- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.001
inşallah tutunur annesi tabiki dua ederiztest falan yapmadım canlar 1 kaç gün geçsin öyle yaparım... ne olur dua edin tutunsun bebeğim...
Eraycım ; sen kaç günde oluyorsun canım ?
saol canım evet tatil şahane gelcek çok gerginim bu aralar 2 ay önce kayınpeder vefat etti şimdi kayınvalide ameliyatlı yoruldum bide üstüne bebek fikri ağır geldi banadün gece rüyamda kayınvalidem hamileydi yaaa töbe töbe sıyırdım iyice
test falan yapmadım canlar 1 kaç gün geçsin öyle yaparım... ne olur dua edin tutunsun bebeğim...
akşam mı yapçan
senin günün dündü demi
güle güle
güzel haberler ver inşallah
ayy hadi inşallah hamişsindir şebo ama akşam ben giremicem topiğe yarın öğrenirim artık :18:
Şeeeboooo buraya yumruk havaya , oleeeey oleeeeyyy
Heyecanla seni bekliyoruz canım
İyice dinlenin , tatilinizin keyfini çıkarın canım :)
Batıl inanç değil de , düşünceye odaklanma diyebiliriz benceHaydi hayırlısı bakalım , seninle günlerimiz yakındı yanlış hatırlamıyorsam :44:
geldiiim ama malesefki negatif çıktı.. ama gelen giden adette yok sol kasık ağrım devam bakalım bitestim daha var sabah ilk idrarla bi daha yapıcam eğer oda negatif çıkar cmartesiye kadarda olmazsam cumartesi kan testi yaptırcam hayırlısı bakalım ama üzülmedim desem yalan olur off offf..
Üzülmek yok fıstık , moraller hep yüksek tutulacak taaam mı
Bazen , idrar testlerinde hamilelik görünmeyebiliyormuş . Planladığın tarihte yaptıracağın kan testine kadar , kesin bir yargıya varma . Kısmet bu belli mi olur :)
seb_bosh canım üzülme gün doğmadan neler doğar... kan testi yaptır en doğru sonucu o verir canım.
canım ben öyle bir geçer zaman ki yi seyrediyorum... bir gözüm orada bir gözüm burada
Arada buraya da yazmayı unutma
Hay maaşallaaaaaaahh sübhanalllaaaah , çççooooookkk sevindiiiiiiiiiiiiimmmm , tebrik ederim canoooooommmm
canom allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsiinallahım nazarlardan korusun...
sağol canım benim allah herkese nasip etsin inşallah bu sefer kucagıma alıcammmm
sağol bacım allah herkese nasip etsinnn
İnşaallah canoom , inşaallaaaaahhh :))
O kadar sevindim ki anlatamam inan , sevincimden bilgisayarı düşürüyordum tebrik edeceğim diye :))
ALLAH ım ; sağlıkla , hayırlısıyla kucağınıza nasip etsin inşaallah , amiiiiiiiiiiiinnnn
eee bacılar başka hamiş yokmuuu tek benmi geçmişi okutmayın bana olayları biri özet geçsin yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?