- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.621
Ne pişirceniz ya bende bıktım valla hergün aynı dert birde benim kız var kuru makarna koyamıyorum önüne
çorba,yemek, salata mutlaka, pilavda kocamın isteği çok seviyor
Ne pişirceniz ya bende bıktım valla hergün aynı dert birde benim kız var kuru makarna koyamıyorum önüne
çorba,yemek, salata mutlaka, pilavda kocamın isteği çok seviyor
çocuk olunca daha bir zor tabii
ama benim eşimde çocuktan beter.çok yemek seçiyo herşeyi yemiyo..birgün önce yediği yemeği ertesi günü yemez asla.uyuz oluyorum yemek konusu açılınca.çeşitli değişik tatlarıda pek sever kendileri...yemek benim için büyük sorun.umarım çocuğumda babasına çekmez işim zor yoksa
senin hepten zor
biz bi kuru makarna , tost vs yeriz senin çocuk var
Allah yardım etsin
hele bide yemek seçen cinsten se dövmeye doyamazsın :)
çocuk olunca daha bir zor tabii
ama benim eşimde çocuktan beter.çok yemek seçiyo herşeyi yemiyo..birgün önce yediği yemeği ertesi günü yemez asla.uyuz oluyorum yemek konusu açılınca.çeşitli değişik tatlarıda pek sever kendileri...yemek benim için büyük sorun.umarım çocuğumda babasına çekmez işim zor yoksa
ben yemek seçmem..sadece yemediğim birkaç şey var o kadar..eşim deli ediyo ama beni..sahan fikri iyi aslında.benim tencerelerimde küçük ama sahanda kullanılabilir tabi..tarif alırım sizden..evlendim evleneli adamcağıza hiç bakamadım zaten..bakayım demi azıcık ilgi göztereyimbende sevmem aynı yemeği yemeyi
o nedenle hep sahanda yaparım yemeklerimi
sen de yap kız pratik kolay farklı lezzetler
eve çıkçan nasılsa şimdi
her akşam için veririz sana tarif döktürürsün :)
allahtan sebze seviyor,ama pişmesi uzun sürer diye bir gün önceden hazırlıyorrum sebze olunca
Ahhhh kizlar benimde karnim ac,ama yemek yapmak bile istemiyo canim,keske birisi yapsada koysa önüme,
Poticim merhaba,ben çok sık giremiyorum ama seni de pek göremiyorum.Hamiş topiclerine mi gidiyon yoksa...
Nasıl gidiyo herşey yolunda mı cnm.
Merhaba canim,her sey yolunda sükür,yok baska topiklerle alakam bile yok,burdan baska bir yere girmiyorum,eskisi gibi yazmiyorum,sabahlari bulantilarim oluyo,genelde hamilelikle ilgili seyler okuyorum,eskisi gibi enerjik degilim,bir agirlik cöktü,hamilelikten dolayi,öyle iste canim
Merhaba canim,her sey yolunda sükür,yok baska topiklerle alakam bile yok,burdan baska bir yere girmiyorum,eskisi gibi yazmiyorum,sabahlari bulantilarim oluyo,genelde hamilelikle ilgili seyler okuyorum,eskisi gibi enerjik degilim,bir agirlik cöktü,hamilelikten dolayi,öyle iste canim
Tatlı yorgunluklar bunlar ...Ne güzel.Darısı hepimizin başına..
Geçen bir yazı okudum müminin mümine ettiği dua ve ezan okunurken okunan dua geri dönmezmiş...
Sen de bizim için dua et cnm.
Kendine dikkat et.
Tatlı yorgunluklar bunlar ...Ne güzel.Darısı hepimizin başına..
Geçen bir yazı okudum müminin mümine ettiği dua ve ezan okunurken okunan dua geri dönmezmiş...
Sen de bizim için dua et cnm.
Kendine dikkat et.
poti dikkat et kendine..yat dinlen bolca..iyi bak bebişine ve kendine..biz senin iyi haberlerini alalım yeter,eskisi gibi yazmasanda olur.
gündaşım ne yaptın bugün nasılsın?
geldimi kırmızılar?belirti falan varmı?
Merhabalar sanırım beni selamladın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?