- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.421
benim
3 gün damla
3 gün çeşme
4 gün damla
toplam 10 gün
bizim de görümcemin görümcesi doğum yaptı 2 aylık olmamıştır bebiş daha, anlata anlata bitiremiyor.. okadar güzel uyuyor ki diyor.. azıcık dürtüyoruz uyansın diye.. ıhım mıhım sessizce mırıldanıp geri uyuyormuş, ağlarken de pek kibar ağlıyor diyor :) a alışmış kendi kızları itfaiye aracı gibi zangırdıyor ağlarken
:) yirim ben o bebeği
aynı arkadaş bi de şey demişti
bebeği uzaktan izliyorlarmış sessizce
bebek gaz çıkarmış zort diye
sonra korkmuş kendi çıkardığı sesten büzmüş dudağını ağlamaya başlamış
:) yirim ben o bebeği
aynı arkadaş bi de şey demişti
bebeği uzaktan izliyorlarmış sessizce
bebek gaz çıkarmış zort diye
sonra korkmuş kendi çıkardığı sesten büzmüş dudağını ağlamaya başlamış
yirim ben o dudakları ya... popoyuda yerim
ben dudaklarımı büzüp büzüp ağlarmışım o yüzden çok ağlatmış beni babam ben ağladıkça o gülüyomuş
yirim ben o dudakları ya... popoyuda yerim
kız sonra da bağlı tüple hamile kalırsın eltin buraya yazar tüpü bağlıyken hamile kaldı diye
bkz. erce41 (alınma olmaz mı:44:)
bazen 2. yi isteyenleri anlamıyorum bi kez oldunuz işte anne tamam diğeri olsa da olur olmasa da olur kasmaya gerek yok diyorum ama bebek güzelliğini gördükten sonra
bi daha olsun istemek kadar normal bişey yok herhalde di mi
bende ikinciyi isteyenleri anlamıyodum yapabileceğim en güzel çocuğu yaptım diyodum ama kardeşsiz olmuyo be gülüm kızım çok istiyo kendini yanlız hissediyo evde
bende ikinciyi isteyenleri anlamıyodum yapabileceğim en güzel çocuğu yaptım diyodum ama kardeşsiz olmuyo be gülüm kızım çok istiyo kendini yanlız hissediyo evde
bazen 2. yi isteyenleri anlamıyorum bi kez oldunuz işte anne tamam diğeri olsa da olur olmasa da olur kasmaya gerek yok diyorum ama bebek güzelliğini gördükten sonra
bi daha olsun istemek kadar normal bişey yok herhalde di mi
aslında benim kızım istemiyor kardeş.. büyüyünce de bu problem yani kızlar,birincileri doğurun ikinciye çok beklemeyin derim ben
allahım sizlere de yaşamayı nasip etsin inşallah
ama çok başka birşey ve insan özlüyor o bebek hallerini hiç gözünün önünden gitmiyor
bebek kokusu, kıyafetleri, her yeni öğrendiği şey size bir şey katıyor
şimdi siz anlattıkça sekiz yıl geriye gittim ve ne kadar özlediğimi hatırladım.
diyorum ya inşallah sizlere de nasip olur bütün kalbimle bunu yaşamanızı diliyorum rabbimden
ah ah birinciyi bir yapabilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?