- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.441
bencede olsun ama nasılbencede kardeşi olsun..benim hayatımda kendime en yakın hissetiğim kardeşim..istese canımı veririm o kadar yani...burnumun direği sızlıyo valla sesini telefonda duyunca bile.off çok özledim
aslında benim kızım istemiyor kardeş.. büyüyünce de bu problem yani kızlar,birincileri doğurun ikinciye çok beklemeyin derim ben
ay bende baktım şimdi ultrason görüntülerine içim bir tuhaf olduu sanki hiç o duyguyu yaşayamacakmışım gibiay ay çok kötüyümm
ayy kıyamam.. kendi küçüklüğümü hatırladım.. ben anneme ağlamıştım herkesin kardeşi ya da ablası abisi var ben neden tekim diye... bir yıl sonra kardeş geldi :) leylekler getirdi hastaneye.. annem seçti hastaneden.. biz de babamla gittik onları ordan aldıkhep küçük kalmak isterim.. herşey nekadar gerçek geliyordu ozaman.. leylekler bile
1. yi bi yapsam 1 yıldan sonra korunmıcam
nasılsa hemen olmuyo
yaşarsın inşallah yaşarız inşallah hiiç bozma moralini
bencede olsun ama nasılkazayla mı hamile kalsam acep
benimki çok istiyo sınıfında hep tek kardeşti şimdi lisede bile tek çocuk benimki bulanıma giriyoaralarında da çok yaş olacak kardeşten çok ana gibi olcak heralde bilmiyorum of kafam karışıyo bazen
1. yi bi yapsam 1 yıldan sonra korunmıcam
nasılsa hemen olmuyo
ay bende baktım şimdi ultrason görüntülerine içim bir tuhaf olduu sanki hiç o duyguyu yaşayamacakmışım gibiay ay çok kötüyümm
kız öle deme... hepimizin olacak bir gün bebişi.. er ya da geç... Rabbim nezaman uygun görünce hepimiz anne olucaz..
ben o vidyoları izleyince acaip oldum.. sanki karnımda hareketlenme oldu gibibu bile psikolojik.. sanırım gaz birikmiş
tam karyoladan düştüğün anda yumurtan çatlarmış o an hamile kalırmışsın
kazayla ya
zaten bi bişey bilmeyenler ilk atışta hamile kalıyo bi de çok şey bilip olmasın diye uğraşanlar
yastık koyup 1 saat ayaklarını havaya dikenler asla
doktorlar boşuna belinin altına yastık koy diyo
boşver bebeği hayatını yaşa dese ya
bak o zaman hepimiz patır patır
eltimde tüyoları alıyım da size sölemicem işte
:) annem geldi aklımaher telde görüşytüğümde kızıyor bir çocuk yapmayı beceremediniz diye, evlendiğim de fik fik te yapamdık 3 gün yani yaptıkda girmedi hehe annemi aradım annemden bir kahkaha sesi geldi anlatamam dağdaki tvv görmemiş insanlar bile yapıyor bu işi sizmi yapmadınız okumuş iki insnamı yapmaadı falan dedi ii dalga gömişti bende okumaktan başka şeylere fırsat kalmadıki demiştim şimdide bebik için dalga geçiyor yaaa şüheleniyoruma rtık kendimden
öyle geçrektennnn baksan tecrübeler yaşananlaronu gösteriyo hıhhhama o işi yapamamak okumuş insanlarda daha fazla oluyomuş zati
leylekler bu mevsim geçmiyoki eylülde falan çok bekleriz daha
:) annem geldi aklımaher telde görüşytüğümde kızıyor bir çocuk yapmayı beceremediniz diye, evlendiğim de fik fik te yapamdık 3 gün yani yaptıkda girmedi hehe annemi aradım annemden bir kahkaha sesi geldi anlatamam dağdaki tvv görmemiş insanlar bile yapıyor bu işi sizmi yapmadınız okumuş iki insnamı yapmaadı falan dedi ii dalga gömişti bende okumaktan başka şeylere fırsat kalmadıki demiştim şimdide bebik için dalga geçiyor yaaa şüheleniyoruma rtık kendimden
benim kocacım ilk çocuğumuzda hemen olmamıştı 6 ay falan sonra olmuştu acaip teknikleri vardıama buraya yazamam
bencede olsun ama nasılkazayla mı hamile kalsam acep
benimki çok istiyo sınıfında hep tek kardeşti şimdi lisede bile tek çocuk benimki bulanıma giriyoaralarında da çok yaş olacak kardeşten çok ana gibi olcak heralde bilmiyorum of kafam karışıyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?