2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın güzeller

dün bi gaflette bulundum knorr un kavanozda satılan pesto sosunu aldım
el yapımı makarnamın üstüne döktüm
iğğğrreeennnççç
makarnam ziyan oldu ona mı yanayım
hayallerimdeki pesto sosun suya düşmesine mi yanayım...Allahtan bütün makarnaya değil sadece benim porsiyonuma dökmüştüm sosu
hemen dolabın derinliklerine sakladım sosu eşim gelirken de ona alfredo sos yaptım afiyetle yedi
ben de bakakaldım ben yedim diye
sabah yarım ekmek tostu indirdim akşam bişey yemediğimden

günaydın canım var mı gelen giden ya da test
günaydın.. gelen giden yok testte yapmadım.cumaya kadarda olmazsam eğer yapmayı düşünmüyorum

günaydın..afiyet olsun şekerim.
dün alşam bende ev yapımı erişte yaptım..salçayı bastım mis gibi oldu..bilmiyom ki alfredo sos nasıl yapılır

ayy canim yaa

kızlaaar ben geldim.. bnm ticker a göre dün olan adetimden hiç bi haber yok ne şişkinlik ne ağrı hiç bişey yok... sadece hala sol kasığıma batmalar oluyo birde gece yattığımda belim ağrıyo.. bakalım bugünde adet olmazsam yarın test yapıcam...sizler neler yapıorsunuz... :76::76::76:

bende aynisini yaptim,bide sarmisakli yogurt,üzerinede pulbiberli yag kizdirdim,yemede yaninda yat oldu

hepsine dökmemen iyi olmuş canım ya yoksa bir daha yapmak için uğraşacaktınn

hayirlisi olur insallah canim

benim de eşimin spermiogram yaptırması lazım o da erteleyip duruyor anlıyorum onu çok sıkıntılı bi durum ama yaptırması da lazım hani şu evde yapıp da yarım saate kadar labratuata götürülen merkezlerden bulursan bana da söyler misinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…