- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.641
tabikide sohbet edelim ben kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim üç yıldır bebek bekliyorum olmadı bu ay ilk adetimde yaklaşık 14 ünde ilk aşılamam yapılacak açıklanamayan infertilite
üç yıldır azimli anne adayıyım yaklaşık 2 yıl doktora gitmedim direndim gidincede olmaması için neden yokmuş :)
Direndin de ne oldu canımKutsal direnişçi madalyası mı verdiler sana
inşallah bu ay olur...bir yıl gibi bir süre veriyorlar kendiliğinden olması için...Sen hiç stres yapma daha zamanın var çünkü...Yumurtlama merkezi ve stres merkezi çok yakın beyinde stres olduğu zaman yumurtlama olumsuz etkileniyor..Bilgin olsun...
Haklısın canım da , mümkün değil işte stress yapmamak . Bebek yapmaya niyetlendiğimizde doktora gittik , herşey normal çıktı . Eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim . offf ne bileyim yaaa :S
Sorma ya insan kabullenmekte zorlanıyor ben kendimde bişey olmadığına emindim ailemde kimsede sorun olmadı diye..ama olabiliyor işte napalım kısmet demek gerek bazen..Şimdi rahatım napalım en kötüsü tüp bebek olur...
kızlar cok halszm
reglım okdr yogun kı bugun 6. pedim nerdeyse pedler ınfılak edecek o denli
bu drm bnı korkuttu...
bgn cok yrldmmmmmmmm
eşmn babannesını hast. yatrdkk eve 8 de geldım
bitiğim bennnnnnnnnn:94::94::94::93:
offf ben boşunamı stres yapıyorum yoksa 7 aylık evliyim 1sene içinde olur belki doktorlar bile 1 sene mühlet veriyor ayyyyyyyyyyyy sıyırdım iyice
stress yapmamak gerçekten zor ama yaşın müsaitse kafandan bebek fikrini çıkarıp kendine bol zaman ayırmak gerekiyor..Gezip dolaşmak kendine uğraş bulmak..bir arkadaşım takı kursuna gitti bu yüzden ve hamile kaldı rahatladığı ay da
offf ben boşunamı stres yapıyorum yoksa 7 aylık evliyim 1sene içinde olur belki doktorlar bile 1 sene mühlet veriyor ayyyyyyyyyyyy sıyırdım iyice
dimi kızlaaarrrr
7 aylık evlilik çok erken canım doktor tedavi bile başlamaz..en az bir yıl korunmasız ilişki gerekiyor tedavi için...
ya ben doktora gitmeyi düşünüyodum adetim bittikten sonra rahimde yara ve enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçmişmi diye kontrole gidicem bi dahaki adetimdede hormon testlerimi yaptırmak istiyodum yapmazmı şimdi doktor
eğer bu yedi ayda hiç korunmadıysan bence yapar..Hormon tahlilleri herkese yapılabilir ama ileri tetkikler içimn bence erken bazen sadece enfeksiyon olması geciktiriyor hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?