2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

offf ben testlerl kafayı bozmuş durudayım yine yaptım yine yoookkk 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar yaa belirtimde hiç yok hepsi kayboldu

hamileyken sigara içene
çocuğunun bişeyini birine kakalayana
UYUZ oluorum

ayyynen... allah göstermesin ama.. durumum olmazsa mesela gerekirse çocuğumu kendi yatağımda yatırır kendim yerde yatarım kimseden birşey isteyemem.. gelen hediye başka mesela.. allah razı olsun dersin.. şimdi benim nasıl içimden bişi gelsin de alayım ona.. yavrum yeğenim olmasa yüzüne bakılacak bir şahsiyet bile değil aslında da... mesafeyi korumak lazım.. milleti birbirine vermeden bu :)

görmedim canım benim net virüslü geç çalışıyo biraz kafası dağınık netin tıpkı bizim gibi :26:nasılsın jasmeen

İyiyim tatlım , sen nasılsın ?

Bugün test yaptım , günüme kadar yapmayacaktım güüyaaa :))

Bir taş attım pencereye tık dedi , tek çizgi çıktı beklediğin burdaaa yok dediiii vaaay vaaaayyyy

iyiyim canım bende yarın kızımla ufak bi tatil kaçamağı yapıcaz 3günlük ben 4aydır günümü beklemeden yaptım tek çizgileri gördüm bu ay tuhaf totemlerim var sonra anlatırım büyü bozulmasın bu arada hiç batıl inancım yoktur

senin günün 13 yazıyo çok erken yapmişsın bence varsa bile çıkarmıkı

şebo test yapcaktı onu merak ettim geldim ama yapmadı heralde haber yok

Şeeeboooo buraya yumruk havaya , oleeeey oleeeeyyy

Heyecanla seni bekliyoruz canım

İyice dinlenin , tatilinizin keyfini çıkarın canım :)

Batıl inanç değil de , düşünceye odaklanma diyebiliriz bence Haydi hayırlısı bakalım , seninle günlerimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam :44:

kızlaar bugün adet günüm ama ne gelen var ne gideen ağrı falanda yok.... inş. bebeğiim tutunmuştur...
hadi inşallah hayırlısıyla bebişin gelir dua edelim
ben listeye 14 yazmıştım ama en geç 12 olmam pardon olmamam lazım inş

senin günün 13 yazıyo çok erken yapmişsın bence varsa bile çıkarmıkı

28 günde bir oluyordum canım ; ama bu aralar stressten değişebiliyor . 13 yazdırdım ne olur ne olmaz diye :))

kızlaar bugün adet günüm ama ne gelen var ne gideen ağrı falanda yok.... inş. bebeğiim tutunmuştur...

İnşaallah tutunmuştur canım :) Test yaptın mı hiç ?

saol canım evet tatil şahane gelcek çok gerginim bu aralar 2 ay önce kayınpeder vefat etti şimdi kayınvalide ameliyatlı yoruldum bide üstüne bebek fikri ağır geldi bana dün gece rüyamda kayınvalidem hamileydi yaaa töbe töbe sıyırdım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…