- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.981
offf ben testlerl kafayı bozmuş durudayım yine yaptım yine yoookkk 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar yaaBelirtimde hiç yok hepsi kayboldu
offf ben testlerl kafayı bozmuş durudayım yine yaptım yine yoookkk 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar yaabelirtimde hiç yok hepsi kayboldu
yaaa elma yapamam şimdi anca akşama işlerim yoğun ofisden çıkamıyorum akşam yapar size yazarım....
hamileyken sigara içene
çocuğunun bişeyini birine kakalayana
UYUZ oluorum
nasıl yani anlamadım cnm?
Test yaptınmı sen?
daha erken test için günün geçince tekrar yaparsın varsa bile çıkmaz ki üzme kandini
yine kimsecikler yok :84::84:
Ben burdayıııım kızıl güzellik , niye bağırıyoooonnn
görmedim canımbenim net virüslü geç çalışıyo biraz kafası dağınık netin tıpkı bizim gibi :26:nasılsın jasmeen
İyiyim tatlım , sen nasılsın ?
Bugün test yaptım , günüme kadar yapmayacaktım güüyaaa :))
Bir taş attım pencereye tık dedi , tek çizgi çıktı beklediğin burdaaa yok dediiii vaaay vaaaayyyy
İyiyim tatlım , sen nasılsın ?
Bugün test yaptım , günüme kadar yapmayacaktım güüyaaa :))
Bir taş attım pencereye tık dedi , tek çizgi çıktı beklediğin burdaaa yok dediiii vaaay vaaaayyyy
şebo test yapcaktı onu merak ettim geldim ama yapmadı heralde haber yok
iyiyim canım bende yarın kızımla ufak bi tatil kaçamağı yapıcaz 3günlükben 4aydır günümü beklemeden yaptım tek çizgileri gördüm bu ay tuhaf totemlerim var sonra anlatırım büyü bozulmasın bu arada hiç batıl inancım yoktur
hadi inşallah hayırlısıyla bebişin gelir dua edelimkızlaar bugün adet günüm ama ne gelen var ne gideen ağrı falanda yok.... inş. bebeğiim tutunmuştur...
ben listeye 14 yazmıştım ama en geç 12 olmam pardon olmamam lazım inşŞeeeboooo buraya yumruk havaya , oleeeey oleeeeyyy
Heyecanla seni bekliyoruz canım
İyice dinlenin , tatilinizin keyfini çıkarın canım :)
Batıl inanç değil de , düşünceye odaklanma diyebiliriz benceHaydi hayırlısı bakalım , seninle günlerimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam :44:
senin günün 13 yazıyo çok erken yapmişsın bence varsa bile çıkarmıkı
kızlaar bugün adet günüm ama ne gelen var ne gideen ağrı falanda yok.... inş. bebeğiim tutunmuştur...
Şeeeboooo buraya yumruk havaya , oleeeey oleeeeyyy
Heyecanla seni bekliyoruz canım
İyice dinlenin , tatilinizin keyfini çıkarın canım :)
Batıl inanç değil de , düşünceye odaklanma diyebiliriz benceHaydi hayırlısı bakalım , seninle günlerimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?