severim emre ismini,çok sevdiğim bi öğrencimin ismiydi...isimlerden konuşmuşsunuz biz de sonunda emre koymaya karar verdik, bir değişiklik olmazsa emre'miz geliyor kızlar![]()
Kızlarrrrrrrrrr benim dogum iznim bugünden itibaren başladıııııııı :)
Pazartesi kontrolümüz var ve kesin tarih belli olacak.![]()
hadi bakalım bol bol dinlen cnm... bu arada asya ismine bayılıyorum ,benim de yakın bi arkadaşım koydu o yüzden biz de vazgeçtik..dila ve neva düşünmüştüm ben de...Bu arada babamızın ve abimizin ısrarına dayanamadık kızımızın adı Asya Dila olacak inşallah :)
hiç duymamıştım,anlamı güzelmiş...deişik hem de...biz de ESLEM koyacağız kızımın adını... anlamı Allah'a teslim olan demekmiş...
zeynebi ben de düşünmüştüm hatta söylemiştim ya sana da cnm ama ben yanına berra olabilir die düşünüyodum..sonra vazgeçtik...ela ismine gelince o ismi pek sevmiyorum kusura bakma ama,eşimin eski kız arkadaşının ismiymiş de...duyduğumda sinirlerim zıplıo:)))) sanırım çok kıskanıyorum:)))) ama bu aralarda da o kadar çok ki ela koyan...neyse ismiyle yaşasın cnm...sen bana bakma,saçmalıorum işte böyle bazen kıskançlık krizine giriyorum sanırsam..bence çok güzel canım anlamları da çok güzel biz de düşündük ama bi arkadaşımızın kızı oldu yeni o koydu biz de vazgeçtik
sevilcim feryal de güzel canım benim bi arkadaşım vardı o adda
biz de sonunda karar verdik gibi eşim dedğime geldi sonunda eğer değiştirmezse ZEYNEP ELA olcak
sürmelicim yaa sen çok yoruyosun kendini bak çok az kaldı canım biraz dinlen bence hem fiziken hem de manen![]()
simay da hoşuma gidiyo cnm benim,sadece bi tavsiye:))biz de en başından beri zeynep adını düşünüyorduk hala da vazgeçmiş değiliz ama hep yanına bir şey daha bulmaya çalıştık. ilk aklımıza gelen ela idi bizim dee.. haluk levent bizim burada karşı apartmanda oturuyor kızının adı ela. sesleniyorlar çocuğa hoşuma gidiyor. ayrıca ela gözlüüü benlii dilber şarkısını da çok beğenirim ben:) ama sonra kafamız çokk karıştı mısra, kumsal, simla isimleri girdi aklımıza. şimdi de TANEM adı en öne geçti. zeynep tanem olabilr :)