- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.661
neyse kızlar iyi geceler sağol canım cevapların için
günaydın herkese..
günaydın.. gelen giden yok testte yapmadım.cumaya kadarda olmazsam eğer yapmayı düşünmüyorumgünaydın canımvar mı gelen giden ya da test
günaydın güzeller
dün bi gaflette bulundum knorr un kavanozda satılan pesto sosunu aldım
el yapımı makarnamın üstüne döktüm
iğğğrreeennnççç
makarnam ziyan oldu ona mı yanayım
hayallerimdeki pesto sosun suya düşmesine mi yanayım...Allahtan bütün makarnaya değil sadece benim porsiyonuma dökmüştüm sosu
hemen dolabın derinliklerine sakladım sosu eşim gelirken de ona alfredo sos yaptım afiyetle yedi
ben de bakakaldım ben yedim diye
sabah yarım ekmek tostu indirdim akşam bişey yemediğimden
günaydın güzeller
iğğğrreeennnççç
hayallerimdeki pesto sosun suya düşmesine mi yanayım...Allahtan bütün makarnaya değil sadece benim porsiyonuma dökmüştüm sosu
hemen dolabın derinliklerine sakladım sosu eşim gelirken de ona alfredo sos yaptım afiyetle yedi
günaydın.. gelen giden yok testte yapmadım.cumaya kadarda olmazsam eğer yapmayı düşünmüyorum
günaydın..afiyet olsun şekerim.
dün alşam bende ev yapımı erişte yaptım..salçayı bastım mis gibi oldu..bilmiyom ki alfredo sos nasıl yapılır
günaydın güzeller
iğğğrreeennnççç
kızlaaar ben geldim.. bnm ticker a göre dün olan adetimden hiç bi haber yok ne şişkinlik ne ağrı hiç bişey yok...sadece hala sol kasığıma batmalar oluyo birde gece yattığımda belim ağrıyo.. bakalım bugünde adet olmazsam yarın test yapıcam...sizler neler yapıorsunuz... :76::76::76:
off ben doktora gidicem adetim bittikten sonra yaramın durumuna baktırmak için bi dahaki adetimdede hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dün gece eşime söyledim sende git spermiyogram yaptır dedim gitmem diyo yani sperm verme olayından çekiniyo biraz birde doktorlar genelde 1 yıl süre veriyo ya onu sonuna kadar kullanmak istiyo canım sıkıldı biraz
hayirlisi olur insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?