- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.881
saol cnm...iyi dileklerin için..canım sakın canını sıkma olur mu?önümüzdeki ay olur inşallah..böyle gecikmeler de oluyo ben de en çok ona gıcık oluyodum hiç gecikmeyen reglim bebek düşünmeye başladığımızdan beri 3 kere gecikmişti..ama sonra birgün beklemediğim anda bebiş sebebiyle gecikti,inşallah o gün de gelicek senin için,hem de sen kesin çok beklemezsin söyliyim..
of be güzelim seni çok iyi anlıyorum hamile olmadan gecikmenin nasıl bişey olduğunu ne yazıkki çok kötü öğrendim ben de bu ay
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KAN DEğerin tam olarak kaç çıktı??
sıfırlı bir rakam mı yoksa değeri varmı?
bi de şükrana mı gittin
saol cnm...iyi dileklerin için..
şükrana gitmedim cnm.sincanda bir tıp merkezine gittim.
Kanımı verdim bir saate belli olur dediler.evimize yakındı.soğuk diye eve geldik..eşim dayanamadı gitmeden arayalım dedi.aradık telefondaki bayan değer falan söylemeden negatif demiş.eşim değer kaç deyince raporunuz burda gelip alabilirsiniz demiş sadece.eşimde diyoki bu sonuç bana hiç güven vermedi.bekleyelim biraz daha diyo.sonucu bile ne kadar aradılar diyo.
Bilmiyorum cnm bekleyeyim bakalım ne olacak.
idrar yap canım bayağı gecikti reglin doğru sonuç verir bence
canonun falan verdi
merhaba kızlar..
geldim ben.sonuç negatif malesef.ama hala gelen giden birşey yok..
muayene olmaya girmedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi muayeneye girmedim.bekliycem bir hafta daha gelirse kırmızılar,gelmezse bakıcaz artık hal çaresine :18:
yapmıycam artık hiçbirşey cnm..karalıyım .olan eşime oluyo.ben bir şekilde atlatıyorum o artık sıkıntı yapmaya başladı..internetten kanda hemen çkmayıp daha sonraki günlerde hamile olanların olduğunu falan okumuş belki öledir diyo..cnm benim ya..
artık geciktiğimi bile söylemiycem ona.
yapmıycam artık hiçbirşey cnm..karalıyım .olan eşime oluyo.ben bir şekilde atlatıyorum o artık sıkıntı yapmaya başladı..internetten kanda hemen çkmayıp daha sonraki günlerde hamile olanların olduğunu falan okumuş belki öledir diyo..cnm benim ya..
artık geciktiğimi bile söylemiycem ona.
evet doğru sölemiş canım eşin canonunda öle olmuştu :26:
evet doğru sölemiş canım eşin canonunda öle olmuştu :26:
cano sabırsızı adet gününden 4-5 gün önce yaptırmıştı testi eraycım
bilmiyorum cnm neyin doğru olduğunu..
annemle konuştum az önce.bu kadar erken çıkan sonuca bakma sen diyo..adet olana kadar umut var diyo.neyse ya gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
ben çıkıyorum kızlar..biraz temizlik yapayım sonrada ders çalışıcam.akşamada kocişim sinemaya götürecekmiş beni..anca yetişirim iş güçden ...öptüm hepinizi
bilmiyorum cnm neyin doğru olduğunu..
annemle konuştum az önce.bu kadar erken çıkan sonuca bakma sen diyo..adet olana kadar umut var diyo.neyse ya gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
ben çıkıyorum kızlar..biraz temizlik yapayım sonrada ders çalışıcam.akşamada kocişim sinemaya götürecekmiş beni..anca yetişirim iş güçden ...öptüm hepinizi
merhaba kızlar..
muayene olmaya girmedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi muayeneye girmedim.bekliycem bir hafta daha gelirse kırmızılar,gelmezse bakıcaz artık hal çaresine :18:
canım üzülme belki geç döllenme falan olmuşturmerhaba kızlar..
cano sabırsızı adet gününden 4-5 gün önce yaptırmıştı testi eraycım
canom .. craftym.. siz nassınız kızlar.. sanırım geçmiştesiniz :) neyse bekliyrum ben sizi
günaydın canım bugun geç kalktım valla 1 de uyandım kahvaltımı yaptım geldimmmmmmsen nasılsın bakalım
craftyyy sen nasılsın bakalım
burdayım gızzzz burası tenhalaştı valla kisme olmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?