2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ay kızlar çok fena sinir oldum...
bizim temizlikçi bayan geldi şimdi..biraz lafladık cnm ekşi istiyo dedi.bende hayırdır hamilemisiniz yoksa dedim.o da valla olabilir eşim korunmuyo bebek istiyo galiba dedi (eşide kapıcı durumları çok kötü ve araları hiç iyi değil..kadın 37-38 yaşında falan) bende gerçekten bebeğiniz olsun istermsiniz o adamdan dedim (hani hiç memnun değilya onun için dedim.kadının 2de oğlu var biri askerde biri askerden geldi)kadın ne dese beğenirsiniz yoo dedi olursada zaten gider aldırırım tabi ben bir dellendim.madem istemiyosunuz siz korunun o bebeğin ne günahı var dedim.siz keyif yapacaksınız bebeğin suçu ne bunda... ne kadar cahiller ya..hala sinirliyim valla.

Canım sen neden hiç yazmıyorsun...
Nasılsın,nasıl geçiyor gebeliğin anlatsana

cnm ben sizleri takip ediyorum iyiyim allaha şükür. gebeliğimde iyi dün yatarken biraz mide bulantısı ve başdönmesi yaşadım.onun dışında bi değişiklik yok.zaten hala inanamıyorum hamile değilmişim gibi sanki sen nasılsın???

o bebeğin günahı 37-38 yaşında bir kadının ilk çocuğu değil de 3. çocuğu olmak...!

manyak karııı böylelerini bogasım varrrrrrrrrrrrrr

ayyy çok sinir oldum

canım 11 yumurtam toplandı, bakalım yola kaçıyla devam edicez..

vallahi ben artık vajinadan muayeneye okadar alıştımki sorma, yalama olcam artık
hayırlı olsun cnm... alış cnm alış boşver sonunda bebiş gelecek onun için herşeye değer

o bebeğin günahı 37-38 yaşında bir kadının ilk çocuğu değil de 3. çocuğu olmak...!

kadının 3.değil kaçıncı çocuğu bilmiyorum.hergün bir hikayesi var maşallah..kocası dördüncü ama onu biliyorum.

İYİ MAŞALLAH CANIM AZ KALDI İNŞALLAH HAMİLE OLMANA
KAÇ YUMURTAN OLMUŞ???

BU AKŞAM PERGELLERİ AÇACAM BAKALIM
HAYIRLISI

ahahahahhaha
tabire bayıldım yarıldımmm

canım 11 yumurtam toplandı, bakalım yola kaçıyla devam edicez..

vallahi ben artık vajinadan muayeneye okadar alıştımki sorma, yalama olcam artık

ay bende
mesela yarın dr yok
napçam die düşünüorum
alıştım ya her sabah her sabah
töbe yaaaaaaa

ALLAH'IM bebeğimi nur kıl..

Aklını nur kıl, kulaklarını ve gözlerini nur kıl, üstünü nur kıl, altını nur kıl, sağını, solunu, etini, kemiğini, kanını nur kıl...

ALLAH'IM

Ey nurlandırıcı Allah 'ım,

Zatının, Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

Amin...

ALLAHIM

Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.

Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..

Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..

O, benimle konuşmak için çok küçük, isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.

Ama senin için, onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.

Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.

Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.

Büyüdüğünde senin sevgin yolunda, senin sözünün rehberliğinde yürüsün.

Ona hayırlı bir ömür nasip et.

Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde, emin bir sevinçle ölsün.

Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.

Ama seni severek, gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek, dua ile yaşamasını senden istiyorum

Onu sev Rabbim..Ona gülümse...
AMİN...

Son düzenleme:

Allah'ım yaaa
ne gerek var böle depresif şeylere

aminnnnnn çok güzelll canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…