2011 Şubat Anneleri

isimlerden konuşmuşsunuz biz de sonunda emre koymaya karar verdik, bir değişiklik olmazsa emre'miz geliyor kızlar:55::55::55::55:
severim emre ismini,çok sevdiğim bi öğrencimin ismiydi...

Kızlarrrrrrrrrr benim dogum iznim bugünden itibaren başladıııııııı :) :32:

Pazartesi kontrolümüz var ve kesin tarih belli olacak. :8:

Bu arada babamızın ve abimizin ısrarına dayanamadık kızımızın adı Asya Dila olacak inşallah :)
hadi bakalım bol bol dinlen cnm... bu arada asya ismine bayılıyorum ,benim de yakın bi arkadaşım koydu o yüzden biz de vazgeçtik..dila ve neva düşünmüştüm ben de...

biz de ESLEM koyacağız kızımın adını... anlamı Allah'a teslim olan demekmiş...
hiç duymamıştım,anlamı güzelmiş...deişik hem de...

bence çok güzel canım anlamları da çok güzel biz de düşündük ama bi arkadaşımızın kızı oldu yeni o koydu biz de vazgeçtik
sevilcim feryal de güzel canım benim bi arkadaşım vardı o adda
biz de sonunda karar verdik gibi eşim dedğime geldi sonunda eğer değiştirmezse ZEYNEP ELA olcak :8:
sürmelicim yaa sen çok yoruyosun kendini bak çok az kaldı canım biraz dinlen bence hem fiziken hem de manen :49:
zeynebi ben de düşünmüştüm hatta söylemiştim ya sana da cnm ama ben yanına berra olabilir die düşünüyodum..sonra vazgeçtik...ela ismine gelince o ismi pek sevmiyorum kusura bakma ama,eşimin eski kız arkadaşının ismiymiş de...duyduğumda sinirlerim zıplıo:)))) sanırım çok kıskanıyorum:)))) ama bu aralarda da o kadar çok ki ela koyan...neyse ismiyle yaşasın cnm...sen bana bakma,saçmalıorum işte böyle bazen kıskançlık krizine giriyorum sanırsam..
biz de en başından beri zeynep adını düşünüyorduk hala da vazgeçmiş değiliz ama hep yanına bir şey daha bulmaya çalıştık. ilk aklımıza gelen ela idi bizim dee.. haluk levent bizim burada karşı apartmanda oturuyor kızının adı ela. sesleniyorlar çocuğa hoşuma gidiyor. ayrıca ela gözlüüü benlii dilber şarkısını da çok beğenirim ben:) ama sonra kafamız çokk karıştı mısra, kumsal, simla isimleri girdi aklımıza. şimdi de TANEM adı en öne geçti. zeynep tanem olabilr :)
simay da hoşuma gidiyo cnm benim,sadece bi tavsiye:))

alocum değişikmiş tanem de biz de yanına eda,buse,sude,azra,dila,kayra,berra gibi isimler düşündük ama ela da karar kıldık gibi, ela gözlü olur belki dedim gerçi gece rüymda yeşil gözlüydü kızım hayır olsun :16:

burcu keşke haberimiz olsaydı sözel2 yi yapmıcağımızdan 90 üstü kesin alıırdık canım neyse senin elde varmış şansın bol olsun oğluşun ismi de buram buram tarih kokuyor babanız tarihçi mi yoksa?

kızlar herkes isme karar vermiş heralde ee az kaldı artıkın tüm bebişlerimiz adlarıyla güzel,hayırlı,uzun,sağlıklı yaşasınlar inş :16: :46:

ayyy gülcancım sen zeynep dersin sadece :9: bilmiyodum bak sana kötü şeyler hatırlatmış benim güzel kızm :26: estağfirullah canım ne saçmalaması

ilayda sena
emine rana bunlar kız isimleri çok güzel bana göre kızım olsaydı bu isimlerden bırını düşünüyodum...tavsiye ederım hanımlar....

bizde mecburen ömer taha koyuyoruz. kayınbabamın ismi ömer, tahayıda ben istedim ömer taha oldu. içime oturdu açıkcası kendi bebeğimin ismini seçtirmedikleri için ama napim. görümcem daha ben bişey demeden babamın adı olacak, ömer olacak diye tutturup, geri kalan tüm akrabalarda daha cinsiyeti bile belli olmayan çocuğa ömer diye seslenince başka şansımız kalmadı. allahtan kayınbabam eşimin ailesi içinde en sevdiğim insan ağzı var dili yok çokta sever beni sağolsun o yüzden takmıyorum..

görümcene neymiş yaaa bak sinir oldum şimdi:(( ama doğrusunu söylemek gerekirse ömer ismine bayılırım...hatta hep oğlum olursa adı ömer faruk olacak die düşünürdüm....

yok cnm ya ikimiz de matematikçiyiz biz:)
orhunu kocam çok istedi,uygarı da ben böööle bişi çıktı işte

ayy ben de emrivaakileri hiç sevmem. öncelikle şunu söyleyim kii biz daha cinsiyetini bilmiyorken eşimle kız olursa zeynep erkek olursa ömer koyarız diyorduk. tanıdığımız biri olduundan değil sevdiğimizdenn. ama bana birisi deseydi karışsaydı ömer koyacaksın diye ne olurdu bilmiyorumm. bize hiç bir kimse karışmıyor hep siz neyi isterseniz diyor. hatta eşim de bana aynen diyor canım sen bul sen bu konuda daha iyisin filan diye :)
ama canım bence yine de üzülme ömer ismi bence eeeeen güzelerkek ismii :)

çok sağol canımm dediğin gibi bende seviyorum ömer ismini ama emrivaki olunca insan kızıyo, hevesi kırılıyo :( bize bıraksalar belki ben derdim ömer koyalım diye ama kırk tane laf duyup bizden önce başkaları karar verince inada biniyo iş yinede eşim de istiyor diye sesimi çıkarmadım.öyle işte...

selam kızlar nasılsınız...isimler netleşmişş yavaş yavaş bizde kızımızın adını SELMA BETÜL koycaz inş....

Kızlar birşey sorucam, özel muayenehaneye gidenler için. şimdi doktor kontrolleri 15 güne düştü ya, siz 15 günde bir mi ücret ödüyorsunuz, yoksa ayda bir mi? Benim doktorum tanıdık, böyle soruları sormak çok zor oluyor da, sizi merak ettim.

kızlar isim muhabbeti güzel ama ben bişi anlatmadan duramıycam aklıma geldikçe kopuyorum :60:

bugun hastaneye kontrole gittim ultrasona gircem kapıda bekliyorum dr içerden gelmemi söyledi ben de girdim ayyy bi de ne göriim fıstık yeşili çamaşırlı bi kadın yatıyo yatakta :53: kadın yarı çıplak yani dr erkek ben pardon dedim şok olmuş bi şekilde çıkyodum tam dr buyrun yatın dedi bana kadın kalktı hiç utanma yok ben kıpkırmızı :26: onun yerine de utandım elbise giymiş meğer altında da tek çamaşır hem de fıstık yeşili :60: çorap morap da yok yuhhhh yani :37: indirdi gitti ben anca çıkınca atlattım şoku da koptum dr dumurdu zaten :37:

ayyy gülcancım sen zeynep dersin sadece :9: bilmiyodum bak sana kötü şeyler hatırlatmış benim güzel kızm :26: estağfirullah canım ne saçmalaması

ewet cnm bi gün biraraya gelirsek zeynep derim bak şimdiden söylemiş olayım da....yalnız çok sinir bişey oldu:))) ben bunları yazarken eşime de bi yandan bahsediyorum şunu dşünüyolarmış falan die...o da dediki:))) sen de yazarsın şimdi ben de ela isminden nefret ediyorum falan die dedi,ben de yazdım zaten falan dedim,o da yazdığım herşeyi okudu:))) sonra dediki yalnız dedi,ela ilk benle tanıştığında kendini zeynep ela die tanıtmıştı demez mi...ayyy öldürecektim o anda onu...nie şimdiye kadar zeynep olabilir dedin o zaman die homurdandım ben de:)) ben de oğlum olursa eski erkek arkadaşımın ismini koyarım bak dedim...bi de pişkin pişkin beni sinir etmek için demez mi koy,severim ben o ismi die...ayyyyyyyyy iiice sinir oldummm:47::47::47:

isimlerden konuşmuşsunuz biz de sonunda emre koymaya karar verdik, bir değişiklik olmazsa emre'miz geliyor kızlar:55::55::55::55:
emre çok güzel bir isim şenaycım adıyla yaşasın
Kızlarrrrrrrrrr benim dogum iznim bugünden itibaren başladıııııııı :) :32:

Pazartesi kontrolümüz var ve kesin tarih belli olacak. :8:
ayyyy..ne güzel negüzel darısı başımızaaa
biz de en başından beri zeynep adını düşünüyorduk hala da vazgeçmiş değiliz ama hep yanına bir şey daha bulmaya çalıştık. ilk aklımıza gelen ela idi bizim dee.. haluk levent bizim burada karşı apartmanda oturuyor kızının adı ela. sesleniyorlar çocuğa hoşuma gidiyor. ayrıca ela gözlüüü benlii dilber şarkısını da çok beğenirim ben:) ama sonra kafamız çokk karıştı mısra, kumsal, simla isimleri girdi aklımıza. şimdi de TANEM adı en öne geçti. zeynep tanem olabilr :)
kumsal ismi çok güzel bence
slm kızlar
arkadaşım geldi biraz lafladık gitti snra bnde size bakiim dedim:)
isim konusu 2 hafta öncesine kadar bizim de netleştiremediğimiz bi konuydu.
çok şükür zor da olsa bi karar verdik: orhun uygar koymayı düşünüyoruz
orhun uygar değişikmiş canım
selam kızlar nasılsınız...isimler netleşmişş yavaş yavaş bizde kızımızın adını SELMA BETÜL koycaz inş....

betül ismini çok severim ben nurcum

ilayda sena
emine rana bunlar kız isimleri çok güzel bana göre kızım olsaydı bu isimlerden bırını düşünüyodum...tavsiye ederım hanımlar....

rana ablamın kızı, ilayda eşimin ablasının kızı emine çok yakın arkadaşım var.. isimler güzel ama kimi hatırlattığı çevrende ne kadar kullanıldığı da çokk önemli. mesela ben ahsen adını çok seviyorum kuranı kerimde çok yerde geçiyor anlamı çok güzel en güzell.. ama kardeşimin k.validesinin adı ahsen. çok da hoş bi kadındır ama kardeşimin 3 yaşındaki kızı ahsen olmaaaazzz o babaannelerin ismidir diyorr :))

yok cnm ya ikimiz de matematikçiyiz biz:)
orhunu kocam çok istedi,uygarı da ben böööle bişi çıktı işte
gayet hoş olmuş ama sadece uygar daha mı güzel ne:)) ismiyle yaşasın cnm bebişin...
iiz cnm sen nasıl oldun,sanırım dün biraz sancın varmış,geçmiş olsun...senin fıstığın adı da çok hoşmuş:)

kızlar isim muhabbeti güzel ama ben bişi anlatmadan duramıycam aklıma geldikçe kopuyorum :60:

bugun hastaneye kontrole gittim ultrasona gircem kapıda bekliyorum dr içerden gelmemi söyledi ben de girdim ayyy bi de ne göriim fıstık yeşili çamaşırlı bi kadın yatıyo yatakta :53: kadın yarı çıplak yani dr erkek ben pardon dedim şok olmuş bi şekilde çıkyodum tam dr buyrun yatın dedi bana kadın kalktı hiç utanma yok ben kıpkırmızı :26: onun yerine de utandım elbise giymiş meğer altında da tek çamaşır hem de fıstık yeşili :60: çorap morap da yok yuhhhh yani :37: indirdi gitti ben anca çıkınca atlattım şoku da koptum dr dumurdu zaten :37:

puhahaha çok ii ya ilginç bi kişilik:60:

gayet hoş olmuş ama sadece uygar daha mı güzel ne:)) ismiyle yaşasın cnm bebişin...

iiz cnm sen nasıl oldun,sanırım dün biraz sancın varmış,geçmiş olsun...senin fıstığın adı da çok hoşmuş:)

saol cnm hepimiznki adıyla sağlıkla yaşasın inşallah.
bence de uygar tek daha güzel ama kıramıyorum kocişi de napalım gönlü olsun:51:

nasıl yani bu karda kışta tek fıstık yeşili çamaşır ve üstüne etekle don kişot gibi mi gelmiş kadınnn???

Back
X