)) ilahi.inşallah karşılaşırız.bakalım beni kesin nst ye sokar yine.erken doğum riski devam ediyor mu diye.o değil de şu vajinal muayene beni mahv ediyor.yine bakmasa bari.çok korkuyorum.doğumla ilgili bakalım ne diyecek gerçi benim 34. hafta belki daha demez bişey .tabi erkenden doğurmazsam.
valla artık erzat bey de sizin kız her seferinde beni şaşırtıyo diyo 3 hafta önce kanla girmişti hatta rahim ağzı 2,1 cm e kadar silinmişti adamcağız bize aile büyüklerinizden birni .ağırsanızı artık iyi olur dedi sonra 1 hafta sonra gittik herşey nomral hatta arahim ağzı uzunluğu 3 cm olmuş hatta beklediğimden çok çok iyi 2 hafta sonra gelin dedi ilk defa 20. haftadan beri gelcem diye bizimle cebelleşiyo ben şimdi gelsin de kaynanam gitsin diye beklediğim için gelmiyo zilli:))
Nurcum her şey vakti zamanında güzel tabi ama bu konuda ben bencilim galiba doktor doğum başlamış hemen yatırıyoruz dese sevinçten bayılırım herhalde![]()
aynen bende manikcim yaaa valla doğsun artık diye can atıyorum sonra da pişman oluyorum hayırlı vaktinde gelsin diyorum :))