2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

tabikide sohbet edelim ben kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim üç yıldır bebek bekliyorum olmadı bu ay ilk adetimde yaklaşık 14 ünde ilk aşılamam yapılacak açıklanamayan infertilite

Öncelikle hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnn Seni tanıdığıma çok memnun oldum canım :)

Süpeerrr , hadi hayırlısı inşaallah , az bir zaman kalmış , söylemesi kolay ama ; stress yapmamaya çalış canım :) Stress her sorunun başlangıcı :S

Bende 2,5 yıllık evliylim . 6 aydır bebek istiyoruz , bu ayki reglime 4 gün kaldı , bekliyorum bakalım ya kısmet :)

inşallah bu ay olur...bir yıl gibi bir süre veriyorlar kendiliğinden olması için...Sen hiç stres yapma daha zamanın var çünkü...Yumurtlama merkezi ve stres merkezi çok yakın beyinde stres olduğu zaman yumurtlama olumsuz etkileniyor..Bilgin olsun...

kızlar cok halszm
reglım okdr yogun kı bugun 6. pedim nerdeyse pedler ınfılak edecek o denli
bu drm bnı korkuttu...

bgn cok yrldmmmmmmmm
eşmn babannesını hast. yatrdkk eve 8 de geldım
bitiğim bennnnnnnnnn:94::94::94::93:

Haklısın canım da , mümkün değil işte stress yapmamak . Bebek yapmaya niyetlendiğimizde doktora gittik , herşey normal çıktı . Eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim . offf ne bileyim yaaa :S

offf ben boşunamı stres yapıyorum yoksa 7 aylık evliyim 1sene içinde olur belki doktorlar bile 1 sene mühlet veriyor ayyyyyyyyyyyy sıyırdım iyice

Haklısın canım da , mümkün değil işte stress yapmamak . Bebek yapmaya niyetlendiğimizde doktora gittik , herşey normal çıktı . Eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim . offf ne bileyim yaaa :S

stress yapmamak gerçekten zor ama yaşın müsaitse kafandan bebek fikrini çıkarıp kendine bol zaman ayırmak gerekiyor..Gezip dolaşmak kendine uğraş bulmak..bir arkadaşım takı kursuna gitti bu yüzden ve hamile kaldı rahatladığı ay da

İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım . Bizler , doktora gitmeyi gözümüzde o kadar büyütüyoruz ki , aman birşey yok deyip önlem almıyoruz . Genlerimizde var bu sorun

Korkma canım hemen , bazen olabiliyor böyle şeyler , telaş yapmak yok

Geçmiş olsun canım , ALLAH ım acil şifalar versin inşaallah , amiiiiiiiiinnn

offf ben boşunamı stres yapıyorum yoksa 7 aylık evliyim 1sene içinde olur belki doktorlar bile 1 sene mühlet veriyor ayyyyyyyyyyyy sıyırdım iyice

Tabiki boşua stress yapıyorsun sen , daha çoook yenisin

28 yaşındayım canım . Sınıra yakın gibiyim :) Yoğun bir iş tempom var , hafta sonları yetiyor ama asıl sorun etraftaki insanlar .
Nasıl diyeyim , kıskanma falan değil , üniversiteye ek kontenjandan yerleşme ümidi olan çocuklar gibi hissediyorum kendimi (

7 aylık evlilik çok erken canım doktor tedavi bile başlamaz..en az bir yıl korunmasız ilişki gerekiyor tedavi için...

ya ben doktora gitmeyi düşünüyodum adetim bittikten sonra rahimde yara ve enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçmişmi diye kontrole gidicem bi dahaki adetimdede hormon testlerimi yaptırmak istiyodum yapmazmı şimdi doktor

eğer bu yedi ayda hiç korunmadıysan bence yapar..Hormon tahlilleri herkese yapılabilir ama ileri tetkikler içimn bence erken bazen sadece enfeksiyon olması geciktiriyor hamileliği

eğer bu yedi ayda hiç korunmadıysan bence yapar..Hormon tahlilleri herkese yapılabilir ama ileri tetkikler içimn bence erken bazen sadece enfeksiyon olması geciktiriyor hamileliği

evet 7 aydır hiç korunmadım ama ilk 2 3 ay falan bilinçsizdim yani yumurtlama günü vs takip etmiyodum birde o dönem yeni evli olduğumdan dolayı canım çok acıyodu kayganlaştırıcı tüünde şeyler kullandık o aylarıda saymamammı gerekiyo

senin durumunda doktor ovulasyon (yumurtlama) testi öneriyor ben ilk başlarda 10-14. günler yumurtlama oluyor diye 14. günden sonra bırakıyordum çalışmaları sonra doktorum bana bu testi önerdi bir baktık ki ben 17-18. gün yumutluyormuşum...Bence o ilk ayları sayma ve bu aydan itibaren ovulasyon testi al çift çizgi gördüğün andan itibaren günn aşırı ilişki..hayırlısıyla tutacaktır..

benim adetlerimde 28 günde bir oluyo 16. güne kadar gün aşırı çalışıyorum ondan sonrasını çok önemsemiyodum bende ama yinede önce enfeksiyonumdan kurtulmam gerek ki bu biraz zor gibi sanki kronikleşen bi durum evliliğimin 3 ayı falan zaten ilaç kullandım bu enfeksiyon yüzünden hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…