- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.681
günaydın güzeller
dün bi gaflette bulundum knorr un kavanozda satılan pesto sosunu aldım
el yapımı makarnamın üstüne döktüm
iğğğrreeennnççç
makarnam ziyan oldu ona mı yanayım
hayallerimdeki pesto sosun suya düşmesine mi yanayım...Allahtan bütün makarnaya değil sadece benim porsiyonuma dökmüştüm sosu
hemen dolabın derinliklerine sakladım sosu eşim gelirken de ona alfredo sos yaptım afiyetle yedi
ben de bakakaldım ben yedim diye
sabah yarım ekmek tostu indirdim akşam bişey yemediğimden
kızlaaar ben geldim.. bnm ticker a göre dün olan adetimden hiç bi haber yok ne şişkinlik ne ağrı hiç bişey yok...sadece hala sol kasığıma batmalar oluyo birde gece yattığımda belim ağrıyo.. bakalım bugünde adet olmazsam yarın test yapıcam...sizler neler yapıorsunuz... :76::76::76:
inşallah potim... sen nasılsın ufaklık nasıl..
benim de eşimin spermiogram yaptırması lazım o da erteleyip duruyor anlıyorum onu çok sıkıntılı bi durum ama yaptırması da lazımhani şu evde yapıp da yarım saate kadar labratuata götürülen merkezlerden bulursan bana da söyler misinn
BU SABAH BIR PARCA IYIYIM;COK FAZLA BULANTIM YOK;UFAKLIGI PERSEMBE GÖRÜCEZ BAKALIM;
beraber yaparız testi cuma günü o zamanmistrall kullanıcısından alıntı
günaydın.. gelen giden yok testte yapmadım.cumaya kadarda olmazsam eğer yapmayı düşünmüyorum
benimde cuma günü 1 gün geçmiş olacak gelmezse kırmızılar bende yaparım test
BU SABAH BIR PARCA IYIYIM;COK FAZLA BULANTIM YOK;UFAKLIGI PERSEMBE GÖRÜCEZ BAKALIM;
yerim onu ben yahuuuu
kuzum kuzum
soğan kabuğu saçlı olcak o kız :)
sorun çıkabilior o şekilde hayatım. bence evde yapmayın.
Sıkıntılı olabilir bu durum ama emin ol jinekolojik muayene ile kıyaslanamaz bile...
heyyy
bende dün
3 patlıcanı közledim, 1 kırmızı biberi közledim.
Sonracımaaa
kremayı döktüm tencereye
az sarımsak ile bi tık kaynattım, içine patlıcanı ve biberi doğradım koydum, öle de bi kaynattım karıştıra karıştıra
yarım paket spagetti attım içineee
sona bir iki çevirdim
of oldu offf
deneyin derim ısrarla
beraber yaparız testi cuma günü o zaman
Selam poti..iyi olmanıza sevindim
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini duyarız canımm
güzel bir tarife benziyo denemeye değer
kremayı kendinmi yapıyorsun hazır mı alıyosun.
inşallah cnm allahım hayırlısını versin...
maşallah kuzuma yaaa.. allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin...
kııızzzz craftyyyy küsmüyüz hala... :76::76::76::76:
seni yolarım bak ne küslüğü bu böyle... yazıyoruz hala adet olmadım diye hatun yorum yapmıyo hanım hanıııımmmmm..
yumurtalarım toplanmış, narkoz almışım millet kendini parçalamış kaç tane nasıl nasılsın die
sen sormamışın hiçç yolma beni küsüm sana
inşallah regl olmazsın da bebek vardır bebeğine küsmem
sagol canım benım;ben brıncı asamayı atlattım hamıle kalarak bıde su 8 ayı getırebılsem;hamıle kalınca daha zormus;ınanın su an tedırgınlıgım korkularım ıkı kat arttı;ne kadar sakın durmaya calıssamda;hep acaba dıyorum;allahım ınsallah bu sefer bu bebegı bıze nasıp eder;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?