- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.901
çıkıyoum kızlar midem bulanmaya başladı yatayım azcuk görüşürüzz
Merhaba herkeseeee :))
Mediiii , beni silebilirsin listeden , kırmızı kart yedim beeennn
Olmak ya da olmamak , işte bütün mesele bu
ben geldiiim nbr siniz kızlar... çıkacam hemen bi baıyım dedim haftaya pazar kuran okutcam onun için hazırlık yapıorum yaprak sarcam kayınavalidemle.. öptüm sizi kaçım ben byeee...
Merhaba herkeseeee :))
Mediiii , beni silebilirsin listeden , kırmızı kart yedim beeennn
Olmak ya da olmamak , işte bütün mesele bu
ben geldiiim nbr siniz kızlar... çıkacam hemen bi baıyım dedim haftaya pazar kuran okutcam onun için hazırlık yapıorum yaprak sarcam kayınavalidemle.. öptüm sizi kaçım ben byeee...
sağlık olsun canım
inşallah mart kapıdan baktırır bebeği karnına attırır
Hayırlısı tatlım . Acayip sıkıntı yapmıştım , rahatladım yahuuu
Yediğime içtiğime maximum dikkat etmeliyim , yok yumurtladım mı yumurtlamadım mı bir akıntım mı var , yok göğsüm ağrıyor mu ne , yok kürler varmış acaba yapsam mı , aa başım dönüyor galiba hamile miyim yoksa , yaa geç yumutlama oluyormuş ondan olmasın , yok bir test daha yapayım çıkmazsa 2 gün sonra yine yaparım o da olmazsa kan testi yaptırırım vs vs.
Beynim yoruldu , yeter artık hiiiiiiççç sallamayacağım , rabbim ne zaman derse o zaman olacak , kendimi yıpratmayacağım artık ...
Melisa çayım elimde , rahat rahat içiyorum :))
ooohhhh sefan olsun benimde kırmızı gelirse bende ayyynen öyle yapcam valla boşverince bak nasıl hemen gelcek bebişler
selam kızlar
temızlık perileri sardı 4 bir yanımı
baktıgım heryerde tozlar duruyor
koşturup yorulmak istemesemde
bütün işler evde bana bakıyor
ama..
beraber yuruduk bız bu odalarda
beraber kırletttık
sabahtan akşama
etrafa attıgın çoraplarınla
kociş herşey senı hatırlatıyor
Nabersiniz kızlar? tüp bebek işleminde verilen antibiyotik yemek borumda ödem yapmış. Sabah doktora gittik endoskopi yapamam dedi.. Evde serum takıldın
Nabersiniz kızlar? tüp bebek işleminde verilen antibiyotik yemek borumda ödem yapmış. Sabah doktora gittik endoskopi yapamam dedi.. Evde serum takıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?