- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.001
Geçmiş oldun akıllıbıdık, inşallah kısa sürede iyileşirsin..
benim kadın doğumcum da akıntı için ilaç verdi bana, bunu tedavi etmemiz lazım, tek başına bile gebe kalmayı engelleyebilir, spermleri daha yukarı çıkamadan asidik ortamıyla öldürür dedi.
o yüzden akıntıya dikkat kızlar!!Ben o kadar ciddi bişey olduğunu düşünmemiştim
accık gülün mademm
Kalabalik bir IETT otobüsünde kadının biri arkasindaki adama; -"Noolorus e habire arakamdan yüklenooorsun" der... Genç adam gayet sakin... -"Otobüs fren yapinca yani sey pardon... "der ..... Az sonra kadin yine uyarmak zorunda kalir -"e yüklenip duroorsun ..... " Genç adam yine sakin, -"Madam fren fren ... fren yapinca .... " derken kadin sözünü keser; -"İyi de o pantolunundaki sertlik noolooor ???" Bizimki yine yüzsüz yüzsüz; -"Madam maasimi yeni aldim onlar para tomari" diye yanit verir. Madam da bos durmaz ... -"e bu nasil maastir taksimden beri her frende zam gelorrrrrr''
accık gülün mademm
Kalabalik bir IETT otobüsünde kadının biri arkasindaki adama; -"Noolorus e habire arakamdan yüklenooorsun" der... Genç adam gayet sakin... -"Otobüs fren yapinca yani sey pardon... "der ..... Az sonra kadin yine uyarmak zorunda kalir -"e yüklenip duroorsun ..... " Genç adam yine sakin, -"Madam fren fren ... fren yapinca .... " derken kadin sözünü keser; -"İyi de o pantolunundaki sertlik noolooor ???" Bizimki yine yüzsüz yüzsüz; -"Madam maasimi yeni aldim onlar para tomari" diye yanit verir. Madam da bos durmaz ... -"e bu nasil maastir taksimden beri her frende zam gelorrrrrr''
he he he
kim uyduruyo ya bu fıkraları böle.:26:
açık sölicem bir sürü fıkra okudum bunu gönderinceye kadar hiçbirine gülmedim
hiçbir şey ilgimi çekmiyo saçma geliyo bu günlerde
merhaba kızlarnasılsınız??
merhaba kızlarNasılsınız??
Saçmalamışım soruyu sorarken
İkiz bebek mi hamileliğin canım
biz iyiyiz cnm sen nasılsın,siz nasılsınız?
Daha belli değil cnm ama allah söyletti galiba
sağol cicim inşallah bakalım travacort, flucan ve neo penotran verdi
senin ilaçların neydi??
accık gülün mademm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?