2011 Şubat Anneleri

;))) ilahi.inşallah karşılaşırız.bakalım beni kesin nst ye sokar yine.erken doğum riski devam ediyor mu diye.o değil de şu vajinal muayene beni mahv ediyor.yine bakmasa bari.çok korkuyorum.doğumla ilgili bakalım ne diyecek gerçi benim 34. hafta belki daha demez bişey .tabi erkenden doğurmazsam.

valla artık erzat bey de sizin kız her seferinde beni şaşırtıyo diyo 3 hafta önce kanla girmişti hatta rahim ağzı 2,1 cm e kadar silinmişti adamcağız bize aile büyüklerinizden birni .ağırsanızı artık iyi olur dedi sonra 1 hafta sonra gittik herşey nomral hatta arahim ağzı uzunluğu 3 cm olmuş hatta beklediğimden çok çok iyi 2 hafta sonra gelin dedi ilk defa 20. haftadan beri gelcem diye bizimle cebelleşiyo ben şimdi gelsin de kaynanam gitsin diye beklediğim için gelmiyo zilli:))

Nurcum her şey vakti zamanında güzel tabi ama bu konuda ben bencilim galiba doktor doğum başlamış hemen yatırıyoruz dese sevinçten bayılırım herhalde :34:

aynen bende manikcim yaaa valla doğsun artık diye can atıyorum sonra da pişman oluyorum hayırlı vaktinde gelsin diyorum :))

bu arada kızlar ben naptım biliyomusunuz ütü hemde 2 spet dolusu kaynanacım nappttıııı baktı izledi
kendime gökselden sabır sabır yaaaa sabır şarkısını hediye etmekten başka bi çarem yok :))
aaaa moonsunu görüyorum aşağıda nasılsın canım bebiş nasıl

merhabalar kızlar sizleri özledim muhabbetinizi
kızlar anne olmak çok güzel yaaa onun o mis gibi kokusunıun içine çekemk onu izlemek inanınki zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum o kadar konuşacağım anlatacağım soracağım şey var ki ama fırsat bulupta giremiyorum hiç
laptopu eşim işe götürdüğü için gündüzşeri giremiyorum akşamlarıda ben çok yorgun oluyorum gece uykusuzluklarından dolayı önceden uzanıp dinleniytorum inşallah biraz daha zaman geçi,nce daha rahat olurtum daha bir alışmış olurum ve o zmana daha detaylı görüşşürüz
umarım herkes iyidir doğuran başka varmı bilmiyorıum hepinizi merak ediyorum geçmişe bakma fırsatım yok
güzel haberelriniz alırız inşallah az kaldı sizlerin doğumlarınızıda

kızlar anne olmak çok güzel yaaa onun o mis gibi kokusunıun içine çekemk onu izlemek inanınki zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum o kadar konuşacağım anlatacağım soracağım şey var ki ama fırsat bulupta giremiyorum hiç
laptopu eşim işe götürdüğü için gündüzşeri giremiyorum akşamlarıda ben çok yorgun oluyorum gece uykusuzluklarından dolayı önceden uzanıp dinleniytorum inşallah biraz daha zaman geçi,nce daha rahat olurtum daha bir alışmış olurum ve o zmana daha detaylı görüşşürüz
umarım herkes iyidir doğuran başka varmı bilmiyorıum hepinizi merak ediyorum geçmişe bakma fırsatım yok

ayy canım senden hbr almak çok ii oldu senin prensinden sonra birde prenses katıldı aramıza:) 4 ledik bakalım kuzucukları.bizler iyiyiz sen fırsat bulunca doğumunu anneliği herşeyi anlat bilzere tecrübelerine ihtiyacımız var. benim için öp yiğit'i

benim çok yakın bir arkadaşım normal kontrole gitmiş hastaneye eşiyle yürüyerek hemde gidince muayene ediyolar ve hemen doğum odasına alıyolar 8 cm açılma var diyip :1::1: neye uğradığını şaşırıyo kız adet sancısı kadar bile sancım olmadı benim diyo düşünün başkası anlatsa inanmam teselli ediyo beni derim ama bu çok yakın arkadaşım benim. Ama nolmuş sonra kalkıpta karnını görünce göbeği buruşukmuymuş neymiş öyle görünce bayılmış :))))) ebeler bile gülüyomuş haline

:1: süper yaaaa :1:
var mı böle bişeyyy darısı başımıza valla gercekten resmen mucize bu olsa gerek.

yiğitimiz kocaman abi oldu bileee.. resmini bizimle paylaşmıcakmısın annesi facebooktan görenler olmus ama biz göremicekmiyiz prensimizi:17:

:1: süper yaaaa :1:
var mı böle bişeyyy darısı başımıza valla gercekten resmen mucize bu olsa gerek.

benimde bi arkadaşımın annesi arkadaşın kardeşine hamileyken aynen bööle doğum yapmış yaa.
kadın gece yatmadan bi de şu tuvaleti cifliyim demiş ciflemiş bitirmiş sonra kocasına demiş ben iyi diilim kalk dr gidelim demiş adamcağızda az önce iş yaptığını göürnce heralde sende hiç doğurcak tip yok yat uyu demiş kadıncağız ısrar edince bide benim arkadaşım olan kızı kucağında hasatneye gitmişler ve 9 cm açıklığı varmış lavman bile yapmaya fırsat bulamadan doğurmuş kadın :))

neyse kızlar ben kaçıyoırum o kadar ütüden sonra belim acaip ağrımış hadi ii geceler

ayy çok güzel yaa anne oldun sen :66: darısı bizlere inşallahhh! nasıl bi duygu anlat biraz biz öyle sabırsızlanıyoruzki doktor erken doğum dese sevineceğiz artık o kadar yani :1:öp kuzunu bizim için ve bizlerede dua et olur mu? Allahım evladından güldürsün canım tekrar hayırlı olsun...

bu arada kızlar ben naptım biliyomusunuz ütü hemde 2 spet dolusu kaynanacım nappttıııı baktı izledi
kendime gökselden sabır sabır yaaaa sabır şarkısını hediye etmekten başka bi çarem yok :))

senin kaynananda çok insafsızmış canım,orda sana yardımcı olmak için bulunmuyormu insan kızım sen gebesin geç uzan ben yapayım der,valla ben o yönden şanslıyım sanırım bneim kayın validemde bana hiç iş yaptırmaz daha evlendiğimden beri perdeleremi kendim yıkmadım her geldiğinde kızım bunlar kirlenmiş deyip 1 ay bile geçse aradan indirir yıkar ütüler birde hatta camlarıda siler öyle gider ben yapma yoruluyorsun desemde olsun allaha şükür elim ayağım tutuyor şimdilik sen torunumu kucağıma ver ondan sonra ben hiç bişeye karışmicam onunla ilgilenicem sen o zaman yaparsın diyor.gerçi gebelikten öncede aynıydı temizlik konusunda hiç beni yanlız bırakmaz.ama nede olsa adı kaynana işte arada bi farklı şeylere karışıyor onuda çok görmüyorum annemgibi kabullenip he diyorum dediklerine ama yine ben bildiğimi okuyorum.:1:

hayırlı olsun canım,ne güzel bebişin artık kucağında doya doya kokluyorsundur şimdi allah en kısa zamnda hepimize o duyguyu tattırsın inş,allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin

selam kızlar yazılanlara bakmadım direk mesaj yazmaya giriştim ben okuyana kadar kaçıyosunuz

bütün gün evdeydik bugün malum kapının kilidi bile açılmamıştı gelende olmamış :37: oturduk oturduk 10 buçukta çıkmaya karar verdik.napsak napsak diye benim böle sağlıksız ketçaplı mayonezli bişiler yiyesim var dedim :37:

çıktık atatürk orman çiftliğine gittik.işte yicemiz şeyi söyledik o yapılırken hani 1lira atıp oyuncak almaya çalışılan makina varya ona gözüm çarptı iki liram vardı birini eşime verdim birini kendim aldım.eşim onlardan almak zor vermiyo falan dedi.bende maksat almak değil eğlenmek gel deneyelim dedim.önce ben attım veeeee tak diye aldım ayıcığı daha doğrusu köpücüğüü :66: sonra eşim denedi o alamadı ben tabi kasım kasım kasıldım

neyse aldık mamalarımızı yedik.ama Allah sizi inandırsın dişimin kavuğuna bile gitmedii sanki hiç yememişimmm.eşim bitane daha alayım dedi yok dedim ben bundan 10 tanede yesem bu beni kesmez.zaten ekmeğide bayattı.

kalktık ordan bahçeliye gittik :27: kafe bulduk bitane boştıu ee saat olmuş 11 hatta geçiyo bile.neyse söyledik.bi tabak geldi kocaman ohh dedim önce gözüm doydu.eşimin hayret dolu bakışları karşısında hapur hupur yedim sildim süpürdüm :56: aklımda kalacağına midemde kalsın dimi

eşim sırıtarak varmı daha yiyeceğin bişi istediğin bişi dedi :1: yok didim yeter buu

demin eve geldik ama karnımm patlayacakkk pööff yaniii nasıl uyuyacam bilmiyom :33:

Cnm hakikaten sinir bozucu ama napcan idare edicen mecbur...
Cnm hoşgeldin arada uğra özlettin kendini
Masallah kizlar ne guzel hayaller kuruyorsunuz 9cm 10 cm falan:1: Insaallah yavrularimizi sag selim kucagimiza alirizda kabus dolu günlerimiz bitmis olur. Kabus diyorum çünkü bende uyku falan kalmadi.

Sabaha kadar kaç kere lavaboya kalkiyorum bi bilsenizz.. Karnimin sertlesmesindende yatamiyorum bi saga bi sola dönüp duruyorum. Öylelikle sabahi ediyorum yanii.

Kizlar yarin erkenden hastaneye mertin yanina gitmek zorundayim. Yengemin hollandacasi olmadigi icin ben konusuyorum drlarla. sabah cigerlerinden foto cekincek sanirim bi kaç saat sonra sonucunu aliriz.

Saat 15:00 da ben jinekologa çikacam Nstye baglicaklar. Bebisim dönmediyse döndermeye calisacaklar elleriyle karnima bastirarak. Sanirim bende erken dogum riski var ya yoksa neden nstye baglasinlar surekli. Daha cuma günü girdim. Neyse hayirlisi olsun insallah kizim dönerde sezeryan olmam:50:

ayy kimimiz sezeryan istiyoruz kimimiz normal dogum. Normal dogumdan korkmayin kizlar kizarip bozariyorsunuz sancilarin en guclusunu cekiyorsunuz ama sonunda rahatliyorsunuz. Görende beni 10 kere dogum yapti sanir hihi:1:Kendimi böyle rahatlatiyorum napiyim.

Neyse size iyi sohbetler bugun erken yatiyim insallah uyuyabilirim. :10:

Iyi geceler sizleree
Cnm inş dönmüştür bebiş ya nasıl döndürecekler ella ya çatlar cildin bastıra bastıra... mert bebiş inş iyi olmuştur cnm sonucu bizede yaz
slm kızlar,nasılsınız?

ben kocama çok sinirliyim şu anda arkadaşlarıyla takılıyo salak,göstercem ben ona gelince,sorumsuz:47::47::47:
Sakin cnm sakin... noldu??
oğlum hiççç durmuyooo..kum torbasına döndüm yaaaa:9:güçlendi velettttt

sonunda totişi kaldırıp doğum çantasını hazırlayabildim...bebemin totiş bezi eksik sadece:))))ay insan bi tuhaf hissediyor yaa..sanki hemen yarın gidecekmişim gibi doğuma:1:

tv dede bişey yokk..burası da durgunn..koçiş de yokkk...oğlumla halay çekeyim ben bariii:64:
Ay bende kaç gündür hazırlıcam bi elim değmedi ya
selam kızlar
haftasonu kayınvalidemgildeydik (bizden 1 saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyorlar) cumartesi günü gitmeden önce bel ağrım geçmediği için doktoruma gittim. nts ye bağladı.oğlumun kalbi nasıl güzel ve hızlı atıyo çok heyecanlıydı :1: sonuç olarak mudahale etmemizi gerektirecek birşey yok evde yatıp dinlen bol bol dedi gönderdi doktor. tabi dinlenmek şöyle dursun daha çok yoruldum geldim :43: ve iki gündür özellikle akşamları yattığımda çok ağrılarım oluyo. belim, sırtım, kasıklarım.. sanki gaz sancısı gibi giriyo bi kıvranıyorum geri geçiyo çok kötü bişi yaa uyuyana kadar akla karayı seçiyorum :43: hep böyle mi olacak doğuma kadar çekecekmiyim böyle bilmiyorum ki doktorda bişi yok dedi anlamadım.nts çektiren varmı sonuç yorumu yapabilecek olan. nts cihazındaki soldaki değer 130-140 arasında gelip gidiyordu arada sancım oldukça 160 a çıkıyordu bu ne demek ki?
Cnm değerlere bakarsan sancın var gözüküyor, aman dinlen cnm beklesin az daha
kızlar bende sizdenim :26:

bir deli yanım git sezeryanla al kuzunu dio.. şu bir hafta içinde 3 arkadaşım dogum yaptı.
biri normal dogum konusunda cok ısrarlıydı ve ölede yaptı.. dogumu yapar yapmaz benı aradı sakın normalı deneme bıle dedı az once konustum bı hafta olmasına ramen hala aglamaklıydı atamıorum uzerımden psıkolojım bozuldu ve hala kalkıp bebegı kucagıma almakta zolanıorum dıo.
ondan bır sonra kı gun bı arkadasım dogum yaptı erken dogumla mecburi sezeryan oldu gece dogum yaptı ertesı gun öğlen ziyaretıne gıttım dogum yapmamıs gıbı yuruyodu masallah:nazar:
az önce yıne kendı druma dogum yapan bır arkadasın dogum hıkayesını duydum suyunun gelmesıyle hastaneye gıtmıs 4.5 cm acıklık varmıs agrı sancı olmadan yatısı yapılmıs asisanlar ilk dogum oldugu ıcın acılma cabuk olmasının mumkun olmadıgı ıcın acılma var mı dıe bakmamıslar arkadas soleyınce bakmıslar kı 11 cm acılma var saka gıbı dogum yapmıs yaaa super keske bole bı dogumlada bız alsak kuzularımızı kucagımıza bakalım bız nasıl bır dogum hıkayesıyle karsılascaz:18:
Cnm normal yapan arkadasının ağrısını merak ettim, neresi ağrıyor ve neden?? normal doğumdan sonra herhangi bir ağrı kalmaması lazım
ay yok ben o kadarına cesaret edemem sanırım sezercikten öyle bi korkuyorum kiiii :18: ama hamileliğimin en geçmeyen haftaları 31-32 ve 33. haftalardı
Sorma cnm bende maalesef paşa paşa masaya yatıp çtır çatır kesiilicem, ay aklıma geldikçe stres oluyorum yaaa
Benimde bi hayalim var:) ben banyoya girdimmi kırk saat çıkamam sancılarım geliyomuş ben tabi doğum başlıyo diye banyoya giriyomuşum o sıcaklıkla bütün kaslarım gevşiyomuş hastaneye gittiğimizde daha ben ne olduğunu anlamadan ebe bi bakıyomuş açıklık 9 cm hemen alıyolarmış beni masaya pırt diye çıkıyomuş bebiş:) çok mu hayalperestim ben yaaaaaaaaa

inş. böyle olur cnm, olmayacak iş değil valla :)

selam kızlar yazılanlara bakmadım direk mesaj yazmaya giriştim ben okuyana kadar kaçıyosunuz

bütün gün evdeydik bugün malum kapının kilidi bile açılmamıştı gelende olmamış :37: oturduk oturduk 10 buçukta çıkmaya karar verdik.napsak napsak diye benim böle sağlıksız ketçaplı mayonezli bişiler yiyesim var dedim :37:

çıktık atatürk orman çiftliğine gittik.işte yicemiz şeyi söyledik o yapılırken hani 1lira atıp oyuncak almaya çalışılan makina varya ona gözüm çarptı iki liram vardı birini eşime verdim birini kendim aldım.eşim onlardan almak zor vermiyo falan dedi.bende maksat almak değil eğlenmek gel deneyelim dedim.önce ben attım veeeee tak diye aldım ayıcığı daha doğrusu köpücüğüü :66: sonra eşim denedi o alamadı ben tabi kasım kasım kasıldım

neyse aldık mamalarımızı yedik.ama Allah sizi inandırsın dişimin kavuğuna bile gitmedii sanki hiç yememişimmm.eşim bitane daha alayım dedi yok dedim ben bundan 10 tanede yesem bu beni kesmez.zaten ekmeğide bayattı.

kalktık ordan bahçeliye gittik :27: kafe bulduk bitane boştıu ee saat olmuş 11 hatta geçiyo bile.neyse söyledik.bi tabak geldi kocaman ohh dedim önce gözüm doydu.eşimin hayret dolu bakışları karşısında hapur hupur yedim sildim süpürdüm :56: aklımda kalacağına midemde kalsın dimi

eşim sırıtarak varmı daha yiyeceğin bişi istediğin bişi dedi :1: yok didim yeter buu

demin eve geldik ama karnımm patlayacakkk pööff yaniii nasıl uyuyacam bilmiyom :33:

:))) afiyet şeker olsun bebişine löp löp et olsun :1: bende bebeğin ağırlığı az çıktı diye dünden beri ne buluyosam atıyorum mideye valla patladım

Ohh çok iyi yapmışsın cnm afiyet olsun, bendeyiyiyorum valla napim canım istiyo ketçaptı mayonezdi hamburger vs... kola fanta bile içiyorum, güzel bir gün geçirmişsiniz moralinde yerine gelmiştir

İyi geceler kızlarr sırtım çok ağırdı uzanayım biraz ve şansım varsa azcık uyurum bu gece uykusuzluktan helak oldum günlerdir :(

afiyet bal şeker olsun, yarasında kilo yapmasın:1: annem hep öyle der nasıl olcaksa o iş :66: geçen bende ilk aşermemi yaşadım :65: akşam canım deli pizza istedi sağolsun kocacım getirtti yedik sonra saat 11 e gelirken tv de kadının birinin yediği birşeyden istedi canım yarın alalım diyo yok dedim ben şimdi istiyom :1: gitti adamcağız buldu getirdi bi güzel onuda yedim ohh benle birlikte kocişte yiyo tabi. hadi sen hamilesin bana noluyo bu saatte diyo birde kendine yazık. zaten benim 8, onunki 4 aylık. diyorum ben oğlumuzu, sende kızımızı doğur ne var bi ucundanda sen tutup yardım etsen illa benmi doğurmak zorundayım ikisinide diye :1: :49:

bende bu günlerde saldım gitti kızlar yaaa.valla psikoljik olarak çok iyi oldum ama karnım midem patlayacak davul gibiyimm.yuuhhh yaa yediklerimi bi görsenizzz gözüm dönmüş gibiydii eşim bile hayretler içerisinde baktı valla
sürmelicim yiğit bebeği kokla bizim için selam söyle çabuk iyileşsin.yengenede selamlarımızı ilet.sakın gitmişkene doğurayım deme:37:
gözdecim senin bu kayınvalidende hayret bişi yaniiine demek 2 sepet ütü yaaaa.aaaa bak şimdi aklıma geldi benimde ütüm vardııı bütün gün yattım ütü mütü aklıma gelmedi iyimi :1:
moonsun canımm hoşgelmişsinn ayy ne güzell anne olmak zor tabii.bizde seni ve yaşadıklarını çok meral ediyoruzama iyi haberlerini almak çok güzel.inşallah en kısa zamanda tekrar gelirsin

afiyet bal şeker olsun, yarasında kilo yapmasın:1: annem hep öyle der nasıl olcaksa o iş :66: geçen bende ilk aşermemi yaşadım :65: akşam canım deli pizza istedi sağolsun kocacım getirtti yedik sonra saat 11 e gelirken tv de kadının birinin yediği birşeyden istedi canım yarın alalım diyo yok dedim ben şimdi istiyom :1: gitti adamcağız buldu getirdi bi güzel onuda yedim ohh benle birlikte kocişte yiyo tabi. hadi sen hamilesin bana noluyo bu saatte diyo birde kendine yazık. zaten benim 8, onunki 4 aylık. diyorum ben oğlumuzu, sende kızımızı doğur ne var bi ucundanda sen tutup yardım etsen illa benmi doğurmak zorundayım ikisinide diye :1: :49:

aynı durum bizdede var eee biz yerken onlar bakamıyo tabi ucundan köşesinden derken onlarda kaptırıyorlar.valla şu hamileliğin yarısında biz yarısında onlar taşısaydı ya.ama onlar hayatta dayanamazdı benden söylemesi.

az önce ocak annelerinin doğum hikayelerinebaktımm..ağladım ağladım ağladımmm...ay ne sulu gözmüşüm ben ama:27:ay herşeye ağlıyorum..olmaz kii..

moonson gelmişşşş..anlatıverseydi bi kaç şeyy..çok merak ediyoz amaaaaa..

sedacım oohh afiyet olsun

gözdecim yorma kendni bu kadar..kaynanan yapmıyosa eşine söyleee..2 sepet bide..sırtın kopmuştur artıkk..kaynanalara insaf diliyorumm..başkada bişeycik demiyorummmm... :50:

ya ben kadın doğumda doğum yapmaya karar verdim gibi...ebeler aklımı çeldi...en kapsamlı hastane orası didiler izmitte...eee benim doktor özel hast.nede...amannn bebeiiş doğacak ben hala orda mı burdamı şurda mı..:27: herkscikler bişey diyoooooo:52:

Back
X