2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

yani o akıntı olduğunda yumurtladığımız anlamınamı geliyomuş bende enfeksiyon sanmıştım korktum

bazen yumurtlama dönemi dışındada olabiliyo. yani enfeksiyon yada mantar olduğunda. bende yumurtlama dönemimde olduğumu zannederdim hep:) ama mantar olduğu içinmiş. beyaz akıntı kaşıntı + yanma hissi varsa mantardandır arkadsım.

bende vardı emel neo penetran kullandım dün bitti ilki
iyiyim şuan
bütün çamaşırlarımı deli gibi ütülüyüorum saatlerce en yüksek sıcaklıkta
sarardı bile bazıları o derece :)

mantar hamile kalmaya engel bişey mi doktor ona ilişkin bişey dedi mi sana

ben biraz erkenciyim acele etmişim evlenmek için 21 yaşında evlendim

en iyisini yapmışsın. benim kız kardeşim de 23 yaşında evlendi şimdi bebeği yolda. ben asalettir, zorunlu hizmet derken meslekte 10 yılı bitirdim öle evlendim. bide prensim karşıma geç çıktı ondan sanırım ben geç kaldım:)

benim geç çıktı karşıma 22 de çıktı 24 te evlendik
geçtiğimiz kasımda da bebik için çalışmalara başladık
o gün bugündür çalışıyoruz

akillibidik öncelikle geçmiş olsun cnm. hayır doktorum öyle birşey demedi.ama netten araştırdığıma göre hamileliğe engel olabiliyormuş. bendede var ve cok üzgünüm bende krem kullanıorum biraz daha iyiyim şuan.İNŞALLAH herkes hayırlısıyla bebişini kucağına alır çok istiyorum ama olmuyo cnm çok sıkkın

benim eylül-ekimden beri var
şimdi 3 aydır bebek de olmayınca biz mantara bağladık bilemiyorum
bakalım mantar geçti bebek gelcek mi

hayırlısı böyledir belkim.. bende o zaman evlenmeseydim eşimle.. başkada kimseyle olmazdı evlenmezdim diyorum çok pimpirikliyim
hatta bütün aile çok şaşırmıştı ben evlenicem dediğimde... nasip olunca işler değişiyor

benim eylül-ekimden beri var
şimdi 3 aydır bebek de olmayınca biz mantara bağladık bilemiyorum
bakalım mantar geçti bebek gelcek mi

artık hayırlısı bende mantara bağlıyorum. 6 aylık evliyim bende hatta doktorada gittim bi problem yok ama hayırlısı kesin bu mantarın yüzünden:)

off off midem bulanıyo benim off off,
kimse niye konuşuyo off off,
çok fenayım ben bugün,kırmızılar gelmedi hala,neler oluyo bana,
off off off

akıllı bıdıkım olmuşmu yeni şarkı çalışmam..
olmadıysa istek yapıyorum benim için kırmızıları sebepsiz gelmeyen tüm bayanlara gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…