- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.961
şu an burda değiller ama crafty ve tansel var
anladım ben burada yeni olduğumdan mı nedir sayfa da arada bir kayboluyorum. bande çalışan biri olarak iş yerinde herkesle konuşulmuyor bu ortam bana daha yakın geliyor. herhalde hepimizin amacı aynı olduğundan (bebek)
günaydın arkadaşlar bugün benim günüm ama test yapmaya korkuyorum hiç niyetimde yok zaten adet gelecek belli
evet burda herkesın amacı aynı olduğundan en yakınlarımızla bıle konuşamadığımız bazı şeyleri paylaşabiliyoruz sen ne kadardır deniyosun
evet burda herkesın amacı aynı olduğundan en yakınlarımızla bıle konuşamadığımız bazı şeyleri paylaşabiliyoruz sen ne kadardır deniyosun
canım adet belirtilerim var geçen ayda 9 gün gecikmişti o yüzden umutlu değilim bugün günüm ama yine gecikme olabilirBeklemede canım ne duruyorsun günün se yapsana testini merak ettim valla
hem neden umutsuz konuşuyorsun adet gelcek diyee
1 yıldır en son bu ay tüp bebek denedim sonuç negatif
beklemedeeeeeeeee
adet olamadım 10 gün geçti farlutal verdi doktor
bilgin var mı senin nasıl olmuştu
bi de mantarım varmış
fitil ve krem kullanıyorum
canım adet belirtilerim var geçen ayda 9 gün gecikmişti o yüzden umutlu değilim bugün günüm ama yine gecikme olabilir
allah hayırlısıyla taz zamanda veriri inşlallah
amin arkadaşım. allah razı olsun.sizin bebek var mı?
canım benimde geçen ay 9 gün gecikmişti kistim vardı ama ben ilaç kullanmadan geldi çok şükür ama enfeksiyon için bende fitil ve ilaça kullandım şu an bi şkayetim yok ama bilemiyorum her kontrolde süpriz oluyo allah şifa versin canım en hassas bölge çok çabuk mikrop kapıyo dr ilaçları kullanırken ilişki yasak falan dedimi
yok canım bende 7 aydır deniyorum zaten 7 aylık evliyim hiç korunmadım
yok demedi canım
bende de bi kist gördü ama atamadığım yumurtammış o adet olunca geçer dedi
adtin 3. gün gidicem yumurta takibine başlıcaz
Selam herkese
Uzun zamandır takip ediyorum hepinizi ama işlerim yoğun olduğundan dolayı sohbete katılamadımBen de 5 aydır deniyorum, muhtemel regli tarihim 8 Şubat..Gerçi bu aralar pek ümidim yok, bir ay önce eşimin spermiogram sonucu alt sınırlarda çıktı.Yani çok kötü değil ama doğal yolla hamile kalma ihtimalim normal oranlara nazaran daha düşükmüş ama imkansız da sayılamayacağı için doktorlar bir yıl dolana kadar denememizi önerdiler.Eşim haftaya bir daha spermiogram testi verecek.Bir ay boyunca her akşam keçiboynuzu suyu içti, pekmezler, ballar, sucuklar vs bir sürü şey yedi, kendine çok iyi baktı..Bakalım ne çıkacak..inşallah ilk testten daha iyi çıkar.İşte tüm bunlar oldu olalı pek umutlu değilim
Off off cnm sıkılıyo off off...
Selam herkese
Uzun zamandır takip ediyorum hepinizi ama işlerim yoğun olduğundan dolayı sohbete katılamadımBen de 5 aydır deniyorum, muhtemel regli tarihim 8 Şubat..Gerçi bu aralar pek ümidim yok, bir ay önce eşimin spermiogram sonucu alt sınırlarda çıktı.Yani çok kötü değil ama doğal yolla hamile kalma ihtimalim normal oranlara nazaran daha düşükmüş ama imkansız da sayılamayacağı için doktorlar bir yıl dolana kadar denememizi önerdiler.Eşim haftaya bir daha spermiogram testi verecek.Bir ay boyunca her akşam keçiboynuzu suyu içti, pekmezler, ballar, sucuklar vs bir sürü şey yedi, kendine çok iyi baktı..Bakalım ne çıkacak..inşallah ilk testten daha iyi çıkar.İşte tüm bunlar oldu olalı pek umutlu değilim [/QUOTE
işallah sonuçlar istediğiniz gibi çıkar.
tickerına göre test günün canım
var mı gelen giden:44:
ne oldu misticim neden sıkıldın bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?