2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

cnmm nasıl takip ediyorsun ateşini anlatırmısın?
nasıl bir alet kullanmamız lazım.:26:

dijital termometre ile dil altından ölçüyorum her sabah uyanır uyanmaz aynı saatte. her sabah aynı saatlerde ölçmeye dikkat ediyorum ve gözlerimi açar açmaz hareket etmeden yataktan kalkmadan ölçülmeli ki ölçülen ateş bazal (sadece hormonların etkisiyle olan) ısımızı göstersin. normalde ateşimiz yumurtlayana kadar belli bir seviyede artar azalır devam eder yumurtladıktan sonra öncekilerden 0,2-0,3 derece kadar yüksekten seyrederek devam eder adet olana kadar bu böyle yüksek olur. eğer döllenme yoksa yumurtlamadan sonra 13.-14. günde ateşin hafiften düşüşe geçer gebelik varsa düşüş olmaz işte öyle anlaşılır hamile olup olmadığın ama son güne kadar yine anlayamazsın hatta kiminde adet gelir ateş öyle düşer

mercimek çorbası
patates püreli kofteeee
sehriyeli pilav
etli yaprak sarmaaa
bisküvili pasta
kurabiye
şatafattan vazgeçtim böle olsun

kızlarr beee 7 de gelceklermiş banyo yapıp geldimm daha burdayım

kızımm
etli yaprak sarma var
daha ne şatafatı yapçan :)
süpper bence menü
salata yap ama mutlaka

dijital termometre
al akşam bi tane aczaneden
dil altından ölçülüo
o nedenle sıfır alman ii olur
eğer bu ay adet olursam birde ateşimi ölçmeyi deneyim.
alıcam bende..

mercimek çorbası
patates püreli kofteeee
sehriyeli pilav
etli yaprak sarmaaa
bisküvili pasta
kurabiye
şatafattan vazgeçtim böle olsun

kızlarr beee 7 de gelceklermiş banyo yapıp geldimm daha burdayım
ohh eline sağlık.bence yeterli...tekrar hoşgeldin.

teşekkür ettim cnm..çok güzel anlatmışsın..bende deniycem bu yöntemi

kızlar birkaç gündür çok fena ateş basıyo sanki beni..yanıyorum şu an..soyundum biraz camıda açtım banamısın demiyo..ayaklarım bile yanıyo.ayakkabımı çıkarcam valla şimdi
patron bir geliyomuş ben yarı çıplak oh serinliyorum
sanırım adet olucam bende

mamoşları çıkar camdan baksınlar biraz
hahahyyy
hayal ettim de

sağol bacımmmm sarmayı az yaptım belim çok agrıdı bacagıma vurdu valla tadına baka baka azalttım napcam bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…