- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.361
22 yaşıncaym canm..8 aylık ewliyim 6 aydır deniyoruz..daha erken diyolar ama ben cok sewıyorm cocukları olsn istiyorum..
günaydın..biz iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim..gelende yok gidende..
cumartesi günü direk kan testi vereyim diyorum.idrar testlerine çok güvenemiyorum ben.tabi cumartesiye kadar gelen giden olmazsa.
günaydın..biz iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim..gelende yok gidende..
cumartesi günü direk kan testi vereyim diyorum.idrar testlerine çok güvenemiyorum ben.tabi cumartesiye kadar gelen giden olmazsa.
seboş sen daha 22 yaşındamısın...aaa bende 22 yalındayım ve bu gin itibariyle 8. ayımıza girdik banada herkes erken diyo özellikle bnm ailem.. ama ben tutturdum yapacam da yapacam die... ama ne kadarda yırtsan totoşunu olmayacaksa oluyor cnm bence hiiiç kasma kendini...
inşallah beraber alırız hayırlı haberleri.Benimde bugün beklenen günüm bakalım henüz gelen bişey yook bende test için beklemeyi düşünüyorum... dediğin gibi gelen giden olmazsa
güzel bi sevgililer günü hediyesi olur inşallahhhh
seboş sen daha 22 yaşındamısın...
kız o kadar üzülmene değermi daha genceciksin..biz napalım
canım 6 ay çok da erken değil sanki
doktora gittin mi adetlerin düzenli midir?
aaa bende 22 yalındayım ve bu gin itibariyle 8. ayımıza girdik banada herkes erken diyo özellikle bnm ailem.. ama ben tutturdum yapacam da yapacam die... ama ne kadarda yırtsan totoşunu olmayacaksa oluyor cnm bence hiiiç kasma kendini...
seboş sen daha 22 yaşındamısın...
kız o kadar üzülmene değermi daha genceciksin..biz napalım
Mistralcim ben senden ümitliyim gündaşım.2 gün gecikti bak seninki.Cumartesi ye kadar nasıl dayanacaksın..
günaydın arkadaşlar........................:)
adetlerim cok düzenliydi son 2 aya kadar canım 4 qün gecıktm aha hamıleym dedm ama adet oldm sonrakı ayda pembe pembe lekelendm adetm 1qn gecktı ama yıne adet oldm..hep 26 qunde bi olurdm bu ara sapıttm..gerekırse gıdıcem doktora..
Haklısn walla canımm..okadar yırttm kendımı ama olmuo işte..hicde kornmadm smdıye kadar ama wardır bundada bi hayır ne diimm..kız aileleri böle oluo galıba benmkılerde daha erken kızım diyıp duruolar ama eşimin ailesi cok istıo..
günaydın zuzu
Kızlar uzunca araştırmadan sonra allianz sigorta yaptırmaya karar verdik çünkü en az bekleme süresi allianzda 5 ay. Diğerleri en az 1 sene beklemeli. Biraz kafam karıştı. Başka allianz yaptıran var mı? Şu an şubat ayındayız. 5 ay beklemeli olduğuna göre temmuzda mı hamile kalmalıyım yoksa ağustosta mı? arayıp sorucam fakat burda diğer yaptıranlardan da öğrenmek istedim. 5 aydan önce hamile kalırsam sigorta karşılamıyor doğumu. Bu arada herkese tavisye ederim. İstanbulda fiyatlar almış başını gidiyor doğum fiyatları...siz ne diyorsunuz?
cnm bebek beklerken adetin gecikmesi normal.Düşünceleirnle etkiliyordun bünyeni çünkü.
Kime göre erken kime göre doğru zaman o senın isteğine bağlı.
Ben 25 yaşındayım bazen niye acele ediyorum diyorum mesela..
Allah herkesin gönlüne göre versin cnm.
cnm bebek beklerken adetin gecikmesi normal.Düşünceleirnle etkiliyordun bünyeni çünkü.
Kime göre erken kime göre doğru zaman o senın isteğine bağlı.
Ben 25 yaşındayım bazen niye acele ediyorum diyorum mesela..
Allah herkesin gönlüne göre versin cnm.
içimizde en böyük ben miyim yauu 84 doğumluyum
Ben galiba topikteki herkesten yaşça büyüğüm 1979 doğumluyum 32 oldum bu yıl
sanırım en büyük benim 78 doğumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?