2011 Şubat Anneleri

günaydın herkese...uyku tutmadı bir türlü..karnım çoooook aç ama size bir meraba demeden yemek istemedim..nasılsınız bakalım..umaım günümüz ii geçer..
evridiki arkadaşımız dopum mu yapıyor..Allah yardımcısı olsun ve darısı başımıza..3 hafta geçmek bilmiyor..koca 9 ay geldi geçti şu 2-3 hafta bitmiyor yaw:)))))))))))
neyse hepinizi öptüm..gidip birşeyler yiyelim kızımızla:))))

bi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sanki:nazar: doktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..:nazar:

hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..

gözün aydın cnm kızını görmüşsün..sezeryan gününz de belli olmuş,hem de doğum gününde süper bir hediye...benim de eşimin doğum günü 18 şubat bakalım o güne kadar bekleyecek mi benim prenses?
hem beklesin o gün gelsin istiyorum,hem de doğsun artık diyorum ya...hayırlıs olsun napalım...

Kızlar benim oğlan 2750 oldu hala doktor doğum konuşmak için rken diyooo
maşallah cnm oğluna...:nazar:

slm kızlar..yaklaşık 1 saat önce yeni doğ yapan arkadaşımdan geldim..bebeği görünce çok mutlu hissettim..benimde böyle bir bebeğim var diye ağlamaklı oldum..kucağına aldıkça kendimi hayal ettim..Allahım ne güzel birşeydir kim bilir..yalnız emzirmekte çok zorlanıyordu..göğsü yara olmuş..bebek her emişinde arkadaşım nerdeyse ağlayacak gibi oluyordu..çok üzüldüm..
şu lanshion göğüs ucu kremini ilk ne zaman süreceğiz..ilk emmesininden önce mi sonra mı sürülmeli..arkadaşımın ilk önce sütü gelmemiş ve bebek boş memeyi çekiştirmiş sonra da yara olmuş..2 gün den sonra kremi sürmeye başlamış ama tabi olan olmuş artık..bilen varsa bilgi verebilir mi..
ben o göğüs ucu kremden almadım dr gerek yok dedi,en güzel şey kendi sütünü süreceksin göğüs ucuna dedi,yara falan olmaz o zaman dedi...bilmiyorum artık yine de alsammı acaba die düşünüyorum..:26:

selam kızlar,
bizde bugun sancıyla acile gittik,
cumartesi günki randevumda doktorum alttan muayene edicek diye kaç gündür stresliydim
acile gitmek zorunda kalınca bugun sancıyla çatı kontrolunu yaptılar
okadar kastım kı kendımı ebe bile normal doğum yapmak ıstedıgınden emın mıısn dedi
nasıl dogurucam ben ya cok stres oldum
daha 2 dk alttan muayene zor oluyorum :60:

işin aslı fazla acımıyor ama ben kendımi çok kastım günlerdir zaten stresliydim
daha onceden alttan ultrasonla baktırdım ondan cok azcık fazla acıyor
siz siz olun kasmayın kendınızı
bide doğumhaneye girdim ağlıycaktım nerdeyde korkudan :9::9::72:

geçmiş olsun cnm,sorma kaç gündür aynı sıkıntı bende de var,cuma çatı muayenesi yapacak dr ama keşke unutsa falan diyorum,çok uanıyorum yaa,daha önce hiç alttan muayene olmadım:18:

ben geldimmm,Beni merak etmediniz mi? Geçen perşembe ufak ufak sancılarım oldu nst de çok olmasada sancı çıkınca iki gün hastanede gözlem altında olmamı istedi. hafta sonu falan derken bugün taburcu oldum.etlik zübeyde hanım doğumevine gittim,kızlar ssk deriz ama görseniz süper ilgileniyorlar,bilsem doğumu orda yapardım inanın, ilk gün 5 saat doğumhanede yattım serum ve nidiliat tedavisi oldum vee bisürüm doğuma şahit oldum,inanın o masaya çıkana kadar çıktıktan sonra 10 dk bile sürmüyor,sonra bi bekik sesiiiii:66: çok güzeldi bol bol ağladım çok duygulandım,benim tek sıkıntım alttan bakmak şstemeleri oldu,açılmam varmı diye 1 kere baktırdım 2 saatte bakmak istediler ama izin vermedim ahhhh çok felaket bişi alttan açılmaya bakmaları canınc-dan can gidiyor,neyse uzatmayım sonra sancım kesildi hemen serumlarla kata aldılar bei ordada çok tatlı oda arkadaşlarım vardı haftasonu filan girince bugün taburcu oldum ama bisürü kişiyi doğuma gönderdik,suyu gelen açılması olan herşeyi öğrendimm,korkmuyorum artık:7: gerçi benim kızım hala ters sezzeryan olucam,2600 gr mış ceren im, 2 hFT dAh SABRETSEDE BİRAZ BÜYÜSE MİNİK CADIM,sizleri özledim,benden haberler bukadar sizde gelşme varmı doğuran varmı çok oturamıyorum,hemen haber verin lütfeennnn:71:
çoook geçmiş olsun cnm,umarın ceren hanım biraz daha bekler de vaktinde gelir...

Kızlarrrrrrrrrr kaç gündür giremedim.

Babamız nöbetçi. Oglumu uyuttum. Laptopu açtım. Bir tuvalete gidip geleyim dedim. Bir de ne göreyim. Kan gelmiş yaaaaaaaa :(((((((((((

Ne yapıcam şimdi ben? :(

Yarın da kontrolümüz var. Yarına kadar beklesem mi? Eşimi de aramadım henüz. Of ya :(

amanınnn ben olsaydım hemen arardım heralde,ama sen tecrübelisin işte...inş. güzel haberlerle gelirsin cnm hastaneden...belki de doğurur da gelirsin,hayırlısı olsun cnm...ben de dua ediyorum eşimin nöbet gününe denk gelmese bari die...gerçi bu ay hiç nöbet almıyacak ama ne olur ne olmaz...

slm kızlar ben geldim kayınvalidemler de bizle geldi o yüzden giremiyorum yarın gitcekler girerim bol bol baya meraklıyım 10 gündür yokum neler oldu ki die hadi ii akşamlar görüşürüz

ay cnm ya daha bu sabah aklımdan geçmiştin,kayınvalidesine gidecekti hala gelmedimi acaba die,arasammı ki falan die geçirmişrtim..hoşgeldin sefalar getirdin:))

heeeee birde kızıma tavşanlı tulum aldım

yaa ben de istiyodum ondan,güle güle kullansın minik prensesin inş. cnm...

ben gelddiiimmmm kızlar 2 gündür internette bi sorun vardı giremedim ama çıldırdım valla.
merak etmeyin doğurmadım :)))

hoşgeldiin gözde,görünmüyodun gerçekten,birileri eksik olunca hemen belli oluyo yaaa,alışmışız artık heralde birbirimize...hoş benim yokluğumun kimse farkına varmaz ama neyse...

Günaydın cnm:71: bu sabah erkenden açtım gözümü bende uyuyamadım bi türlü, çokkkkk açııııııııııım acilen benimde bşeyler yemem lazım :52:
Cnm bende geçmişi okurken ördüm kan gelmiş bir miktar, 38. haftanın içinde zaten sağlıcakla gelsin bebişi inş. sabah ilk iş dr a gidecekmiş:49:[/QUOT

evet cnm gördüm ben de az önce,saolasın cvp vermişsin,genelde hiç kimse cvp vermiyo da bana:((( hemen doyur annesi oğluşunu:))biz de yeni doyduk geldik...gideyim de biraz uzanayım bari...

günaydın kızlar... çok sinirliyim buğün... uyuyamadım da doğru düzgün...halbuki dün akşam nasıl mutluydum...kızımı gördüm sağlıklıymış bin şükür..:nazar::nazar:dudakları yanakları pek datlıydı...:nazar: 45cm ve aşağı yukarı 2222gr dedi doktorum...bende 15 günde 1 kilo almışım ama boşver dedi doktorum.sezeryan günümüde söyledi kocamın israrlarıyla...23-24-25inden birinde alabiliriz dedi...kocamda 23ünde doğum gününde alalım o zaman dedi.. çok sevindim...en güzel doğum günü hediyem olacak yavrum benim..tabi inşallah allahtan bi sorun çıkmazsa...:nazar: eve uça uça geldim mutluluktan... çok acıkmıştık hemen yemek olayına girdim ben....şu ana kadar süper herşey....sonra benim salak kocam teli aldı...babasını arıyo...:37: baba 23 şubatta doğum yapacak bebek iyiymiş diye...salak...sanki soran var...sanki 1kez arayıp iyimisin kızım bişey istiyonmu diyen var...öküzler..dur teli vereyim dedi,oda istemedimi noldu anlamadım konuştu ve kapattı...ayyy bi sinir oldum...çatlıycam...seninkiler soruyomu bebeğide sen arıyon dedim.arayınca soruyolar dedi safım...bi sinirlendim bi sinirlendim...bide işin komiği ne biliyonuzmu kızlar.kayınpeder emekli ve çok sıkılıyolar yaşadıkları yerde..gitmişken bi kaç ay kalırız kafasıyla geliyolar cümbür cemaat...sonra kalamıyolar tabi. ben çalışıyom,bide pek bi eziyetli olyolar,kocamın nöbeti falan derken..küsüp gidiyolar...bende dedim kayınpederdemi gelecek,ben onun yanında rahat edemiyom odaya tıkılcam kalcam tvde yok diye...gelenim gidenimde olur...falan...benim salak kocamda ne dese beğenirsiniz ben çıkar gezdiririm onları..:47: boğuverecektim herifi...sözde beebek için izne çıkacak,ondada babasını gezdirecek:47: ayyy bi sinirlendim...çatlycam...ozaman hiç gelmesinler sen git orda cümbürcemaat gezin dedim..bi surat astım bi surat astım...anladıda bişeyde diyemiyo..haklıyım çünkü...niye surat asıyon dese ben patlıycam...ölee suratsız suratsız geçirdim tüm geceyi..bide sinirden uyuyamadım..onlar gelcek huzursuz kavgalı günler başlıycak diye..gelip 2gün kalıp gitseler hiç sorun yok...bizimkiler gezmeye geliyo...öbür oğulları çekmiyo tabi bizimki gibi...bide benim en morale ihtiyacımın olduğu bakıma ihtiyacımın olduğu hashas günlerim olacak ozaman.sezeryanın verdiği ağırlık olacak,bakıma ihtiyacım olacak.evde 4 müsafir..bağırış çağırış...ayyyy çok kötü..:36: kayınpeder huysuz kayınvalide yatar durma...kocam çırpıncak durcak iş yapcam diye...:53: ben yatak odasına kapatcam kendimi..zaten evden çıkamıycam bide odada tıkılcam kalcam.gelip hiç merak etmedikleri yavrumu mıncıklamak istiycekler...çok kötü yani...
işte böyle kızlar..hala surat asma modundayım..bu gecede nöbetçi zaten herifim..gider bi süre böle..anlasın adam gibi söylesin..çünkü onlar düşüncesiz..düşünemezlerki...oğlumun evine kalmaya geliyom şeklinde gelecekler çünkü...
çok moralim bozuk yani...:14:

Günaydın Güzel Anneler..

Gece Geç Yattım Sancım Vardı Uyuyamadım Erkenden Kalkıp Kocamı İşe Gönderdim Gözlerişm Kapanıyor Şuan Gidip Yatsam mı Acaba..

Bi de Clipso Almıştım Düdüklü Tencere Ben Çok Korkarım Düdüklüden Geçenlerde Annem Geldi Kullandı Ben Nasıl Kullanılır Bilmiyorum Ama Kuru Fasulye Yapmak İstiyorum Nasıl Yapcam Bakalım..

Zaten Tek Gözm Kapalı Korsan Gibiyim Önce Dinlenmem Lazım Sanırım..

faygen yazdıklarını okudum sabah biraz sinirliydim iki katına çıktı siniirim..

galiba son aylarda sinir katsayımız gittikçe artıyor, sabrım azaldı ben de çok çabuk sinirlenebiliyorum, üzülebiliyorum artık..

bikaç gecedir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sorsanız belli başlı bi neden yok ama sinirler boşalıyor işte, ağrıya sızıya dayanıyoruz ama bi yerden patlıyor işte

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Anneler..

Gece Geç Yattım Sancım Vardı Uyuyamadım Erkenden Kalkıp Kocamı İşe Gönderdim Gözlerişm Kapanıyor Şuan Gidip Yatsam mı Acaba..

Bi de Clipso Almıştım Düdüklü Tencere Ben Çok Korkarım Düdüklüden Geçenlerde Annem Geldi Kullandı Ben Nasıl Kullanılır Bilmiyorum Ama Kuru Fasulye Yapmak İstiyorum Nasıl Yapcam Bakalım..

galiba son aylarda sinir katsayımız gittikçe artıyor, sabrım azaldı ben de çok çabuk sinirlenebiliyorum, üzülebiliyorum artık..

bikaç gecedir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sorsanız belli başlı bi neden yok ama sinirler boşalıyor işte, ağrıya sızıya dayanıyoruz ama bi yerden patlıyor işte

amacım sizide sinirlendirmek değildi..moralinizi bozduysam özür dilerim:14:

amacım sizide sinirlendirmek değildi..moralinizi bozduysam özür dilerim:14:

tabiki biliyorum sen de sinirlenmek istemezdin.. boşvermeye çalış bu sıralar herşeyi sen de üzme kendini bebişin de üzülür bak sonra kıyamaz annesi dimi ona :16:

inşallah ben de hiçbişeyi takmamayı buv sıralar özellikle sinirlenmemeyi başarıcam :18:

tabiki biliyorum sen de sinirlenmek istemezdin.. boşvermeye çalış bu sıralar herşeyi sen de üzme kendini bebişin de üzülür bak sonra kıyamaz annesi dimi ona :16:

inşallah ben de hiçbişeyi takmamayı buv sıralar özellikle sinirlenmemeyi başarıcam :18:

doğru diyosun canımda...insanın elinde olmuyo bazen...düşünceli olmalı insanlar... biz öyle alıştık ailemizde.. dangalaklığa tahammül edemiyorum... çok geriyorlar beni..allahtann kocam onlardan çıkmış gibi değil maşşallah..:53:

doğru diyosun canımda...insanın elinde olmuyo bazen...düşünceli olmalı insanlar... biz öyle alıştık ailemizde.. dangalaklığa tahammül edemiyorum... çok geriyorlar beni..allahtann kocam onlardan çıkmış gibi değil maşşallah..:53:

Aman Maşallah Maşallah Dilini Isır:nazar: Ben de Öyle Saçma Sapan Konuşmalara Davranışlarqa Gelemiyorum Hele Bir de Hamileyiz Dimi Daha Fazla Özen Göstermeleri Gerekir Üzmemeleri Kırmamaları Gerekir Ama Bazı İnsanlar Alıştığı Gibi Dümdüz Gidiyor İşte..

günaydın kızlar,:64::64:

kızlar raporum başladıı.bugün doktora gittik 3300 civarı olmuşş.bişi çıkmazsa çarşamba sabahtan sezeryan dedi.ama erken de gelebilir dedi nst de sancılarım çıktııı.

sevinçcim gözün aydın 1 hafta sonra bebişin kollarında olacak ne güzel çok sevindim çok heyecanlandım darısı bizim başımıza hayırlı kolay doğumlar canım

Kızlarrrrrr bugün görüş günümüzdüüüüüBebişimiz tam 47 cm ve 2650 gr olmuş :) Biraz öndeymiş haftasından
dr amcamız inşallah zamanında gelir ama acil bişey olursa suyun vs gelirse yada sancın başlarsa hemen gel alalım dedi
herşeyi normalmiş
nst ye girdim sancı çıkmadı
14 Şubat kavuşma tarihimiz değişmedi hala:16:
Ameliyathaneye fotograf makinası yada kamera verilebiliyormuş ve ordakiler çekim yapıyormuş.Ama eşimin girmesini kabul etmedi ameliyata çünkü daha önce girenlerden bayılanlar olmuş.Onlarla uğraşmaktan bebek ve anneyle ilgilenemedik dedi:1:
Herşey yolunda şükür ama evdeki kilomdan 2 kg fazla geldim 100 e merdiven dayamışım çok moralim bozuldu gerçi yemek yiyip gitmiştim üzerimde kıyafet ve botlarım vardı ama yinede bozuldum işte
Şimdilik bukadar çok mutluyum çooookkk :66::62::emir_bebek:

Bu arada 1 Şubat yeniden kontrol var haftaya pazartesi yeniden nst ye gireceğim ve bu cuma işteki son günümmmm:)
Sezeryan parasıda 375 tl miş

fatmacım gözün aydın canım kızını görmüşsün maşallah:nazar::nazar: onada kocaman kız olmuş kiloları fazla dert etme doğumdan sonra verirsin

mucizecim senacım sizlerede çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize senacım özellikle sen artık gezmelere ara ver biraz yoksa sokaklarda doğuruvericeksin diye korkuyorum:9::9:

evridiki canım seninde nişan gelmiş sanırım bugün dr sezeryana almıştır seni kolay sorunsuz bir doğumla bebişini kucağına alırsın inşallah canım

selam güzel anneler ve kocaman bebişlerii herkes iyidir umarım

kızlar haftaya çarşambaya gün verdi BU HAFTA DEĞİLLLL

bizim günümüzde haftaya perşembe olacak az kaldıı :44:

Kızlarrrrrr bugün görüş günümüzdüüüüüBebişimiz tam 47 cm ve 2650 gr olmuş :) Biraz öndeymiş haftasından
dr amcamız inşallah zamanında gelir ama acil bişey olursa suyun vs gelirse yada sancın başlarsa hemen gel alalım dedi
herşeyi normalmiş
nst ye girdim sancı çıkmadı
14 Şubat kavuşma tarihimiz değişmedi hala:16:
Ameliyathaneye fotograf makinası yada kamera verilebiliyormuş ve ordakiler çekim yapıyormuş.Ama eşimin girmesini kabul etmedi ameliyata çünkü daha önce girenlerden bayılanlar olmuş.Onlarla uğraşmaktan bebek ve anneyle ilgilenemedik dedi:1:
Herşey yolunda şükür ama evdeki kilomdan 2 kg fazla geldim 100 e merdiven dayamışım çok moralim bozuldu gerçi yemek yiyip gitmiştim üzerimde kıyafet ve botlarım vardı ama yinede bozuldum işte
Şimdilik bukadar çok mutluyum çooookkk :66::62::emir_bebek:

Bu arada 1 Şubat yeniden kontrol var haftaya pazartesi yeniden nst ye gireceğim ve bu cuma işteki son günümmmm:)
Sezeryan parasıda 375 tl miş

gözünaydın fns penses kocaman olmuş günüde süpermiş :12:

herkeze sLm bende yeni üye oldum. bende 37+4 qünlük hamileyim bi oqlum olucak inş. hayırlısıyla qeçen hafta dr. qittik 49 cm 3kilo 148gr olmuş. herkeze Allah bebeklerini saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin=)

hoşgeldin kader senide Allah kavuştursun bebeğine :12:

ben gelddiiimmmm kızlar 2 gündür internette bi sorun vardı giremedim ama çıldırdım valla.
merak etmeyin doğurmadım :)))

artık senden erken dogum ümidini kestik gözde dogumun tam zamanında olacak sanırım :1:

ben geldimmm,Beni merak etmediniz mi? Geçen perşembe ufak ufak sancılarım oldu nst de çok olmasada sancı çıkınca iki gün hastanede gözlem altında olmamı istedi. hafta sonu falan derken bugün taburcu oldum.etlik zübeyde hanım doğumevine gittim,kızlar ssk deriz ama görseniz süper ilgileniyorlar,bilsem doğumu orda yapardım inanın, ilk gün 5 saat doğumhanede yattım serum ve nidiliat tedavisi oldum vee bisürüm doğuma şahit oldum,inanın o masaya çıkana kadar çıktıktan sonra 10 dk bile sürmüyor,sonra bi bekik sesiiiii:66: çok güzeldi bol bol ağladım çok duygulandım,benim tek sıkıntım alttan bakmak şstemeleri oldu,açılmam varmı diye 1 kere baktırdım 2 saatte bakmak istediler ama izin vermedim ahhhh çok felaket bişi alttan açılmaya bakmaları canınc-dan can gidiyor,neyse uzatmayım sonra sancım kesildi hemen serumlarla kata aldılar bei ordada çok tatlı oda arkadaşlarım vardı haftasonu filan girince bugün taburcu oldum ama bisürü kişiyi doğuma gönderdik,suyu gelen açılması olan herşeyi öğrendimm,korkmuyorum artık:7: gerçi benim kızım hala ters sezzeryan olucam,2600 gr mış ceren im, 2 hFT dAh SABRETSEDE BİRAZ BÜYÜSE MİNİK CADIM,sizleri özledim,benden haberler bukadar sizde gelşme varmı doğuran varmı çok oturamıyorum,hemen haber verin lütfeennnn:71:

geçmiş olsuın canım doğumhaneye girip korkmayan tek insansın sanırım genelde dogumhaneye girenler sezeryan olmak istiyolar :1:

Kızlarrrrrrrrrr kaç gündür giremedim.

Babamız nöbetçi. Oglumu uyuttum. Laptopu açtım. Bir tuvalete gidip geleyim dedim. Bir de ne göreyim. Kan gelmiş yaaaaaaaa :(((((((((((

Ne yapıcam şimdi ben? :(

Yarın da kontrolümüz var. Yarına kadar beklesem mi? Eşimi de aramadım henüz. Of ya :(

inşallah sağ salim kavuşmuşsundur bebeğinee :6:

bi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sanki:nazar: doktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..:nazar:

hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..

ayy azcık kalmış 5 günn faygen hazırmısınn :90:

Günaydinnnn, dün doktordaydik, bebisim 2800 gr olmus boyunu ölcemedi dahada inmis asaga tombis bi bebegim olmayacak olsuuunnn ben onu dogduktan snra sisiriim :1: benim drum her kontrolde alttan eliyle muayene ediyo hani acilma varmi diye fln resmen hmmm evt kafasini cok iyi hissediyorum elimde ama rahim agzi kapali dedi ayyy icim bi acayip oldu hazir elin degmisken baslat su dogumu dedim güldü kadin boooool booooool yürü dedi, artik daha cok yüricem bakalim bidahaki kontrolümüz 10 gün snra

günaydın kızlar... çok sinirliyim buğün... uyuyamadım da doğru düzgün...halbuki dün akşam nasıl mutluydum...kızımı gördüm sağlıklıymış bin şükür..:nazar::nazar:dudakları yanakları pek datlıydı...:nazar: 45cm ve aşağı yukarı 2222gr dedi doktorum...bende 15 günde 1 kilo almışım ama boşver dedi doktorum.sezeryan günümüde söyledi kocamın israrlarıyla...23-24-25inden birinde alabiliriz dedi...kocamda 23ünde doğum gününde alalım o zaman dedi.. çok sevindim...en güzel doğum günü hediyem olacak yavrum benim..tabi inşallah allahtan bi sorun çıkmazsa...:nazar: eve uça uça geldim mutluluktan... çok acıkmıştık hemen yemek olayına girdim ben....şu ana kadar süper herşey....sonra benim salak kocam teli aldı...babasını arıyo...:37: baba 23 şubatta doğum yapacak bebek iyiymiş diye...salak...sanki soran var...sanki 1kez arayıp iyimisin kızım bişey istiyonmu diyen var...öküzler..dur teli vereyim dedi,oda istemedimi noldu anlamadım konuştu ve kapattı...ayyy bi sinir oldum...çatlıycam...seninkiler soruyomu bebeğide sen arıyon dedim.arayınca soruyolar dedi safım...bi sinirlendim bi sinirlendim...bide işin komiği ne biliyonuzmu kızlar.kayınpeder emekli ve çok sıkılıyolar yaşadıkları yerde..gitmişken bi kaç ay kalırız kafasıyla geliyolar cümbür cemaat...sonra kalamıyolar tabi. ben çalışıyom,bide pek bi eziyetli olyolar,kocamın nöbeti falan derken..küsüp gidiyolar...bende dedim kayınpederdemi gelecek,ben onun yanında rahat edemiyom odaya tıkılcam kalcam tvde yok diye...gelenim gidenimde olur...falan...benim salak kocamda ne dese beğenirsiniz ben çıkar gezdiririm onları..:47: boğuverecektim herifi...sözde beebek için izne çıkacak,ondada babasını gezdirecek:47: ayyy bi sinirlendim...çatlycam...ozaman hiç gelmesinler sen git orda cümbürcemaat gezin dedim..bi surat astım bi surat astım...anladıda bişeyde diyemiyo..haklıyım çünkü...niye surat asıyon dese ben patlıycam...ölee suratsız suratsız geçirdim tüm geceyi..bide sinirden uyuyamadım..onlar gelcek huzursuz kavgalı günler başlıycak diye..gelip 2gün kalıp gitseler hiç sorun yok...bizimkiler gezmeye geliyo...öbür oğulları çekmiyo tabi bizimki gibi...bide benim en morale ihtiyacımın olduğu bakıma ihtiyacımın olduğu hashas günlerim olacak ozaman.sezeryanın verdiği ağırlık olacak,bakıma ihtiyacım olacak.evde 4 müsafir..bağırış çağırış...ayyyy çok kötü..:36: kayınpeder huysuz kayınvalide yatar durma...kocam çırpıncak durcak iş yapcam diye...:53: ben yatak odasına kapatcam kendimi..zaten evden çıkamıycam bide odada tıkılcam kalcam.gelip hiç merak etmedikleri yavrumu mıncıklamak istiycekler...çok kötü yani...
işte böyle kızlar..hala surat asma modundayım..bu gecede nöbetçi zaten herifim..gider bi süre böle..anlasın adam gibi söylesin..çünkü onlar düşüncesiz..düşünemezlerki...oğlumun evine kalmaya geliyom şeklinde gelecekler çünkü...
çok moralim bozuk yani...:14:

canım sanki benim yaşadıklarımı anlatmış gibisin.güya soruyorlarmış beni nasılım iyimiyim diye.iyi de hamile olan biziz biz niye aranmıyoruz.ama doğunca elaleme gösteriş olsun diye geliyorlar.varlıkları bile evimizin huzurunu bozmaya yetiyor.seninkiler en azından arada gelip kalıp gidiyorlar bizimkiler gıcıklık olsun diye bir de aynı şehire taşınıp ev tuttular en yakınından hem de.ama bişeyle ilgileniyorlar mı soruyorlar mı hayırrrr.sırf beni sinir etmek için tanımadıkları bir şehire geldiler.sanki hamileliğimi bilmiyor gibi sürekli hastayız gel bizi götür şuraya götür buraya götür diye de emir veriyorlar eşime ben de sinir olun ca evde huzur muzur kalmıyor

Red_cake hadi canım seninde az kalmışş iyi bakkk.allah yardımcımız olsunn.ben çıkıyorum kızlarr.inşallah evridiki iyidir.sonra yine gireriz karnımız acıktı

Günaydın Güzel Anneler..

canım düdüklün clipso ise bir tavsiyede bulunayım benim tefalindi.daha 1 yıl olmadan kapağı bozuldu.kapaını bulaaşık makinesine atmışım ondan sakın atma sana tavsiyem.ama çok rahat ben çok kullanıyorum .patlar diye de korkma onlar güvenlikli.buharı çıkmadan açılmıyor.yani istesen de patlamaz

FAYGEN:
ahh ahhh seninki ne ki benim kayinvalidem yok ama kayinpederim hepimize yetiyo esim resmen tapiyo babasina tmm düsünceli iyi bi baba olsa anlarim sadece isi olunca ariyo oglum param yok moralim bozuk falan fistik, büyük oglu bütün maasini yiyo bide icraalik etti adami evi barki gitti simdi kizinda kaliyo, ben almanyada oldugum icin zirt pirt gelmiyo allahtan ama iste gecen aramis yine morali bozuk esimde baba davetiyeni gönderiym hemen gel diyo snrada bakariz resmi gayriresmi islerden burda kalirsin temelli diyo TEMELLI!!! bi yakalansa hepimizin basi yanacak üstümpzdekiler satsak kurtulamayiz ayyyy sinirrrr oldum dogurmadan gelecek bide adam yok dedim esime bide kardeimin dügünü var haziranda olmaz dedim esimde sanki coook büyük bi suc islemisim gibi bi trip yapiyo bana o benim babam diyo iyiii babansa birazda bize yardim etsin yanima gelecek ama maas kartini büyük ogluna birakacak niyeymis bizim ihtiyacimiz yokmus, yok yaaaa ben 1 yil snra full ise dönecektim dönmem part time calisirim yarisini babanin maasiyle takviye ederiz cocuguma bakarim dedim ama yoook benim esim insan psikolojisini cok iyi anliyo cok seviyorum onu kisisel hicbi sorunumuz yok ama su abbasi abisi meselesi acilinca hirrrrrrrrrrrr:47:
ya adam hep büyük oglunu düsünüyo maasini ona veriyo ozaman git onda kal dimi yoook oraya gidince onlarin ne yokluk cektigini görüp morali bozuluyomus alla allaaaaaaaaa
amann üff neyse benim derdimde büyük anlicaniz temelli kalirsa yandim ne halt etcem bilmiyorum..... allah yardim etsin bana.... neyse
icimi döktüm azcik rahatladiom ohhhh =)

hee bi eklenti daha: benim kayinpederde beni hiiic aramadi hep esim arayinca öylesine soruyo noldu oldu mu diye ama esim yine bana kiziyo yok kardesim ben kac kere aramisim, en sonunda dayanamadim sen abini babani bizden cok düsünüyosun git onlarin yaninda kal dedim bozuldu pfff sinirlenmekte istemiyorum karnimda bebek var onada yazik dogumdan snraya sakliyorum sinirimi cok fena patlicam bu gidisle :1:

Son düzenleme:
canım düdüklün clipso ise bir tavsiyede bulunayım benim tefalindi.daha 1 yıl olmadan kapağı bozuldu.kapaını bulaaşık makinesine atmışım ondan sakın atma sana tavsiyem.ama çok rahat ben çok kullanıyorum .patlar diye de korkma onlar güvenlikli.buharı çıkmadan açılmıyor.yani istesen de patlamaz

canımmmmm çok teşekkür ederm.. demek lastiği falan bozuluyor.. evet tefalin bakalım kullanıcam bakalım bi daha sesim çıkmazsa arkamdan dua edin :p

slmm kızlarr bn geldimm herkes bebeğini görmüşş ohh maşallah bizde dün gittik kızımın suyu baya azalmışş 47 ml kalmışşş doktorum 7 ml daha azalırsa mecbur sezeryanla alıcam dedim eger doğuma kadr böyle devam ederse normal düşünğyormuşş kızım kilo almış 2800 gr olmuşş bizimde tek sorunumz suyumuzz:(

kızlar evridiki ye mesaj attım cevap gelmiş şimdi hastanedelermiş ntsde sancı çıkmıyomuş doktor gözlem altına almış dua bekliyo bizden RABBİM EVRİDİKİ ARKADAŞIMIZA KOLAY SAĞSALİM Bİ DOĞUM NASİp ET
AMİNNN

bugün çok sessiz buralar.. hayırdır inşallah.. toplu doğum falan mı var :}

doğum demişken 3 gün önce rüyamda bugün doğurduğumu gördüm..

Back
X