- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.821
canım 11 yumurtam toplandı, bakalım yola kaçıyla devam edicez..
vallahi ben artık vajinadan muayeneye okadar alıştımki sorma, yalama olcam artık
Canım sen neden hiç yazmıyorsun...
Nasılsın,nasıl geçiyor gebeliğin anlatsana
ay kızlar çok fena sinir oldum...
bizim temizlikçi bayan geldi şimdi..biraz lafladık cnm ekşi istiyo dedi.bende hayırdır hamilemisiniz yoksa dedim.o da valla olabilir eşim korunmuyo bebek istiyo galiba dedi (eşide kapıcı durumları çok kötü ve araları hiç iyi değil..kadın 37-38 yaşında falan) bende gerçekten bebeğiniz olsun istermsiniz o adamdan dedim (hani hiç memnun değilya onun için dedim.kadının 2de oğlu var biri askerde biri askerden geldi)kadın ne dese beğenirsiniz yoo dedi olursada zaten gider aldırırımtabi ben bir dellendim.madem istemiyosunuz siz korunun o bebeğin ne günahı var dedim.siz keyif yapacaksınız bebeğin suçu ne bunda... ne kadar cahiller ya..hala sinirliyim valla.
bizim temizlikçi bayan geldi şimdi..biraz lafladık cnm ekşi istiyo dedi.bende hayırdır hamilemisiniz yoksa dedim.o da valla olabilir eşim korunmuyo bebek istiyo galiba dedi (eşide kapıcı durumları çok kötü ve araları hiç iyi değil..kadın 37-38 yaşında falan) bende gerçekten bebeğiniz olsun istermsiniz o adamdan dedim (hani hiç memnun değilya onun için dedim.kadının 2de oğlu var biri askerde biri askerden geldi)kadın ne dese beğenirsiniz yoo dedi olursada zaten gider aldırırımtabi ben bir dellendim.madem istemiyosunuz siz korunun o bebeğin ne günahı var dedim.siz keyif yapacaksınız bebeğin suçu ne bunda... ne kadar cahiller ya..hala sinirliyim valla.
hayırlı olsun cnm... alış cnm alış boşver sonunda bebiş gelecek onun için herşeye değercanım 11 yumurtam toplandı, bakalım yola kaçıyla devam edicez..
vallahi ben artık vajinadan muayeneye okadar alıştımki sorma, yalama olcam artık
o bebeğin günahı 37-38 yaşında bir kadının ilk çocuğu değil de 3. çocuğu olmak...!
İYİ MAŞALLAH CANIM AZ KALDI İNŞALLAH HAMİLE OLMANA
KAÇ YUMURTAN OLMUŞ???
BU AKŞAM PERGELLERİ AÇACAM BAKALIM
HAYIRLISI
hayırlı olsun cnm... alış cnm alış boşver sonunda bebiş gelecek onun için herşeye değer
kadının 3.değil kaçıncı çocuğu bilmiyorum.hergün bir hikayesi var maşallah..kocası dördüncü ama onu biliyorum.
Eki Görüntüle 137184
ALLAH'IM bebeğimi nur kıl..
Aklını nur kıl, kulaklarını ve gözlerini nur kıl, üstünü nur kıl, altını nur kıl, sağını, solunu, etini, kemiğini, kanını nur kıl...
ALLAH'IM
Ey nurlandırıcı Allah 'ım,
Zatının, Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...
Bebeğimin nurunu çoğalt ...
Amin...
ALLAHIM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O, benimle konuşmak için çok küçük, isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için, onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda, senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde, emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek, gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek, dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...
AMİN...
Allah'ım yaaa
ne gerek var böle depresif şeylere
Eki Görüntüle 137184
allah'ım bebeğimi nur kıl..
Aklını nur kıl, kulaklarını ve gözlerini nur kıl, üstünü nur kıl, altını nur kıl, sağını, solunu, etini, kemiğini, kanını nur kıl...
Allah'ım
ey nurlandırıcı allah 'ım,
zatının, sıfatının ve habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...
Bebeğimin nurunu çoğalt ...
Amin...
Allahım
sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O, benimle konuşmak için çok küçük, isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için, onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda, senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde, emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek, gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek, dua ile yaşamasını senden istiyorum
onu sev rabbim..ona gülümse...
Amin...
çok begendim sizlerle paylaşmak istedim
oofff çok heyecanlıyım yaa
ilk defa jinekologa giderken bu kadar heyecanlanıyorum:18::18::18::18::18::18:
heycan yok sakin ol cnm..
şükran hanım çok rahatlatıyo zaten insanı ama sende rahat olmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?