıma bir zararı olmaz değilmii bir yerde okudum çok öksürünce kasılmalar oluşuyor rahimde doğum gibi hissedip doğum başlayabiliyormuş hiç duydunuzmu böyle bişey :18::18: artık öksürmekten karnım acıyooo
çoooook geçmiş olsun cnm,o öksürüğün ne fena bişey olduğunu biliorum,5 aylıkken ben de tutulmuştum o öksürüğe ve bi türlü geçirememiştim,artık öğürüyodum sürekli öksürmekten:(( ama ben de zencefil bal ve limon karışımı yapıodum biraz da olsa rahatlatıyodu...

selam arkadaslarr biz doktora gittik bugün oğlumla.

doktorla dogumu konusacaktım ki o bana sordu nasıl düşünüyosun normalmi sezeryanmı diye

bende siz nasıl uygun görürsünüz dedim bence kadın saglıgı acısından sezeryan daha iyi ama sen

karar ver normal içinde bi sorun yok dedi öyle diyincde şaşırdım bende o deseydi şöyle diye tamam derdim secimi bana bırakınca kararsız kaldım 10 gn sonra tekrar gidicem kontrole bende bi daha geldiğimde karar vereyim dedim tamam dedi ne yapıcam bilmiyorum karar vermek cok zorr :26:
kadın sağlığı açısından normal doğum daha mı iimiş nasıl yani???? her yerde nie normal die bas bas bağırıyo bu millet acaba...adı üstünde normal yaa...bence de cnm bi sorun yoksa normal tercih et...
mrb kızlar ben geldim.
annemi yine hastaneye kaldırmışlar.
ameliyattan önce 3 gün hormon tedavisi olmuştu o sırada bacaklarına pıhtı atmış.iki bacakta tamamen tıkanmış tedavi başlamışlar.yaaa elim kolum bağlu kaldım bruda.
dr raporu olsa bile uçaklar 36. haftadan sonra almıyolarmış.çıldırmak üzereyim.ben druma sööliycem 38 dolunca sezeryana alsın beni yarı 40 çıkınca da gitmek istiyorum istanbula
çok geçmiş olsun cnm,allah acil şifalar versin...bırak bebişin ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin..zor bi durum tabiki senin için...allah yardımcınız olsun...
Seda sana siteden davetiye gönderdim.Siteye girdiğinde mycey'den bakabilirsin ürünlere :51:
ayyy bana da gönderirmisin çağlayan yaa merak ettim ben de...

yavv ksılar bişey sorcammm
lohusa şerbeti nasıl yapılıyorrr..bizim orda kimsenin yaptığını görmedimmm..oda benden kaynaklanıyo birazzz..bebek görme işini ben biraz geçten alırımda..genellikle minikler 40larını geçmiş olurlarr..
bi anlatın bakıyım..ben de yapıyım...çok da misafirim olmaz ama bu gurbet ellerde:)))bana yararr hiç değilse:)))
eveettt ben de biklmiyorum nasıl yapıldığını:44: bizim orda da kimse yapmıyo galiba yada ben görmedim...

lohusa şerbeti tarifi

Malzemeler:
1 adet lohusa şekeri
400 ml su
12 adet karanfil
8 adet tane karabiber
1,5 çay kaşığı zencefil
1 tatlı kaşığı file badem
3 adet kırılmış tarçın

Yapılışı:
Bir tencereye lohusa şekeri konup Su eklenir.Yarım Saat kaynatılır.Temiz bir tülbentlin içine karabiber, zencefil, tarçın ve karanfil konup bohça haline getirilir.Bu bohça kaynayan şekere eklenir.Bir süre daha kaynatılarak iyice özleştirilir.Ocaktan alınıp Sıcak yada soğuk olarak badem ekilerek servis yapılır

süpersin teşekkürler....

puffff kızlar sinir oluyorum şu avea reklamına. elin adamı aşeriyor istediği şey dakikasında kapısında. neymiş mahalleye promosyon dağıtıyorlarmış. bize de gelse ya hemen öyle tepsi tepsi tatlılar, yemekler falan...hepsi yalan hepsi

canım yaa,ne istiyor canın,söyle ben göndereyim sana sende ankaradydın dimi?:10:

selam kızlar ben geldimm

akşam eşimle real e gittik.johnsons baby nin şampuanı bebe yağı bide vücut losyonu 3lü set 14 lira kampanya vardıı.ondan aldık.benim bebek yağım bitmişti :D valla çok uygun kızlar yağ tek başına 10 lira zaten

sonra hamilelik nerdeyse bitti ama biz anca alabildik.tartı aldık sonunda.tartıldım 57 kiloyum :37:

eve geldim nasıl sırtım ağrııyo uzandımm.karnım taş gibii nasıl bir kasılma bide canım acıyokii sormaa.eşim oğlum anneni üzmee sıkma kendini rahat dur diye diye ovalaya ovalaya biraz rahatlattı.varya mahvetti benii.baktım olmuyoo girdim banyoya ılık bi duş aldım biraz rahatladım
birde ayağa kalkınca belimden popoma bir acı vuruyor zınk diye kalıyorum.neyse biraz rahatladım

geçmişi okumadım daha siz nasılsınz özet geçseniz ya bana biraz :37:

valla ben de biraz okudum ama daha fazlasını okuyamıycam...çok uyguna almışsın cnm yaa...ama ben almıştım bübchen mi o markanınkileri...ne güzel yaaa sadece 57 kilocukmusun? ah ahh ben bu kiloyu nasıl vericem yaa...

merhaba, benimde şubatta bir oğlum olacak inşallah. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yazamıyordum. Bu ilk bebeğim sessiz sedasız olsamda sizden ve siteden çokça bilgiledim. Bende öğretmenim ve yılsonu işleri ile uğraşıyorum. Rica etsem bu kitap ve davranış notları ile ilgili olan prgramı banada atar mısınız?

gönderdim güzelim ama bende sorun var sanırım bugün maillerime gitti diyor gitmiyor.yarın sakin kafayla bir daha denerim :))) birde tarama yaptırayım bilgisayara .branşın ne ???

babay_s şimdi gelmiş canım çoooook teşekkürler.
o zaman meloşun adreste sorun var .ikinize bir gönderiyordum.tek tek gönderince ggeldi sana.ben de msnden ekledim ki en azından ordan online gönderirim diye neyse kullanımını da anlatırım :))gerçi açıklamaları var zaten ama yinede ilk kulnırken karışık olşabilir.

valla ben de biraz okudum ama daha fazlasını okuyamıycam...çok uyguna almışsın cnm yaa...ama ben almıştım bübchen mi o markanınkileri...ne güzel yaaa sadece 57 kilocukmusun? ah ahh ben bu kiloyu nasıl vericem yaa...

bende almıştım nivea babynin atta çantasını
sonra annem dalinin şampuanını sabununu almış.pek anlamıyo ya johnsons ın sabununu almış
bide bunu aldım.nasılsa kullanılacak hazır indirimdeyken dursun dedim.zaten yağını ben kullanıyorum.bebeğe ilk zamanlar zeytinyağı sürcem

gönderdim güzelim ama bende sorun var sanırım bugün maillerime gitti diyor gitmiyor.yarın sakin kafayla bir daha denerim :))) birde tarama yaptırayım bilgisayara .branşın ne ???

Sınıf öğretmeniyim. 1. sınıfları okutuyorum. Aslında kadrom köyde ama eş durumuundan ve bebekten dolayı merkeze görevlendirme yapıldı. bu dönemi btirip izne ayrılıyorum ama çok fazla yoruluyorum artık.

teşekkür ederim kızlar iyi dilkerleriniz için hepinize iyiki sizler varsınız.
kaynanama kalsa yoruma bakın allah aşkına
ee çok ayakta durmuştur gelen giden olunca otur diyoruz okadar ona pes yani kadının ayağa kalkacak hali yok hem hemde dövseydi bari

canıımcım çok geçmiş olsun,gebelikte şu stresi çekmene üzülüyorum,ama dualarımız anneciğinle...

yorumları boşverrr,banada birgün annemin rahatsızlığıya ilgili bi haber aldım,yemek yiyorduk tam,ağlamaya başladım,lüzumsuzun birisi ne ağlıyorsun hepimiz birgün ölücez dedi,ne yani annem ölecekmi diye daha çok ağladım hiiç unutmam ogünü...ama anneciğim iyileşti keşke okaar takıp ağlamasaydım sende takma kimsenin lafınıı,tedavisini oluyor çok şükür...

Back
X