2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Günaydınnllarrrr...
ßenide aranıza alınnnn kızlarr anniş olmak istiorm bende ama her ay sonuc husran olanlardaym.. ama azimliyim inşallah bu ay bişeler olur..

Günaydın güzellerr...

Sebbosh cum üzülme cnm.Ben de yedim kırmızıyı.Bir dahaki aya yeşertecez ümitleri..
Zaten baharla hamile kalma olasılığı artıyormuş,
çiçekler bile dölleniyor biz mi döllenemicez ayol

günaydın..
kırmızı kartı yedinmi?
neyse cnm sağlık olsun üzme kendini sakın.

ya aslında çok üzülmedim hatta kafamda hep soruydu hamile diyilsem neden olmadım bişey mi oldu kist mist anlamında die ondan rahatladımda biraz... bende totem yapcam artık bebiş yok kilo çok.. boşalt göbüşü bebişe yer açılsın totemi... en azimlisinden kilomu verecem ondan sonra koyacam bebişi boşluğu doldurcem...

üzülme şebom hayırlı değilmiş demekki
daha çok küçüksün..çok erken.. ohooo

demi aplam yerim sizi iyiki varsını yaaa....

ayy evet benim de içimden bi ses nisanda hamile kalıp ocakta doğuracam diyor

günaydın kızlar benim iki gündür sancım var karnım şiş.Midemde de bulantı var.Bende gebelik testi yaptım negatif çıktı .Adetime en az 7 gün var biraz erken oldu ama olsaydım hamile silikde olsa çıkardı herhalde.Demekki hala kistim yok olmamış onun şişliği var karnımda

Günaydııın canlarım nassınız bakim
günaydın..biz iyiyiz sen nasılsın?

sen nasılsın güzellik
gelen giden yok di mi
aman aman olmasın

test ne zxaman yapacan meraktan çatırtlıyorum

iyiyim..gelende yok gidende..
cumartesi günü direk kan testi vereyim diyorum.idrar testlerine çok güvenemiyorum ben.tabi cumartesiye kadar gelen giden olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…