2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

oh oh biz mistik mistik dışarda kalalım..
ne 6.his var, ne destek var,ne gaz var hiç
burda kendimi sıkıyorum kırmızılar gelmesinde sizi teyze yapayım diye.ama siz beni düşünmeyin
ahanda gidiyom

ayoll bacım ne oldu? gıdıklayıverim bari :) düşünme yavrucum.. gelirse bebik hep beraber mutlu oluruz.. sen üzme tatlı canını.. sen üzüldükçe bebek kaçıyor haa..

senin iş durumun ne?... en son ayrılacağını sölemiştin.. yerine birini bulmuştular.. geldi mi?

susuyoruz büyü bozulmasın ok?

bencede en iisi :)
bende iiyim kuzum
kabızım kabız bi tek :) sen de bil eksik kalma 7 cihana yaydım zaten

wallaha mı ahanda ben de yayayım... ben kendimi bildim bileli öyleyim :) ishal olunca da mutluluktan uçuyorum :) ne komik dimi...
bol bol su iç, ve meyve ye.. narenciyelerden.. birazcık ta abartabilirsin.. hemen çözüverir..

sen iğnelerden mi öyle oldun ki?:26:

benim yakın bi arkadaşımda kronik
haftada 1 kere yapıyo
1 haftasonunda hamile gibi oluyo, yapınca da sonra doğum yapmış gibi oluyo

bilmem ki
hiç olmazdım
sigara içmiorum 20-25 gündür HİÇ hemde
iğne,hormon,folic vs birleşip içime çöktüler

benim yakın bi arkadaşımda kronik
haftada 1 kere yapıyo
1 haftasonunda hamile gibi oluyo, yapınca da sonra doğum yapmış gibi oluyo

evet canım çok zor bir durum.. yediklerime çok dikkat etmeye çalışıyorum :) allahtan acı şeylerle aram pek yok.. genelde sıvı yiyecekler tüketmek daha iyi.. dikkat ettiğim zaman çok rahatım.. ama birazcık umursamadığımda feleğim şaşıyor

bilmem ki
hiç olmazdım
sigara içmiorum 20-25 gündür HİÇ hemde
iğne,hormon,folic vs birleşip içime çöktüler

ayy sigara içmemene çok sevindim.. ahh biri de bizim salak geline anlatsa şunları.. şaka maka 25 haftalık oldu yeğenimiz.. bizimki hala fosur fosur sigara kullanıyor.. yazık ya.. yengesini örnek alıyor yaptığı her b.kta... ama görmüyor onun çocuğu bronşitten kurtulamıyor.. şu anda 4-5 yaşlarında.. çocukta damar romatizması mı ne çıkmış tam bilmiyorum .. hastalık üstüne hastalık.. ve bizimki hala akıllanmıyor.. allah büyük..
hıı hatırlamışken.. :) bebesinin beşiğini de bize kakaladı.. hey allahım.. evlerini düzdük.. kendimize daha yeni birşey almadan.. bir de utanmadan gelin ne diyor eşime.. ee ilk defa amca oluyor bir beşik haketmiştir oğluşum... yolasım geldi kızı var ya.. evlendim evleneli onların borcunu ödüyoruz eşimle ikimiz.. hala da istiyorlar.. ama artık susamadım... eşime sert çıktım.. kesinlikle kıskanmıyorum dedim ama.. 19 yaşında biraderin evlenmeyi biliyosa evini geçindirmeyi de öğrensin.. ben banka değilim ona ha bire para basmıyorum.. çocuğu yapan nasıl bakacağını biliyordur dedim.. (sert oldu biraz ama ne edem) hemde evlerinde beşik te var ama yengesininmiş falan filan etti.. e afedersin ne b.okuma aldın onu daha hamile kalmadan evine..

ohh anam içimden bişiler koptu sanki döktüm negatif enerjiyi

cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum tabi gelen giden olmazsa...ama karnım çok fena şişti.gaz var gibi sanki.patkıycam sanki..

hamileyken sigara içene
çocuğunun bişeyini birine kakalayana
UYUZ oluorum

aman ya en nefret ettiğim tiplerdendir başkasından birşeyler isteyen emrivaki yapanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…