- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.401
ben şu adetin gelmemesine sinir oluyorum yaa,bıktım artık valla, ağlıyacam sinirden, bu kadarmı düzensiz olur, 45 gün 54 gün 25 gün bu ay yok gene
ben şu adetin gelmemesine sinir oluyorum yaa,bıktım artık valla, ağlıyacam sinirden, bu kadarmı düzensiz olur, 45 gün 54 gün 25 gün bu ay yok gene
iyi de canım bi doktora gitmedin mi nedenini araştırmadın mı??
kayınvalideler ve onların saplantılı arkadaşlarıı hiiiiç takma kafanı değmez canım
drgks fsh DA MI SORUN VAR oyüzden mi adetlerinde sorun yaşıyorsun.
kız kayınvalidemlik bişey yok o aslında olmasa ben direk dalardım kadına saç baş o lafı gediğine koydu günün ilerisinde...
yok canım fsh normal çok şükür. Lh yüksek
pko yüzünden... oda işte yumurtlamayı engelliyor
anladım. şuan için sana en önemli temellim biran evvel reglin gelsin ve inşallah en kısa zamanda tedavine başlar ve iyi bir sonuç alırsın. stres yapmamaya çalış yapma demiyorum çünkü aynı şeyler bizimde başımıza geliyor.
sağol canım ama stres elimizde değil işte, keşke yapmasak
O kadar üzülüyorum sinirleniyorumki
kızlar sanki bugün görünmezim ben kimse yazıyorum arada i iki cevap okadar neyse yine bişey yazayım belki konuşursunuz bnm bu adet sancısı sandığım şey sürekli sol kasığıma batmaya döndü yaaa... çok tuhaff.... :44::44::44:
kızlar sanki bugün görünmezim ben kimse yazıyorum arada i iki cevap okadar neyse yine bişey yazayım belki konuşursunuz bnm bu adet sancısı sandığım şey sürekli sol kasığıma batmaya döndü yaaa... çok tuhaff.... :44::44::44:
ben sana küsüm
ctesi naber bile demedin bana
hiç ilgilenmedin sen benimle
canım sen niye test yapmıyosun test gününmüş
off cnm sorma o bende de var..sol tarafımda bir ağrı var sanki..
Karnımda şişti.sanki adet olacakmışım gibi.elim yüzüm hep sivilce.. Gelecekse bir an önce gelse keşke..umutlanmayız en azından.
SELAMM KIZLAR....
Nasılsınız bakalım.. benim kırmızılar gecikti 3-4 şubat gibi bekliyordum kendilerini ama hala yoklar...
seboşcuuumm bendede ağrı gibi bişiler var her sabah uyandığımda bugün adet olucam diyorum sol tarafta aynen dediğin gibi ama 1-2 saat içinde geçiyor unutuyorummm.. bakalımm ne olcakk hamile olduğumu sanmıyorum açıkcası bu ay hiçç umursamadım canım isteyince çalıştım hemen beklemeden duşumu aldım... kısmeeeett... senin beklenmeyenin ne zaman
SELAMM KIZLAR....
Nasılsınız bakalım.. benim kırmızılar gecikti 3-4 şubat gibi bekliyordum kendilerini ama hala yoklar...
seboşcuuumm bendede ağrı gibi bişiler var her sabah uyandığımda bugün adet olucam diyorum sol tarafta aynen dediğin gibi ama 1-2 saat içinde geçiyor unutuyorummm.. bakalımm ne olcakk hamile olduğumu sanmıyorum açıkcası bu ay hiçç umursamadım canım isteyince çalıştım hemen beklemeden duşumu aldım... kısmeeeett... senin beklenmeyenin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?