- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.421
bu gün cnm... ama test yapasım yok sen yap bakalım pozitif çıkarsa bende yaparım o zaman.. :))))))
kız bıktım test yapmaktan utanıyorum artık gebelik testi almaktanher seferinde ayrı eczaneye gidyorum etrafımdaki 5 eczeneden aldım şimdi utanıyorum daha uzaktakine gitmeyede üşeniyorum hele bi iki gün daha bekliyim
eeeeeeeeeeeeeeee
test ne zaman yapçan
hadiiiii
sebosh sen ne kadarlık evlisin canım
eeeeeeeeeeeeeeee
test ne zaman yapçan
hadiiiii
kız bıktım test yapmaktan utanıyorum artık gebelik testi almaktanher seferinde ayrı eczaneye gidyorum etrafımdaki 5 eczeneden aldım şimdi utanıyorum daha uzaktakine gitmeyede üşeniyorum hele bi iki gün daha bekliyim
idrarla yapma sen zaten
kana baktır
senin idrar yanıltıodu yanlış mı hatırlıorum
aaaa nolcak yaaa kime ne...al da yap sen yap pozitif çıkarsa bende yapcam hadi...
7 ay bitecek bu ayın 10 da...
2 gün daha bekliyim diyorum canım yaa... eee sen nasılsın giremiyorum fazla haberim yok kusuruma bakma nasıl gidiyor tedavi
Bende hamile kaldığım ay hiç önemsemedim hatta bebek işinden vazgeçtiğim için kalmamaya
gayret ettim ilişkiden hemen sonra doğru lavaboya gidip ıkına ıkına içimi temizleyip
sonrada hemen duşumu alıyordum.Regli olunca hemen d.hapına başlayacaktım ama regli yerine bebek geldi demekki yastıklar,pozisyonlar fosmuş
Bu arada herkeze selam konuya zıplayınca selam vermedim
hoşgeldin elmacıııımmm.... bende sallamadım dediğin gibi hemencikk duşumu aldımm falan bundan sonrada böyle devam edicem stresten uzak süper bi hayathattaa adetim gelmeden 1 hafta önce kuduran ben trest yapmak için şimdi adetim geçti aaa ben adet olmadım modalarındayımm ama henüz 3-4 gün geçti biraz daha beklicemm diyorum... belki geçikme olabilir bu ay klomen falan kullanmadım kendi halinde kalınca sarkmış olabilir gibi geliyor bana
sende bendensin yani bazen siyorum aylarca yıllarca bebek için uğraşanlar varken biz biraz acelecimi davranıyoruz acaba daha 1 sene bile olmamış ama yinede hemen olsun istiyoruzz
Merhaba Arkadaşlar , hepinize güzel bir gün diliyorum :)
Adaçayı vs .hakkında yorumlarınız dikkatimi çekti , birşey sormak istiyorum .
Yaklaşık bir haftadır , stresten uzaklaşmak adına relax çayı ve melisa çayı içiyorum . Olumsuz bir etkisi var mı bu bitki çaylarının , bir bilginiz var mı :26:
canım onlar çok bilmiyorum ama adaçayında doğal ostrojen hormonu olduğu için yumurtlamadan sonra içildiğinde bebeğin rahme tutunmasını sağlayan progesteron horonunu baskılıyor ve böylece hamile kalman zorlaşıyor...diğerlerini bilmiyorum
bezelyeyi de umurtalamadan sonra yememeye dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?