- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.861
çıldırıyorum eşim evde uyuyo ya en çok buna
bak o çok kötüymüş
Allahtan benim eşim de çalışıyo bugün
yoksa cumartesi evden çıkmak ölüm gibi olurdu
doğum kontrol hapları bu yönden iyimiş ben başağrısı dışında hiç ağrım olmadan geçirmişim adet zamanlarımı şimdi hepsi hortladı sanki ağrılar, memelerde hassasiyet şişkinlik hepsi mevcut yaa
çıldırıyorum eşim evde uyuyo ya en çok buna
aynen evde şimdi horulduyor benim kocişteeeee
Sen test yaptın mı canım 1 gün kalmış görünüyo tickerında
yokcnım yapmadım pazartesiyi bekliyorumm pazartesi yapacağımmmmmmmmmm
benim inşallah regl olmamama 10 gün var kızlarrrr acaba test yapsammı ? sonuç çıkar mı ki ben çok istiyorummmm . Benim gibi adetine 10 gün kala hamile olduğunu öğrenen var mı arkadaşlar :84:
kızlarrr dün iştn ewe gittiqimde çok açık renkli kanama qibi bişe olduqunu gördm iç çamaşırımda..sora böle dewam etti akşam..sizce neden bu..adet olmama daha çok war..en son adetim ayın 2snde bitmişti..üüff herseyden ümitlenmek istemiorm ama napim okudmtm böle bişe..:26:
teşekkür ederim bende iim canımm :) nedesin?? anlamadım:)
kızlar mistral şimdi doktorda
inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelir :)
misti yi merak ediyorum sabahtan kan tahliline gidicekti gelmedi hala
kanda çıkmazsa muayeneye giderim diyordu inşallah hamiledir
mistrall cim nerdesin yahu merak ettim
bittimi şimdi devam ediyor mu canım genelde lekelenme dedikleri yerleşme kanaması olabilir ama devam ederse doktoruna danışmalısın
merhaba kızlar..
geldim ben.sonuç negatif malesef.ama hala gelen giden birşey yok..
muayene olmaya girmedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi muayeneye girmedim.bekliycem bir hafta daha gelirse kırmızılar,gelmezse bakıcaz artık hal çaresine :18:
of be güzelim seni çok iyi anlıyorum hamile olmadan gecikmenin nasıl bişey olduğunu ne yazıkki çok kötü öğrendim ben de bu aymerhaba kızlar..
muayene olmaya girmedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi muayeneye girmedim.bekliycem bir hafta daha gelirse kırmızılar,gelmezse bakıcaz artık hal çaresine :18:
merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?