2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hımsss mümkün canımmm vucudumuz çokk acayip bişi nezaman naısl tepkiler vereceğini bilemiyoruz

kızlar benim pazartesi regl günüm geçen haftalarda çok sancım vardıı kesin regl olucam geliyor benimm kırmızılar diyordum ama şuan hiçbirşeyim yok hiçbir adet belirtim yok neden böyleki aslında içimde hamile olacağıma dair bir his yok ama yinede acabamııı diyorum

benim inşallah regl olmamama 10 gün var kızlarrrr acaba test yapsammı ? sonuç çıkar mı ki ben çok istiyorummmm . Benim gibi adetine 10 gün kala hamile olduğunu öğrenen var mı arkadaşlar :84:

kızlarrr dün iştn ewe gittiqimde çok açık renkli kanama qibi bişe olduqunu gördm iç çamaşırımda..sora böle dewam etti akşam..sizce neden bu..adet olmama daha çok war..en son adetim ayın 2snde bitmişti..üüff herseyden ümitlenmek istemiorm ama napim okudmtm böle bişe..:26:

benim inşallah regl olmamama 10 gün var kızlarrrr acaba test yapsammı ? sonuç çıkar mı ki ben çok istiyorummmm . Benim gibi adetine 10 gün kala hamile olduğunu öğrenen var mı arkadaşlar :84:

on gün kala çıkmaz canım kanda bile çıkmaz beklemen lazım
son adet tarihinden 3 hafta geçtiğinde belli oluyor

bittimi şimdi devam ediyor mu canım genelde lekelenme dedikleri yerleşme kanaması olabilir ama devam ederse doktoruna danışmalısın

kızlar mistral şimdi doktorda
inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelir :)

misti yi merak ediyorum sabahtan kan tahliline gidicekti gelmedi hala
kanda çıkmazsa muayeneye giderim diyordu inşallah hamiledir

mistrall cim nerdesin yahu merak ettim

merhaba kızlar..
geldim ben.sonuç negatif malesef.ama hala gelen giden birşey yok..
muayene olmaya girmedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi muayeneye girmedim.bekliycem bir hafta daha gelirse kırmızılar,gelmezse bakıcaz artık hal çaresine :18:

canım sakın canını sıkma olur mu?önümüzdeki ay olur inşallah..böyle gecikmeler de oluyo ben de en çok ona gıcık oluyodum hiç gecikmeyen reglim bebek düşünmeye başladığımızdan beri 3 kere gecikmişti..ama sonra birgün beklemediğim anda bebiş sebebiyle gecikti,inşallah o gün de gelicek senin için,hem de sen kesin çok beklemezsin söyliyim..

of be güzelim seni çok iyi anlıyorum hamile olmadan gecikmenin nasıl bişey olduğunu ne yazıkki çok kötü öğrendim ben de bu ay

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KAN DEğerin tam olarak kaç çıktı??
sıfırlı bir rakam mı yoksa değeri varmı?

bi de şükrana mı gittin

geçmiş olsun canım üzüldüm ama kısmet diilmiş demek bu ay inşallah bidaki ay umudumuzu kaybetmicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…