2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

tebrik ederim,sağlıklı hamilelik geçirmeni diliyorum. darısı başıma

Tebrik ederim darısı hepimizin başına
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin

tebrik ederim hayırlı olsun canım. şubat ayının ilk hamişi sensin, ayrıca tebrik ederim :))

züppeerrrr kelebeklikuzuuu hayırlı olsuuunnn

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. darısı başına olsun inşallahhh en kısa zamanda. sağlıklı gebeliklerimiz olsun.

sağol canım inşallah olmas bişicik
18.30 da
mistralin önceki doktoru benim doktorum
kız misti akşam 7 de orada olcam gel de tanışalım
ben şükranın oraya gitmem
ayaşlı hastanızın selamı var de o beni hatırlar belki
şaka bir yana bende gidecem bu ay olursam eğer.
başka biryerde buluşamlım olmazmı?kızılayda gimanın önünde mesela.ben yakama kırmızı karanfil takarım
yani neresi
anlatıverin bakem
ist da değil misin sen yaaa
ben karıştırıomuyum
anammm
bınadımmm
ankaradayız şeker biz

angara yavruummm
daha çok gençsin yapma böyle
bebişinin ilk adımını da hatırlamazsın sen bu gidişe

kız sende az fea değilsin.
carfty hiç hatırlamazmı bebenin ilk adımını

nereden anlıyosun çatladığını taf???

bende çatlatacüüm bugün yarın iğnelerlen
bende rahata ercem sona :)

ben ateşimi ölçüyorum ordan anlıyorum normalde ama bu ay kürtajdan sonraki ilk adet ayım olduğu için doktor kontrolünde takip ettik 2 günde bir yımırtamı hatta çatlama anını bilem gördük doktorumla sonra ertesi sabah bir uyandım ateşim yükselmiş ve şimdi ortalamanın (yani kendi ateş ortalamamın) üstünde seyrediyor. ateş çok işe yarıyor yumurtlama olup olmadığını öğrenmek için herkese tavsiye ederim ateşin yükselmesi demek progesteron hormonunun yükselmesi demek çünkü

Direnccim nick in bile direnc koymuşsun bırakmak yok.
Mistralcimin dediği gibi bu topicte umutsuzluğa kapılmak olumsuz konuşmak yasak.

Ben de 3 yıllık evliyim 3 ay klomen kullandım testler filmler hepsi temzi .Doktor aşılama dedi.Ama yeni bir bozgun daha yaşarım diye korktum yapmadım.Sen cesaretli davranmışsın.Ama üzme canını ..

Ben madem bir sorun yok Allah ın bana kısmet edeceği zamanı bekleyeceğim ne zaman hayırlısı ise o bize hediyemizi gönderecektir, diye düşünüyorum.Belki sabrımız ve bu bekleyişte isyan edip etmeyeceğimiz sınanıyordur.Lütfen sen de sabırlı ol ve tevekkülü elden bırakma arkadaşım.

cnmm nasıl takip ediyorsun ateşini anlatırmısın?
nasıl bir alet kullanmamız lazım.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…