2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bilmiyorum içim sıkılıyo..
Birde ateş basıyo hala beni..uykum var çok fena sanki..
Eve gitmek istiyorum kısacası.bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

hah uyumaya başladıysann ben umutlandım valla bebiş için
ben kızımın hamileliğinde 3 ay uyudumm halsizlik çöküyoo ateş basmalarında ondan olabilir
ayyy inşallah gelir bu ay bebişin çekeriz halaylarıı

beklemedeeeeeeeee
adet olamadım 10 gün geçti farlutal verdi doktor
bilgin var mı senin nasıl olmuştu
bi de mantarım varmış
fitil ve krem kullanıyorum

arkadasım geçmiş olsun mantarın zaten varmıydı yoksa yenı mı oldun canım??

sen jel almıstın sanırım bır kac arkadastan preseed jel kullandıktan sonra mantar olduklarını duydum sen kullanmısmıydın bu ay canım??

Merhabaaaa :)

Öncelikle cemremcemrem arkadaşım tebrik ederim sizi , hayırlı olsun :) ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah , amiiiiiiiiinnnn

Akıllıbıdık ; çok çok geçmiş olsun canım , sıkmamaya çalış kendini

Beklemede ; inşaallah bebek gecikmesi olacak , ya kısmet , olma mıııı

Mistralcim ; nasılsa işten istifa ettin , izin al işyerinden , bugünü istediğin gibi geçir :)

elaa_79 ; moralini bozma , durmak yok , yola dewam arkidiş :13:

zuzuzeyno ; hoşgeldiiiin

bende düşük yatığım bebeğimde hep uyumuştum ama bilmiyorum..
Az kaldı günüme beklemem lazım Gözlerimin üstünde öyle bir ağırlık varki anlatamam.
Off çatlıycam valla meraktan.

ateş ölçer aldın mı ateşli kız

hayır cnm alamadım.eczaneler kapalıydı ben çıktığımda.
şimdi alıp ölçsem anlamayız demi.:26:

Selam canım inşallah dualarımız kabul olurda bir an evvel kavuşuruz bebişlere

İnşallahh canımm Allah hepimizin kabine göre versin
Annem öğlen tatilim için geldi bi kaç işimizi hallettik dışarda sonra da yüncüye girdik. Bebek- doğum süslerinden satıyodu offf süper şeyler varr.kocaman pembe pufidik tüylü ve tüllü çelenkler, şu hastane kapısına asılanlardan "this is a gırl" fln yazıyo üstünde mavi pembe şeker koymak için biberonlar süslerr off çokkk tatlılarrr.annem de örgü kursuna gidiyo şeker mavisi bi yumak aldı bu hafta bebek hırkası örmeyi öğrenceklermiş, senin için örcem dedi, ben de bana örme benim sağım solum belli olmaz dedim.eşimin test sonucunu bilmiyo ki..söylemedim endişelenmesin diye..kimbilir ne zaman anne olucam
ya biz nerde hata yapıyoruz biliyo musunuz..çok istiyoruz!! bişeyi çok istemiceksin yaa..çok istedim mi olmuyo..çevremdeki tüm arkadaşlarım pıtır pıtır dökülmeye başladı herkes hamile..kimsenin öle bi derdi, isteği yoktu..isteyenler de hala deniyolar olmuyo..nasıl bi yaman çelişki anlamadım gitti

sağol canım moral verdiğin için teşekkür ederim
bilmiyorum içim sıkılıyo..
Birde ateş basıyo hala beni..uykum var çok fena sanki..
Eve gitmek istiyorum kısacası.bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Bence de kesinlikle izin alıp eve git dinlen,hatta benim için de dinlenn süper olur

jasmeen teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur Allah büyüktür

ya ne soguk yaa iki çamaşır astım balkona dondum

yok canım adeti bekliyordum almak için adet olmadığım için henüz almadım
2 aydır kaşıntım var

yok canım adeti bekliyordum almak için adet olmadığım için henüz almadım
2 aydır kaşıntım var

benimde kaşıntım olmuştu bi dönem hatta vajinanın dışında soyulmalar oldu çok canım yanıyodu sonra birinden duydum gülsuyuyla yıka dedi hiç su kullanmadım ter tuvalette gül suyu ile yıkadım çok rahatlattı halada gülsuyu kullanıyorum aklında bulunsun hem akıntıyada faydalıymış

sağol canım deniicem benim doktor da 1lt kaynamış soğumuş suya 2 kaşık sirke at onunla yıka dedi aklında bulunsun

Geçmiş oldun akıllıbıdık, inşallah kısa sürede iyileşirsin..
benim kadın doğumcum da akıntı için ilaç verdi bana, bunu tedavi etmemiz lazım, tek başına bile gebe kalmayı engelleyebilir, spermleri daha yukarı çıkamadan asidik ortamıyla öldürür dedi.
o yüzden akıntıya dikkat kızlar!!Ben o kadar ciddi bişey olduğunu düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…