2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

adetliyken adaçayı içilmesin demedim adaçayı hamileyken içmek düşüğe neden oluyormuş sadece adaçayı gibi bazı bitkiler hamilelikte kullanılması sakıncalı mesela maydonoz da aynı şekilde düşüğe neden olabiliyormuş.Benim demek istemem hani yumurtlama dönemini kaçırmamak için uğraşıyoruz ya hamile kalmak için. En iyisi bitkilerden gerekli faydayı sağlamak için o dönem korunmak.Çalışmalara bir sonraki ay başlamak daha iyi olur.
Ayrıca craftın dediği gibi soğan kürü de yapabilirsiniz.O da adetten 7 gün sonra başlanıyormuş.15 gün kullandıktan sonra incir kürüne geçiliyor.

hepimizinki umut işte bişeyler vesile olsun diye yapıyoruz kısmet inşallah vesile de olur

anladım arkadaşım teşekkür ederim. ben soğan kürünüde incir kürünüde denedim zaten geçen ay ilkkez tüp bebek denedik negatif sonuç aldım. nasipse gelecek ay yine denicem bu ay boşluk varken bu çörekotlu karışımı deneyim dedim. verdiğin bilgi için saol :)

rica ederim canım inşallah faydasını görürsün

kızlaaar bnm kırmızılar gelecek hissettirdi kendini gelecek maçlara bakıcaz demek oluyo buda zaten hiçde hevesli değildim.. gelirse gelsin umurumda değil....

yazdığınız tüm kürleri, denedim hiçmi işe yaramaz yaa,
iki aydır sabah akşam hayıt civanperçemi karışımı içtim, soğan kürünü önceden yapmıştım, bal tarçın çörekotunu 3 aydır yapıyorum. artık bugün eşim sperm verecek ve inşallah adetimde gelirse tedaviye başlıyacaz...

inşallah canım reglin gelir bir an önce
çok sıkıntılı bi durum yaaa
Allah yardımcın olsun
tamamen psikolojik bide seninki değil mi?
Hatırladığım kadarı ile bebek konusu açıldığından beri düzensizleşti, öncesinde sorun hiç yoktu

evet aynen öyle, aylardır sıkıntılı bebek istediğimizden beri

evet aynen öyle, aylardır sıkıntılı bebek istediğimizden beri

çok üstüne gittiğimiz için galiba sorunlar üst üste geliyor. Ben hamileliği ilk düşündüğümde ilk denediğimiz ayda hamile kaldım. Lakin 7 hafta sonra düştü.Ama sonrasında aksilikler yakamı bırakmadı galiba çok üstüne düştüm.Düşükten sonra 3 ay doldu deneyim dedim. Bir ay önce denemeye calıştım basit kist oluşmuş yumurtlama dönemimde kırmızılar geldi.Bu ay bekledim havesle eşim hastalandı gene olmadı.Bakalım gelecek ay ne çıkacak.:44::44:

ayy dün ne oldu kızlar sinirden öldüm ama belli etmedim... bende bir göbek var hamile göbüşü gibi bu yüzden herkes beni hamile zannediyo dün misafirliğe gittik oraya kavınvalidemin tanıdığı başkaları geldi ve dediki kayınvalideme kadının biri kaç tane torunun var diye kızımda var bide diğer oğlumda dedi buda daha yeni evli 7 aylık erken daha dedi kadın hııııııı dedi kayınvalidem de dedi hamilemi sandınız dedi yanii diye kıvırdı uyuz kadın bende dedim bebek değil o göbek.. ama kudurdum yaaa önceden bu kadar takmazdım....

ben şu adetin gelmemesine sinir oluyorum yaa,bıktım artık valla, ağlıyacam sinirden, bu kadarmı düzensiz olur, 45 gün 54 gün 25 gün bu ay yok gene

ben şu adetin gelmemesine sinir oluyorum yaa,bıktım artık valla, ağlıyacam sinirden, bu kadarmı düzensiz olur, 45 gün 54 gün 25 gün bu ay yok gene

o o sıkıntını tahmin bile edemiorum canım yaaa
bence sen regl olmayı bekleme başlamak için tedaviye
git en kısa zamanda ii bi dr a

kayınvalideler ve onların saplantılı arkadaşlarıı hiiiiç takma kafanı değmez canım

o o sıkıntını tahmin bile edemiorum canım yaaa
bence sen regl olmayı bekleme başlamak için tedaviye
git en kısa zamanda ii bi dr a

regl olmadan ilaç başlayamazki,
şimdi gidecem boşuna bi sürü tahlil yapacak, sonra git adetin 3. günü gel diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…