2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ben şu adetin gelmemesine sinir oluyorum yaa,bıktım artık valla, ağlıyacam sinirden, bu kadarmı düzensiz olur, 45 gün 54 gün 25 gün bu ay yok gene

canım emin değilim ama pko da galiba düzensiz adet görülüyormuş.
Düzensiz adet olunca yumurtlama dönemini ayarlamak da zor olur o yüzden hamile kalmakta zorlanıyor olabilirsin.Adetin biter bitmez gün aşırı denemeniz gerekebilir.

iyi de canım bi doktora gitmedin mi nedenini araştırmadın mı??

gittim canım pko var dedi glifor kullan 2 ay şimdi hemen tedaviye başlamayalım dedi, kullanıyorum geçen ay gene gittim daha erken dedi. bi adet olayım başka dr a gidecem zaten, boşuna zaman kaybettiriyor

Ya benimde kırmızılar gelecek sanırım.karnım şişti sanki
Ağzımın içi hep yaraydı şimdide dudağımda uçuk çıkıyo..sıkıntılar sardı dört bir yanımı..bu gidişle sınavlar ağır basacak ve bebeğe ara vermek zorunda kalıcam heralde

kız kayınvalidemlik bişey yok o aslında olmasa ben direk dalardım kadına saç baş o lafı gediğine koydu günün ilerisinde...

bana da ne zaman zayıflamayı düşünüyosun ayy çok kötü yaa falan diyenler oluyo
ben de "ay dur daha yeni kilo alabildim, eşim böyle istiyor " diyorum

yok canım fsh normal çok şükür. Lh yüksek
pko yüzünden... oda işte yumurtlamayı engelliyor

anladım. şuan için sana en önemli temellim biran evvel reglin gelsin ve inşallah en kısa zamanda tedavine başlar ve iyi bir sonuç alırsın. stres yapmamaya çalış yapma demiyorum çünkü aynı şeyler bizimde başımıza geliyor.

sağol canım ama stres elimizde değil işte, keşke yapmasak
o kadar üzülüyorum sinirleniyorumki

kızlar sanki bugün görünmezim ben kimse yazıyorum arada i iki cevap okadar neyse yine bişey yazayım belki konuşursunuz bnm bu adet sancısı sandığım şey sürekli sol kasığıma batmaya döndü yaaa... çok tuhaff.... :44::44::44:

ben sana küsüm
ctesi naber bile demedin bana
hiç ilgilenmedin sen benimle

canım sen niye test yapmıyosun test gününmüş

off cnm sorma o bende de var..sol tarafımda bir ağrı var sanki..
Karnımda şişti.sanki adet olacakmışım gibi.elim yüzüm hep sivilce.. Gelecekse bir an önce gelse keşke..umutlanmayız en azından.

SELAMM KIZLAR....
Nasılsınız bakalım.. benim kırmızılar gecikti 3-4 şubat gibi bekliyordum kendilerini ama hala yoklar...

seboşcuuumm bendede ağrı gibi bişiler var her sabah uyandığımda bugün adet olucam diyorum sol tarafta aynen dediğin gibi ama 1-2 saat içinde geçiyor unutuyorummm.. bakalımm ne olcakk hamile olduğumu sanmıyorum açıkcası bu ay hiçç umursamadım canım isteyince çalıştım hemen beklemeden duşumu aldım... kısmeeeett... senin beklenmeyenin ne zaman

ben sana küsüm
ctesi naber bile demedin bana
hiç ilgilenmedin sen benimle

kuzum cumartesi çok kısa girdim çıktım senin olduğunu fark bile etmedim..

canım sen niye test yapmıyosun test gününmüş

ya bnm ovulasyona göre 8i ama tickera göre 7 si ondan inat ettim çarşambaya kadar adet olmazsam test yapmıcam...

off cnm sorma o bende de var..sol tarafımda bir ağrı var sanki..
Karnımda şişti.sanki adet olacakmışım gibi.elim yüzüm hep sivilce.. Gelecekse bir an önce gelse keşke..umutlanmayız en azından.

ya pekde ümitlenmiyorum ama ne bileyim yaa hep adetlerimde sağ kasığım ağrıdığı için ilk adet günümden bu yana şimdi sol olunca ki nerdeyse 4-5 gündür sürdüğü için anlam veremiyorum üşütsem bile hep sağ ağrırdı... :44::44::44::44:

bu gün cnm... ama test yapasım yok sen yap bakalım pozitif çıkarsa bende yaparım o zaman.. :))))))

eeeeeeeeeeeeeeee
test ne zaman yapçan
hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…