2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

22 yaşıncaym canm..8 aylık ewliyim 6 aydır deniyoruz..daha erken diyolar ama ben cok sewıyorm cocukları olsn istiyorum..

aaa bende 22 yalındayım ve bu gin itibariyle 8. ayımıza girdik banada herkes erken diyo özellikle bnm ailem.. ama ben tutturdum yapacam da yapacam die... ama ne kadarda yırtsan totoşunu olmayacaksa oluyor cnm bence hiiiç kasma kendini...

günaydın..biz iyiyiz sen nasılsın?

iyiyim..gelende yok gidende..
cumartesi günü direk kan testi vereyim diyorum.idrar testlerine çok güvenemiyorum ben.tabi cumartesiye kadar gelen giden olmazsa.

Benimde bugün beklenen günüm bakalım henüz gelen bişey yook bende test için beklemeyi düşünüyorum... dediğin gibi gelen giden olmazsa

seboş sen daha 22 yaşındamısın...
kız o kadar üzülmene değermi daha genceciksin..biz napalım

Benimde bugün beklenen günüm bakalım henüz gelen bişey yook bende test için beklemeyi düşünüyorum... dediğin gibi gelen giden olmazsa
inşallah beraber alırız hayırlı haberleri.
gerçi benim aklıma bile gelmiyo..bakalım ne olacak?

güzel bi sevgililer günü hediyesi olur inşallahhhh

valla.bahneyle benide masraftan kurtarmış olur bu bebiş

Bugün 09:47mistrall
inşallah beraber alırız hayırlı haberleri.
gerçi benim aklıma bile gelmiyo..bakalım ne olacak?

inşallah canım bende çok umutlanmıyorum bugün gelir kırmızılar diye düşünüyorum hayırlısı

canım 6 ay çok da erken değil sanki
doktora gittin mi adetlerin düzenli midir?

adetlerim cok düzenliydi son 2 aya kadar canım 4 qün gecıktm aha hamıleym dedm ama adet oldm sonrakı ayda pembe pembe lekelendm adetm 1qn gecktı ama yıne adet oldm..hep 26 qunde bi olurdm bu ara sapıttm..gerekırse gıdıcem doktora..

Haklısn walla canımm..okadar yırttm kendımı ama olmuo işte..hicde kornmadm smdıye kadar ama wardır bundada bi hayır ne diimm..kız aileleri böle oluo galıba benmkılerde daha erken kızım diyıp duruolar ama eşimin ailesi cok istıo..

Kızlar uzunca araştırmadan sonra allianz sigorta yaptırmaya karar verdik çünkü en az bekleme süresi allianzda 5 ay. Diğerleri en az 1 sene beklemeli. Biraz kafam karıştı. Başka allianz yaptıran var mı? Şu an şubat ayındayız. 5 ay beklemeli olduğuna göre temmuzda mı hamile kalmalıyım yoksa ağustosta mı? arayıp sorucam fakat burda diğer yaptıranlardan da öğrenmek istedim. 5 aydan önce hamile kalırsam sigorta karşılamıyor doğumu. Bu arada herkese tavisye ederim. İstanbulda fiyatlar almış başını gidiyor doğum fiyatları...siz ne diyorsunuz?

cnm bebek beklerken adetin gecikmesi normal.Düşünceleirnle etkiliyordun bünyeni çünkü.

Kime göre erken kime göre doğru zaman o senın isteğine bağlı.
Ben 25 yaşındayım bazen niye acele ediyorum diyorum mesela..
Allah herkesin gönlüne göre versin cnm.

çok mantıklı bence

ßazen ben de diorm öle canım..ama bebek qörunce dayanamıorm çok istıyorum..herseyın hayırlısı..Rabbim bızım için hayırlı zamanda hayırlıs,saqlıklı bebişler nasıp etsn hepımıze..

içimizde en böyük ben miyim yauu 84 doğumluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…