Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde en başından beri kağan koymaya karar vermiştik oğlumuzun ismini ama şimdi yanına bişey eklesek mi diye düşünüyoruz hep ne dersiniz kızlar ??
canım kağan bizim de seçeneklerimizin arasındaydı, çok güzel bence.
ben öğrencilerimden biliyorum 2 isim olunca karışıklık oluyor, ailesi başka isim söylüyor biz okulda yoklama alırken falan hangini diyeceğimizi şaşırıyoruz öğrenene kadar vakit geçiyor. bence tek isim daha kullanışlı, ama tabi gene de karar sizin
senaysn zehra1715 esraa82 burcuozzer dillerim_lal violina naz0635 baby_s alocum bnyldrmylmz burcuuu+ feeble melocum gulcancan selinn_1687 arc_en_ciel nur_dan85
cuma gecesi ne kalabalık olmuş kızlar, geçmişe dalmayın fazla muhabbete gelin
canım ya iki saattir bilgisayarla uğraşıyorum.virüs vardı sildim ettim uğraştım şimdi de klavye kafayı yedi .size cevap yazacam yazamıyorum .emre ismi güzel .öğrenmcilerimn arasında emre olanlar hep uslu efendi çocuklardı.geçen günde konuştuk.inan etkiliyor isimler.geçen gün eşime dedimki atakan koymamak lazım ..ocuğun adını yaramaz oluyorlar.trafik dersine girdiğim çocukların adlarını bilmiyorum (haftada bir saat olduğu için )başkab bir liste getirdi atakan ın karşısında yüz tane çarpı var çok güldüm :))))
görümcene neymiş yaaa bak sinir oldum şimdi( ama doğrusunu söylemek gerekirse ömer ismine bayılırım...hatta hep oğlum olursa adı ömer faruk olacak die düşünürdüm....
bizde en başından beri kağan koymaya karar vermiştik oğlumuzun ismini ama şimdi yanına bişey eklesek mi diye düşünüyoruz hep ne dersiniz kızlar ??
senaysn zehra1715 esraa82 burcuozzer dillerim_lal violina naz0635 baby_s alocum bnyldrmylmz burcuuu+ feeble melocum gulcancan selinn_1687 arc_en_ciel nur_dan85
cuma gecesi ne kalabalık olmuş kızlar, geçmişe dalmayın fazla muhabbete gelin
selam kızlaaarrrrr bengeldiiimm
ayy kaynanalardan inciler döktürmüüşsünüz maşallahh okurken sinir oldummm.deli oldum resmen allah kolayklık versin
benimde kaynanamla eşimin teyzesi vardı çaya geldiler.oturduk biraz.teyze anlattı onların apartmanda bi kadın doğum yapmış.kadının ailesi zenginmiş bebek oldası almışlar araba hediye etmişler altın falan almışlar mevlütte takmışlar.kadının kayınvalideside bizi ezdiniz diye ci,ngar çıkarmışş eşide pısırık herif kadının değilde annesinin yanında durmuş.kadını kovmuşlar evden bebeğide götüremezsin demişler.oda almış daha 40lık bebeğini annesine gitmiş.ayy şok oldum yaa neler var nelerrr.Allahım sen koru yarabbimm.
babannemizle teyzemize oğlumun çeyizlerini gösterdimmm çook beğendilerr herşeyin dört dörtlük maşallah dedilerr..gösterirken bunu babannemizz yaptıııı bunu annanemizz aldıı bunu teyzemiz aldıı falan diye hep söyledim 3 tane babannedense 8 tane annanedendiama hep babanneninkileri gösterdim kıyamam kadıncağız elinden geleni yapıyo hakkını yemem olsa daha çok yapar eminim
yarında oğluşumla görüş günüm bi banyo yapiimm didim ama önce size bakmadan edemedim takıldım kaldımmm
canım kağan bizim de seçeneklerimizin arasındaydı, çok güzel bence.
ben öğrencilerimden biliyorum 2 isim olunca karışıklık oluyor, ailesi başka isim söylüyor biz okulda yoklama alırken falan hangini diyeceğimizi şaşırıyoruz öğrenene kadar vakit geçiyor. bence tek isim daha kullanışlı, ama tabi gene de karar sizin
hepinizin bebeişerinizin isimleri hayırlı olsun..hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...gururu duyalım hep onlarla acılarını görmeyelım inşallah..dunyadakı en güzel şey evlat sevgisi...çok şükür bunu gösterdi bize yüce rabbim....
kızlar sizin yazdıklarınızı eşime okuyorum galiba vazgeçiriceğiz onu el birliği ile : ))) ikna olucak sadece kağan koymaya : ) bu arada ben galiba gidip yatıcam oğlum çok fazla hareketli ya da sürekli kasılıyorum garip birşeyler oluyor bana ama tam anlayamadım ne olduğunu