2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

saol cnm...iyi dileklerin için..

şükrana gitmedim cnm.sincanda bir tıp merkezine gittim.
kanımı verdim bir saate belli olur dediler.evimize yakındı.soğuk diye eve geldik..eşim dayanamadı gitmeden arayalım dedi.aradık telefondaki bayan değer falan söylemeden negatif demiş.eşim değer kaç deyince raporunuz burda gelip alabilirsiniz demiş sadece.eşimde diyoki bu sonuç bana hiç güven vermedi.bekleyelim biraz daha diyo.sonucu bile ne kadar aradılar diyo.
bilmiyorum cnm bekleyeyim bakalım ne olacak.

idrar yap canım bayağı gecikti reglin doğru sonuç verir bence
canonun falan verdi

idrar yap canım bayağı gecikti reglin doğru sonuç verir bence
canonun falan verdi

yapmıycam artık hiçbirşey cnm..karalıyım .olan eşime oluyo.ben bir şekilde atlatıyorum o artık sıkıntı yapmaya başladı..internetten kanda hemen çkmayıp daha sonraki günlerde hamile olanların olduğunu falan okumuş belki öledir diyo..cnm benim ya..
artık geciktiğimi bile söylemiycem ona.

canım gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez keşke muayene olsaydın zaten bir hafta gecikti bir hafta daha beklemek çok olmayacak mı... kan değerini de fakslayıversinler işyerine gidip almak için uğraşmamış olursun

evet doğru sölemiş canım eşin canonunda öle olmuştu :26:

bence ptesi hemen doktora git
daha fazla bekleme dediğin gibi çok yıpranıyoruz başkalarının hikayelerini de okumasın eşin
onlar milyonda bir rastlanan durumlar evet olabilir ama çok zor bir ihtimal
olmadığını görmek yeniden yeniden yıkıntı olur..
ben de kan testim 0.35 çıktığında birinin 0.39 çıkıp sonra 6-18-....-100 küsürlerde çıkıp hamile olduğunu falan okumuştum ümitlenmiştim ama bişey çıkmadı

evet doğru sölemiş canım eşin canonunda öle olmuştu :26:

bilmiyorum cnm neyin doğru olduğunu..
annemle konuştum az önce.bu kadar erken çıkan sonuca bakma sen diyo..adet olana kadar umut var diyo.neyse ya gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
ben çıkıyorum kızlar..biraz temizlik yapayım sonrada ders çalışıcam.akşamada kocişim sinemaya götürecekmiş beni..anca yetişirim iş güçden ...öptüm hepinizi

güle güle canım öncelikle kolay gelsin sonra da iyi eğlenceler :)

iyi eğlenceler canım

tatlım hayırlısı.. hiç can sıkma.. annen de doğru demiş.. kırmızılar gelene kadar ümit kesilmez :) senin 4 günün geçmiş.. ama bence raporu al en azından rakamını da görürsün... şimdi.. 0,3 değer negatif de var 4,9 da negatif var :) bence kağıdı al için rahat olsun... hem biliyosun doktorlar yılda 2 defa 1 haftaya kadar gecikmelere normal bakıyor, benim 16 gün geciktiydi de ne oldu fos çıktı :)

hadi inşallah tez vakitte güzel haber alırız

günaydın kızlar

canım üzülme belki geç döllenme falan olmuştur
cano sabırsızı adet gününden 4-5 gün önce yaptırmıştı testi eraycım

ewet 6 gün önce yaptırmıştım çıkmamıştı

günaydın canım bugun geç kalktım valla 1 de uyandım kahvaltımı yaptım geldimmmmmmsen nasılsın bakalım

craftyyy sen nasılsın bakalım

anam bende bugün uyuya kalmışım.... sabah eşim erken çıktı evden saat 7'de... hayal meyal hatırlıyorum.. bir ara gözlerimi açtım.. ay dedim içimden kocacım bugün uyuyayım diye bırakmış evde gitmiş açmış dükkanı diye düşündüm.. sonra geri uyudum.. biraz daaank diye uyandım.. ayol bugün montaj vardı dükkanda kimse yok saat 11,30da uyandım allahtan 5dk yürüme mesafesinde yettim hemen

burdayım gızzzz burası tenhalaştı valla kisme olmiii

bende can sıkıntısından çatlıycam valla :) eşim 2 gündür bir montaja gitti yarında olmayacak sanırım.. çatacak kimse de geçmiyor uyuz uyuz müşteriler geliyor.. anlatıyorsun ... illa kendi dediğinden şaşmazlar.. gıcık oluyorum böle tiplere.. çok bilmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…