2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ben geldiiim nbr siniz kızlar... çıkacam hemen bi baıyım dedim haftaya pazar kuran okutcam onun için hazırlık yapıorum yaprak sarcam kayınavalidemle.. öptüm sizi kaçım ben byeee...

sağlık olsun canım
inşallah mart kapıdan baktırır bebeği karnına attırır

Hayırlısı tatlım . Acayip sıkıntı yapmıştım , rahatladım yahuuu

Yediğime içtiğime maximum dikkat etmeliyim , yok yumurtladım mı yumurtlamadım mı bir akıntım mı var , yok göğsüm ağrıyor mu ne , yok kürler varmış acaba yapsam mı , aa başım dönüyor galiba hamile miyim yoksa , yaa geç yumutlama oluyormuş ondan olmasın , yok bir test daha yapayım çıkmazsa 2 gün sonra yine yaparım o da olmazsa kan testi yaptırırım vs vs.

Beynim yoruldu , yeter artık hiiiiiiççç sallamayacağım , rabbim ne zaman derse o zaman olacak , kendimi yıpratmayacağım artık ...

Melisa çayım elimde , rahat rahat içiyorum :))

ooohhhh sefan olsun benimde kırmızı gelirse bende ayyynen öyle yapcam valla boşverince bak nasıl hemen gelcek bebişler

ooohhhh sefan olsun benimde kırmızı gelirse bende ayyynen öyle yapcam valla boşverince bak nasıl hemen gelcek bebişler

Valla tatlım bir rahatım sorma . Hasta olcam diye sıkıntı yapıyordum , beynim regl için komut verecek ama ben bırakmıyordum , bunu hissettim rahat bıraktım ve bende rahatladım beynim de . Nasıl rahatladım sana anlatamam , üzerimde evrenin ağırlığı varmış sanki , attıııım gittiii

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallah canım .

Günümü de yazdırmamaya karar verdim , topikteki arkadaşlara alıştım ama ; artık topiğe bile girmeyebilirim . Çok aşırı etkilenmişim bunu anladım .

selam kızlar
temızlık perileri sardı 4 bir yanımı
baktıgım heryerde tozlar duruyor
koşturup yorulmak istemesemde
bütün işler evde bana bakıyor

ama..
beraber yuruduk bız bu odalarda
beraber kırletttık
sabahtan akşama
etrafa attıgın çoraplarınla
kociş herşey senı hatırlatıyor

Son düzenleme:
kızlar sülümanın yeni fragmanını izledim şok oldum maria varya hüremin arkadaşı sülümanla halvete giriyoooooooooooooooooo

tam beni anlattın beybim ama temizlik perileri bana hiiiçç gelmiyor
ya da ben kovalıyorum

Nabersiniz kızlar? tüp bebek işleminde verilen antibiyotik yemek borumda ödem yapmış. Sabah doktora gittik endoskopi yapamam dedi.. Evde serum takıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…