2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Başın sağolsun tatlım . Sınav dünyasındayız işte , her zaman sınavdayız . ALLAH ım ; sınavlarında yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasip etsin inşaallah , amiiiiiiinnn
Güzelce dinlen canım , hiç bir şeye kafanı takma , herşey olacağına varıyor nasılsa

test falan yapmadım canlar 1 kaç gün geçsin öyle yaparım... ne olur dua edin tutunsun bebeğim...

ALLAH ım !
Dua isteyen kulunun dileğini kabul buyur . Onun dileğini ; sağlıkla kollarına nasip et . Onun dileği nur kıl ; o nur , evlerini ve gönüllerini aydınlatsın . Bu duamı en sevdiğinin hürmetine kabul buyur yarabbim .

Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

akşam mı yapçan
senin günün dündü demi

güle güle
güzel haberler ver inşallah

ayy hadi inşallah hamişsindir şebo ama akşam ben giremicem topiğe yarın öğrenirim artık :18:

geldiiim ama malesefki negatif çıktı.. ama gelen giden adette yok sol kasık ağrım devam bakalım bitestim daha var sabah ilk idrarla bi daha yapıcam eğer oda negatif çıkar cmartesiye kadarda olmazsam cumartesi kan testi yaptırcam hayırlısı bakalım ama üzülmedim desem yalan olur off offf..

Üzülmek yok fıstık , moraller hep yüksek tutulacak taaam mı

Bazen , idrar testlerinde hamilelik görünmeyebiliyormuş . Planladığın tarihte yaptıracağın kan testine kadar , kesin bir yargıya varma . Kısmet bu belli mi olur :)

seb_bosh canım üzülme gün doğmadan neler doğar... kan testi yaptır en doğru sonucu o verir canım.

sağolun kızlar yarında tekrarlıyın idrar testini ona göre bakacam artık... neyse ben kaçar kızlar erken yatıcam bugün öptümm sabah görüşürüz byeee...

Son düzenleme:
sağol canım benim allah herkese nasip etsin inşallah bu sefer kucagıma alıcammmm

İnşaallah canoom , inşaallaaaaahhh :))

O kadar sevindim ki anlatamam inan , sevincimden bilgisayarı düşürüyordum tebrik edeceğim diye :))

ALLAH ım ; sağlıkla , hayırlısıyla kucağınıza nasip etsin inşaallah , amiiiiiiiiiiiinnnn

sağol bacım valla günler geçmedi günüm geçmeden yaptım çıktı 3 gün geçti bugun yaptım gene çıktı şoktayım bide kanda 0.03 çıkmıştı dogurgan avradım ben yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…