2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canom_14 - gida_pinar- mistrall- crafty-medicalsecreter+ selam kızlar...güzel hanımlar..
nasılsınızzz...yanlış hatırlamıyosam sizinle ekim topiğinde beraberdik...ben o ay hamiş kalmıştım şimdi 17.haftalığım oğluşum olacak....allahım size ve isteyen herkese nasip etsin....inş bu ay dileklerinize ve bebeklerinize kavuşurşunuz...aklıma geldi öyle bi bakayım dedimm...bol şanslar......

Yaa kızlar mamoş diyince memetinin öeln bebeği geliyo aklıma

ooohhh cinnahın göbeğinde onlardan görmeyenler garipler de vardır
onlara da bayram olur

geyik topiğine hoşgeldiniz kızlar..
ankarada oturan arkadaşları cinnah caddesi ... numara önüne bekliyorum..serinlemek üzere cama çıkacağım..
yav kızlar bu gebelik topiki değilmi? desenize ateş basmasıda gebelik belirtisi olabilir hadi sen bir test yap falan diye..yok ama bu kimsenin aklına gelmiyo aklınız fikriniz fik fikde mamoşda

hoşgeldin canım valla hamiş kaldınız unuttunuz bizi bebişin nasıl sen nasılsınnnn

maşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah doğumun da kolay olur

heee erkenden yapta topik depsin senikızım beni örnek alsanaaaa az daha craftycik beni sakat bırakıyoduu

o konuyla taf ilgileniyo canım
lütfen bi uzmana görün

Kız senin hamişlik baya olmuş ayyy ne güzel cinsiyetinide öğrenmişsin.
Kaç haftada belli oldu

hoşgeldin canım valla hamiş kaldınız unuttunuz bizi bebişin nasıl sen nasılsınnnn
yok beeee canımmmmolur mu hiçç ben her ayın başında girip bakıyorum kimler kalmış dieee...ve dua ediyorum size..bende hala diken üstündeyim sağlıklı bi şekilde doğsundaa bişi olamsından korkuyorum..
.ben bir ay bekledim çok zor geçti allah yardımcınız olsun...sen ve taf ta vardınız aynı ay hamiş kalan yanlış hatırlamıyosam düşmüşmüydü canım yaaa:26::26:sizinki...

bebişde iyi bendeee çok şükür ..hiç kilo almadım sayılır bu yönden çok mutluyum..ama önemli olan bebeişlerin sağlığı gerisi boş...

maşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah doğumun da kolay olur
çok teşekkür ederim...amiin...inş sizde bi ana önce kavuşursunuz umutlarınızaa.rabbim kimsenin gönlünü buruk bırakmasın inş..

ateş basması herşeye işaret olabilir ama yumurtan çatladıysa progesteron hormonu yüksekliğinden ateşin belli bir ortalamanın üstünde olacağı için kendini hafiften sıcak hissedebilirsin bu hamile olduğunu göstermez tabi

meraba cnm hoşgeldin..
rabbim tamamına erdirsin inşallah..sağlıkla bebişini al kucağına..

ewet canım maalesef biz kaybettik meleklerimizi ama umudumuzu daha yitirmedikk olana kadar devam inşallah bir avazda dogurursun canımmmm

ama hocam benim yumurtam çatlayalı baya oldu sanki..
günüme şunun şurası 4-5 gün kaldı :26:

ay saol cn m bızı unutmadıın ıcın hayırlıolsun oğlusun allah uzun omur versın :9

oranje evet canım ben seni ekim hamileleri topiğine davet etmiştim ama ben sizi yarı yolda bıraktım 10 aralıkta bebişimin kalbi durduğu için ne yapalım kısmet böyleymiş allah sağlık versin hayırlı olacaksa da sağlıklı bir bebiş verir en doğru zamanda inşallah tekrardan temmuz topiğinde bebişlerin cinsiyetleri öğrenilmeye ve göbek fotoları paylaşılmaya başlanmış maşallah oğlun olacakmış senin de ne güzel yaa allah nazarlardan korusun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…