2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bencede kardeşi olsun..benim hayatımda kendime en yakın hissetiğim kardeşim..istese canımı veririm o kadar yani...burnumun direği sızlıyo valla sesini telefonda duyunca bile.off çok özledim
bencede olsun ama nasıl kazayla mı hamile kalsam acep
aslında benim kızım istemiyor kardeş.. büyüyünce de bu problem yani kızlar,birincileri doğurun ikinciye çok beklemeyin derim ben

benimki çok istiyo sınıfında hep tek kardeşti şimdi lisede bile tek çocuk benimki bulanıma giriyo aralarında da çok yaş olacak kardeşten çok ana gibi olcak heralde bilmiyorum of kafam karışıyo bazen

leylekler bu mevsim geçmiyoki eylülde falan çok bekleriz daha

1. yi bi yapsam 1 yıldan sonra korunmıcam
nasılsa hemen olmuyo

hata etmişim valla çalışıcam ben diye tutturdum ki burda çalışmaya başlamadan evde bir yıl geçirdim o arada bir tane daha olmalıymış

tabi nasipte varmıydı bilinmez

aradan beş yıl geçmiş şimdi de uğraşıyoruz bakalım allah ikinciyi nasip eder inşallah

tam karyoladan düştüğün anda yumurtan çatlarmış o an hamile kalırmışsın
kazayla ya

ay bende baktım şimdi ultrason görüntülerine içim bir tuhaf olduu sanki hiç o duyguyu yaşayamacakmışım gibi ay ay çok kötüyümm

kız öle deme... hepimizin olacak bir gün bebişi.. er ya da geç... Rabbim nezaman uygun görünce hepimiz anne olucaz..

ben o vidyoları izleyince acaip oldum.. sanki karnımda hareketlenme oldu gibi bu bile psikolojik.. sanırım gaz birikmiş

zaten bi bişey bilmeyenler ilk atışta hamile kalıyo bi de çok şey bilip olmasın diye uğraşanlar

yastık koyup 1 saat ayaklarını havaya dikenler asla

doktorlar boşuna belinin altına yastık koy diyo
boşver bebeği hayatını yaşa dese ya
bak o zaman hepimiz patır patır

Son düzenleme:

:) benimde bütün gün midem bulandı hala bylanıyor reg gecikti ya ondan sanırım ama biliyorum yarın olucamm

:) annem geldi aklıma her telde görüşytüğümde kızıyor bir çocuk yapmayı beceremediniz diye, evlendiğim de fik fik te yapamdık 3 gün yani yaptıkda girmedi hehe annemi aradım annemden bir kahkaha sesi geldi anlatamam dağdaki tvv görmemiş insanlar bile yapıyor bu işi sizmi yapmadınız okumuş iki insnamı yapmaadı falan dedi ii dalga gömişti bende okumaktan başka şeylere fırsat kalmadıki demiştim şimdide bebik için dalga geçiyor yaaa şüheleniyoruma rtık kendimden

ama o işi yapamamak okumuş insanlarda daha fazla oluyomuş zati

leylekler bu mevsim geçmiyoki eylülde falan çok bekleriz daha

kardeşim temmuzda doğdu :) leylekler ilkbahardan son bahara kadar var.. şimdi düşünüyorum da kendimi neden sormamışım.. kasımda doğmuşum ozaman kargalar mı getirdi diye neden sormamışım ki

ayy öldüm gülmekten :) deseydin ya annene... onlar da okumakla bizim gibi kafayı yeseydiler onların da çocukları hemen olmazdı ... adamlarda dert yok bişi yok.. iş güç aş aşk nasıl uydu mu

eskiden istiyordu bu yıl hem kabul etmiyor istemiyor
hemde şartları var kardeşi olursa onun odasına girmeyecek saçını çekmeyecek evde gürültü yapmayacakmış o zaman belki isteyebilirmiş

bende bu senin kararın değil buna babanla ben karar veririz dedim. (psikolog öyle söylüceniz dedi )
seninle ilgili olan şeyleri soruyoruz fikrini alıyoruz ama bu bizimle ilgili birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…