- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.381
cnm aslında ben günümü yanlış yazdırmışım listeye..hesap ediyorum internetteki hesaplayıcılarla falan 6sıymış benim günüm.henüz gelen birşey yok ama bilmiyorum neden olmadığımı.seboş sen daha 22 yaşındamısın...
kız o kadar üzülmene değermi daha genceciksin..biz napalım
Mistralcim ben senden ümitliyim gündaşım.2 gün gecikti bak seninki.Cumartesi ye kadar nasıl dayanacaksın..
içimizde en böyük ben miyim yauu 84 doğumluyum
bende 84 lüyüm.
cnm aslında ben günümü yanlış yazdırmışım listeye..hesap ediyorum internetteki hesaplayıcılarla falan 6sıymış benim günüm.henüz gelen birşey yok ama bilmiyorum neden olmadığımı.
bende 84 lüyüm.
kızlar bende 84 lüyüm ilk kez gebelık için deniyorum şubat ayı için benı de ekleyınnn lütfenn
kızlar bende 84 lüyüm ilk kez gebelık için deniyorum şubat ayı için benı de ekleyınnn lütfenn
hadi hayırlısı olur inşallah..
ilk denemende hamile kalırsın umarım.
bir de eray var galiba bize yakın o da 2. cocuk için uğraşıyor benim gibi
ben daha birinci için uğraşıyorum. 3 yıl oldu evleneli
yani o akıntı olduğunda yumurtladığımız anlamınamı geliyomuş bende enfeksiyon sanmıştım korktum
bazen yumurtlama dönemi dışındada olabiliyo. yani enfeksiyon yada mantar olduğunda. bende yumurtlama dönemimde olduğumu zannederdim hep:) ama mantar olduğu içinmiş. beyaz akıntı kaşıntı + yanma hissi varsa mantardandır arkadsım.
günaydın canlarımm
sabah ilk idrarla test yaptım sonuç kocamaan bir tek çizgi... hadi hayırlısı bakalım ne çıkacak bu işin sonunda
ben biraz erkenciyim acele etmişim evlenmek için 21 yaşında evlendim
en iyisini yapmışsın. benim kız kardeşim de 23 yaşında evlendi şimdi bebeği yolda. ben asalettir, zorunlu hizmet derken meslekte 10 yılı bitirdim öle evlendim. bide prensim karşıma geç çıktı ondan sanırım ben geç kaldım:)
bende vardı emel neo penetran kullandım dün bitti ilki
iyiyim şuan
bütün çamaşırlarımı deli gibi ütülüyüorum saatlerce en yüksek sıcaklıkta
sarardı bile bazıları o derece :)
mantar hamile kalmaya engel bişey mi doktor ona ilişkin bişey dedi mi sana
akillibidik öncelikle geçmiş olsun cnm. hayır doktorum öyle birşey demedi.ama netten araştırdığıma göre hamileliğe engel olabiliyormuş. bendede var ve cok üzgünüm bende krem kullanıorum biraz daha iyiyim şuan.İNŞALLAH herkes hayırlısıyla bebişini kucağına alır çok istiyorum ama olmuyocnm çok sıkkın
en iyisini yapmışsın. benim kız kardeşim de 23 yaşında evlendi şimdi bebeği yolda. ben asalettir, zorunlu hizmet derken meslekte 10 yılı bitirdim öle evlendim. bide prensim karşıma geç çıktı ondan sanırım ben geç kaldım:)
ben biraz erkenciyim acele etmişim evlenmek için 21 yaşında evlendim
benim eylül-ekimden beri var
şimdi 3 aydır bebek de olmayınca biz mantara bağladık bilemiyorum
bakalım mantar geçti bebek gelcek mi
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
benim geç çıktı karşıma 22 de çıktı 24 te evlendik
geçtiğimiz kasımda da bebik için çalışmalara başladık
o gün bugündür çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?