2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

:) yirim ben o bebeği

aynı arkadaş bi de şey demişti

bebeği uzaktan izliyorlarmış sessizce
bebek gaz çıkarmış zort diye
sonra korkmuş kendi çıkardığı sesten büzmüş dudağını ağlamaya başlamış

oy şekerimmm.. onlar da çatlamıştır gülmekten :) ay ben yarıldım resmen.. tahmin edebiliyorum o halini.. internette de vardı buna benzer bir durum..

kızlar youtube da ultrason videolarını izliyorum.. içlendim biraz :) ay çok hoş... inşallah bizlere de nasip olur o görüntüleri kendi karnımızdan görmek... AMİN

bende ikinciyi isteyenleri anlamıyodum yapabileceğim en güzel çocuğu yaptım diyodum ama kardeşsiz olmuyo be gülüm kızım çok istiyo kendini yanlız hissediyo evde

bende ikinciyi isteyenleri anlamıyodum yapabileceğim en güzel çocuğu yaptım diyodum ama kardeşsiz olmuyo be gülüm kızım çok istiyo kendini yanlız hissediyo evde

bencede kardeşi olsun..benim hayatımda kendime en yakın hissetiğim kardeşim..istese canımı veririm o kadar yani...burnumun direği sızlıyo valla sesini telefonda duyunca bile.off çok özledim

ayy kıyamam.. kendi küçüklüğümü hatırladım.. ben anneme ağlamıştım herkesin kardeşi ya da ablası abisi var ben neden tekim diye... bir yıl sonra kardeş geldi :) leylekler getirdi hastaneye.. annem seçti hastaneden.. biz de babamla gittik onları ordan aldık hep küçük kalmak isterim.. herşey nekadar gerçek geliyordu ozaman.. leylekler bile

allahım sizlere de yaşamayı nasip etsin inşallah
ama çok başka birşey ve insan özlüyor o bebek hallerini hiç gözünün önünden gitmiyor
bebek kokusu, kıyafetleri, her yeni öğrendiği şey size bir şey katıyor
şimdi siz anlattıkça sekiz yıl geriye gittim ve ne kadar özlediğimi hatırladım.
diyorum ya inşallah sizlere de nasip olur bütün kalbimle bunu yaşamanızı diliyorum rabbimden

aslında benim kızım istemiyor kardeş.. büyüyünce de bu problem yani kızlar,birincileri doğurun ikinciye çok beklemeyin derim ben

amin canım amiinnnn

ah ah birinciyi bir yapabilseydik

aynen ... bir taneyi becerip yapaydık en azından :) aslında ben 1 çocuk istiyorum da eşim 2 diyor :) bir gün yine konu açıldı .. kızımız olursa ismi şu olcak erkek te olursa şu olacak diye.. ay en sonunda dedim biz birtaneyi becerip yapalım da.. ikinciye sıra gelsin :) biraz kalbini kırdım sanırım ama ne edim.. insan beklemekten de sıkılıyor

ay bende baktım şimdi ultrason görüntülerine içim bir tuhaf olduu sanki hiç o duyguyu yaşayamacakmışım gibi ay ay çok kötüyümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…