günaydın kızlar... çok sinirliyim buğün... uyuyamadım da doğru düzgün...halbuki dün akşam nasıl mutluydum...kızımı gördüm sağlıklıymış bin şükür..

dudakları yanakları pek datlıydı...

45cm ve aşağı yukarı 2222gr dedi doktorum...bende 15 günde 1 kilo almışım ama boşver dedi doktorum.sezeryan günümüde söyledi kocamın israrlarıyla...23-24-25inden birinde alabiliriz dedi...kocamda 23ünde doğum gününde alalım o zaman dedi.. çok sevindim...en güzel doğum günü hediyem olacak yavrum benim..tabi inşallah allahtan bi sorun çıkmazsa...

eve uça uça geldim mutluluktan... çok acıkmıştık hemen yemek olayına girdim ben....şu ana kadar süper herşey....sonra benim salak kocam teli aldı...babasını arıyo...

baba 23 şubatta doğum yapacak bebek iyiymiş diye...salak...sanki soran var...sanki 1kez arayıp iyimisin kızım bişey istiyonmu diyen var...öküzler..dur teli vereyim dedi,oda istemedimi noldu anlamadım konuştu ve kapattı...ayyy bi sinir oldum...çatlıycam...seninkiler soruyomu bebeğide sen arıyon dedim.arayınca soruyolar dedi safım...bi sinirlendim bi sinirlendim...bide işin komiği ne biliyonuzmu kızlar.kayınpeder emekli ve çok sıkılıyolar yaşadıkları yerde..gitmişken bi kaç ay kalırız kafasıyla geliyolar cümbür cemaat...sonra kalamıyolar tabi. ben çalışıyom,bide pek bi eziyetli olyolar,kocamın nöbeti falan derken..küsüp gidiyolar...bende dedim kayınpederdemi gelecek,ben onun yanında rahat edemiyom odaya tıkılcam kalcam tvde yok diye...gelenim gidenimde olur...falan...benim salak kocamda ne dese beğenirsiniz ben çıkar gezdiririm onları..

boğuverecektim herifi...sözde beebek için izne çıkacak,ondada babasını gezdirecek

ayyy bi sinirlendim...çatlycam...ozaman hiç gelmesinler sen git orda cümbürcemaat gezin dedim..bi surat astım bi surat astım...anladıda bişeyde diyemiyo..haklıyım çünkü...niye surat asıyon dese ben patlıycam...ölee suratsız suratsız geçirdim tüm geceyi..bide sinirden uyuyamadım..onlar gelcek huzursuz kavgalı günler başlıycak diye..gelip 2gün kalıp gitseler hiç sorun yok...bizimkiler gezmeye geliyo...öbür oğulları çekmiyo tabi bizimki gibi...bide benim en morale ihtiyacımın olduğu bakıma ihtiyacımın olduğu hashas günlerim olacak ozaman.sezeryanın verdiği ağırlık olacak,bakıma ihtiyacım olacak.evde 4 müsafir..bağırış çağırış...ayyyy çok kötü..

kayınpeder huysuz kayınvalide yatar durma...kocam çırpıncak durcak iş yapcam diye...

ben yatak odasına kapatcam kendimi..zaten evden çıkamıycam bide odada tıkılcam kalcam.gelip hiç merak etmedikleri yavrumu mıncıklamak istiycekler...çok kötü yani...
işte böyle kızlar..hala surat asma modundayım..bu gecede nöbetçi zaten herifim..gider bi süre böle..anlasın adam gibi söylesin..çünkü onlar düşüncesiz..düşünemezlerki...oğlumun evine kalmaya geliyom şeklinde gelecekler çünkü...
çok moralim bozuk yani...