2011 Şubat Anneleri

bizde en başından beri kağan koymaya karar vermiştik oğlumuzun ismini ama şimdi yanına bişey eklesek mi diye düşünüyoruz hep ne dersiniz kızlar ??

:16:senaysn zehra1715 esraa82 burcuozzer dillerim_lal violina naz0635 baby_s alocum bnyldrmylmz burcuuu+ feeble melocum gulcancan selinn_1687 arc_en_ciel nur_dan85:16:

cuma gecesi ne kalabalık olmuş kızlar, geçmişe dalmayın fazla muhabbete gelin

selam kızlaaarrrrr bengeldiiimm

ayy kaynanalardan inciler döktürmüüşsünüz maşallahh okurken sinir oldummm.deli oldum resmen allah kolayklık versin

benimde kaynanamla eşimin teyzesi vardı çaya geldiler.oturduk biraz.teyze anlattı onların apartmanda bi kadın doğum yapmış.kadının ailesi zenginmiş bebek oldası almışlar araba hediye etmişler altın falan almışlar mevlütte takmışlar.kadının kayınvalideside bizi ezdiniz diye ci,ngar çıkarmışş eşide pısırık herif kadının değilde annesinin yanında durmuş.kadını kovmuşlar evden bebeğide götüremezsin demişler.oda almış daha 40lık bebeğini annesine gitmiş.ayy şok oldum yaa neler var nelerrr.Allahım sen koru yarabbimm.

babannemizle teyzemize oğlumun çeyizlerini gösterdimmm çook beğendilerr herşeyin dört dörtlük maşallah dedilerr..gösterirken bunu babannemizz yaptıııı bunu annanemizz aldıı bunu teyzemiz aldıı falan diye hep söyledim 3 tane babannedense 8 tane annanedendi :37: ama hep babanneninkileri gösterdim kıyamam kadıncağız elinden geleni yapıyo hakkını yemem olsa daha çok yapar eminim

yarında oğluşumla görüş günüm bi banyo yapiimm didim ama önce size bakmadan edemedim takıldım kaldımmm

bizde en başından beri kağan koymaya karar vermiştik oğlumuzun ismini ama şimdi yanına bişey eklesek mi diye düşünüyoruz hep ne dersiniz kızlar ??

canım kağan bizim de seçeneklerimizin arasındaydı, çok güzel bence.
ben öğrencilerimden biliyorum 2 isim olunca karışıklık oluyor, ailesi başka isim söylüyor biz okulda yoklama alırken falan hangini diyeceğimizi şaşırıyoruz öğrenene kadar vakit geçiyor. bence tek isim daha kullanışlı, ama tabi gene de karar sizin

hepinizin bebeişerinizin isimleri hayırlı olsun..hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...gururu duyalım hep onlarla acılarını görmeyelım inşallah..dunyadakı en güzel şey evlat sevgisi...çok şükür bunu gösterdi bize yüce rabbim....

Son düzenleme:
kızlar çocuklarınıza iki isim koyarken dikkat edin

kullanmayacağınız ismi koymayın.mutlaka o ismede alıştırın ya birlikte söyleyin yada koymayınm bence

bugün komşuma uğradım 5 dk.ünv giden kızı var. kızına iki isim koymuşlar ilk ismi kayınvalidesinin ismiymiş.ama hiç kullanmıyorlarmış kız 18ine bastığı an mahkemeye vermiş o ilk ismi sildirmek istemiş.hala uğraşıyolar bir sürü masraf bir sürü iş.okulda falan zorlanıyormuş kız.ben bile onun iki ismi olduğunu bilmiyordum.

ben öğrencilerimden biliyorum 2 isim olunca karışıklık oluyor, ailesi başka isim söylüyor biz okulda yoklama alırken falan hangini diyeceğimizi şaşırıyoruz öğrenene kadar vakit geçiyor. bence tek isim daha kullanışlı, ama tabi gene de karar sizin

aslında bende tek isim taraftarıyım hep karışıklık olucağını savunurum birde erkek çocuğu askerde falan daha da sorun olur gibime geliyor ama babamızın da 2 ismi var ben sorun yaşamadım oğlumda yaşamaz diyor : ))) o daha çok istiyor 2. ismi ama yinede karar vermedik ne olabileceğini bile bulamadık : = ))

:16:senaysn zehra1715 esraa82 burcuozzer dillerim_lal violina naz0635 baby_s alocum bnyldrmylmz burcuuu+ feeble melocum gulcancan selinn_1687 arc_en_ciel nur_dan85:16:

canım ya iki saattir bilgisayarla uğraşıyorum.virüs vardı sildim ettim uğraştım şimdi de klavye kafayı yedi .size cevap yazacam yazamıyorum .emre ismi güzel .öğrenmcilerimn arasında emre olanlar hep uslu efendi çocuklardı.geçen günde konuştuk.inan etkiliyor isimler.geçen gün eşime dedimki atakan koymamak lazım ..ocuğun adını yaramaz oluyorlar.trafik dersine girdiğim çocukların adlarını bilmiyorum (haftada bir saat olduğu için )başkab bir liste getirdi atakan ın karşısında yüz tane çarpı var çok güldüm :))))

canım ya iki saattir bilgisayarla uğraşıyorum.virüs vardı sildim ettim uğraştım şimdi de klavye kafayı yedi .size cevap yazacam yazamıyorum .emre ismi güzel .öğrenmcilerimn arasında emre olanlar hep uslu efendi çocuklardı.geçen günde konuştuk.inan etkiliyor isimler.geçen gün eşime dedimki atakan koymamak lazım ..ocuğun adını yaramaz oluyorlar.trafik dersine girdiğim çocukların adlarını bilmiyorum (haftada bir saat olduğu için )başkab bir liste getirdi atakan ın karşısında yüz tane çarpı var çok güldüm :))))

haklısın canım valla, bir atakan bir de furkan... bunlar istisnasız yaramazlıkta önde gidenler

görümcene neymiş yaaa bak sinir oldum şimdi:(( ama doğrusunu söylemek gerekirse ömer ismine bayılırım...hatta hep oğlum olursa adı ömer faruk olacak die düşünürdüm....

iyi bari yaa siz böyle söyleyince daha bi içime sindi genel anlamda sevilen bir isim demekki oğluşumun ismi :61:

bence birşey eklemeyin derim kağan çok güzel bir isim :nazar: ben durumumu anlattım o yüzden iki isim koyuyorum yoksa sadece taha yada talha koymak istiyordum kağan tek başına daha güzel tabi karar anne- babanın...:61:

cnm kaan ismini biz de çok düşünmüştük,bence de çok hoş isim. kaan olursa ben başına bilge koymk istiodum

öyle walla tv de kayda değer bişi yok anlaşılan:9:
ayy ben de şubat annesi olucaktm die bi topic açılmış da ona baktm ben de korktm ya kızcağızn bebeğine bişiy oldu sandım başlığı görünce ama diilmiş çok şükür,yılbaşından 4 gün önce erken doğum yapmış:nazar:

selam kızlaaarrrrr bengeldiiimm

ayy kaynanalardan inciler döktürmüüşsünüz maşallahh okurken sinir oldummm.deli oldum resmen allah kolayklık versin

benimde kaynanamla eşimin teyzesi vardı çaya geldiler.oturduk biraz.teyze anlattı onların apartmanda bi kadın doğum yapmış.kadının ailesi zenginmiş bebek oldası almışlar araba hediye etmişler altın falan almışlar mevlütte takmışlar.kadının kayınvalideside bizi ezdiniz diye ci,ngar çıkarmışş eşide pısırık herif kadının değilde annesinin yanında durmuş.kadını kovmuşlar evden bebeğide götüremezsin demişler.oda almış daha 40lık bebeğini annesine gitmiş.ayy şok oldum yaa neler var nelerrr.Allahım sen koru yarabbimm.

babannemizle teyzemize oğlumun çeyizlerini gösterdimmm çook beğendilerr herşeyin dört dörtlük maşallah dedilerr..gösterirken bunu babannemizz yaptıııı bunu annanemizz aldıı bunu teyzemiz aldıı falan diye hep söyledim 3 tane babannedense 8 tane annanedendi :37: ama hep babanneninkileri gösterdim kıyamam kadıncağız elinden geleni yapıyo hakkını yemem olsa daha çok yapar eminim

yarında oğluşumla görüş günüm bi banyo yapiimm didim ama önce size bakmadan edemedim takıldım kaldımmm

ayy ilginç bi olaymış o da yazık kızcağıza yaaa:50:
maşallah cnm ne güzel kayınvaliden emek sarfetmiş sizin için:nazar:
tabi senin hakkını da yememek lazım,bakış açısı önemli. bi çok insan onada burun kıvırıyo yani.
aslında en önemli şey niyet galiba.. 3ün 5in hesabı gelir geçer de iyi niyetli işler kalıcı oluyo..
anammm çok komplike cümleler kurmaya başladım ben,uyku saatim ggelio heralde:1::33:

ben sınıflarda İki ismi olan çocuklarla nabız yoklaması yapıyorum birhaftadır.memnunmusunuz diye genelde memnunlar bizim açımızdan zor oluyor ama onlar genel olarak memnunlar ikinci isim aynı isimde olanlardan ayırt ediyormuş.bu babaanne dede ismine gellince de bir öğrenci iyi kide iki isimliyim babaannem in ismini kullanmak zorunda kalmadım dedi..bu isim sildirme hikayesinin aynısını anlattı bir öğrencim de 18 yaşına gelince sildirmiş ablası ....

ben de ilk etapta iki isim koyacaktım ama okulda zorluk oluyor ben iki isimli öğrencilerin 2.ismini söylemiyorum o yüzden teke düşürdük

hakkaten ya furkanlar ne kadar yaramaz

kızlar sizin yazdıklarınızı eşime okuyorum galiba vazgeçiriceğiz onu el birliği ile : ))) ikna olucak sadece kağan koymaya : ) bu arada ben galiba gidip yatıcam oğlum çok fazla hareketli ya da sürekli kasılıyorum garip birşeyler oluyor bana ama tam anlayamadım ne olduğunu

isim muhabettine bende katılmak istedim bizim kzımızın ismide ela su olacaka işallah aslında ben ılgın su istemiştim ama eşimi kıramadım ela su olacak işaallah isimleriyle sağlıklı sıhatli gelirler çok özledim kzıımı

hepinizin bebeişerinizin isimleri hayırlı olsun..hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...gururu duyalım hep onlarla acılarını görmeyelım inşallah..dunyadakı en güzel şey evlat sevgisi...çok şükür bunu gösterdi bize yüce rabbim....

amin.amin..amin...ne güzel dua etmişsin Allah olmayıp isteyen ve hayırla büyütebilecek herkese nasip etsin inşallahh. bide kokusunu duyup mincik ellerini tutsaydık bebişlerimizin:emir_bebek: günler geçtikçe kaygılarda artıyor iyice pimpirikli oldum şahsen, herşeyden nem kapıyorum hep kötü bişey olacak gibi geliyo :43: ama bunlarda geçecek. iyiki sizler varsınız valla nasıl iyi geliyo sizlerle sohbet anlatamam kafama ne takılsa rahatça sorup, derdimi anlatabildiğim tek yer oldu burası çok ilginç :1: bide sürekli evde ve yalnız olunca daha kötü oluyo insan...

kızlar kociş mızmızlanıyo yine,çıkayım ben artık,hoşçakalın,iyi geceler herkese:71:

neyse kızlar bende kaçıyorum gidip yatalım oğlumla azcık teper belki cücüğüm bilgisayar manyağı oldu anası yüzünden :1: öpüyorum herkesi...:21:

kızlar sizin yazdıklarınızı eşime okuyorum galiba vazgeçiriceğiz onu el birliği ile : ))) ikna olucak sadece kağan koymaya : ) bu arada ben galiba gidip yatıcam oğlum çok fazla hareketli ya da sürekli kasılıyorum garip birşeyler oluyor bana ama tam anlayamadım ne olduğunu

ikinci isimden vazgeçirmek istiyorsan bir psikolojik anlaiz yapalım hemen :)) iki isim çocukta büyürken çelişki yaratıyormuş ...!!! farklı ortamlarda farklı isimler kullnaılırsa kişilği oluşurken olumsuz etki ediyormuş.sevmediği ismi kullanmaları çocukta özgüven sarsıyormuş ben daha uydururum canım sen bunları bir dene :)))

Back
X