2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

dayanamayıp yarım saat önce test yaptım ama bişi çıkmadı yarıns abha birdaha yapıcam tabi bu arada gelemzse kırmızılaR
cnm senin bebeğinde var sen üstatsın benim gözümde
kanda da bazen geç çıkabiliyomuş ölemi :26:

örnek cano... hele hele geç döllenme olduysa da ....
yaw zaten doktorlar boşuna demiyo adetiniz 1haftaya kadar geçikirse ozaman test yapın..
ben daha önce de bahsetmiştim.. gerçi tekrarlanmak istemiyorum ama..
10gün adetim gecikmişti sağlık ocağındaki doktor 7günden az geciktiğini söyleseydin dedi tahlilini yapmazdım dedi.. (fos çıktı tabi de.. ayrıca da 14-16 gün gibi gecikmem oldu yani)

hele idrar testi için bence hiç acele etmenize gerek yok.. her ay testlere para vermeye ne gerek var ... baktın 1 hafta geciktin ozaman araştırmaya başla.. beklemesi zor da.. işte.. negatif kart yiyince hemen de insan perişan oluyor kuzum

kız nie dalga geçeyim aşkolsun

sen üzülme gülüm incinme
canımın içi iki gözüm sakın küsme

hakılsın haksızsın dmeiyorum ama iştee istiyoruz ya biran önce belli olsunnnn bitsin işknede kırmızıları yiyeceksemde heen gelsin hasta etmeisn beni

kız nie dalga geçeyim aşkolsun

sen üzülme gülüm incinme
canımın içi iki gözüm sakın küsme

darılmam ben sizlere merak etme
ama canlar çay bile içemiyorum ben hemen midem bulanıyo..birde üstümde hep uyku hali var.o yüzden hep acaba diyorum.eşim güvenmiyo birde test yaptırdığımız polikiliniğe.ama bekliycem kararlıyım.kan testi negatif çıkınca verdiğim paraya yandım zaten.cumartesiye kadar hiçbirşey yok

adetin gecikmesi de iyi değil canım herşeyin şaşıyo keşke 2 hafta beklemeden sıfırı görünce farlutal içip adet olsaydım şimdiye çalışmalara başlardım

şimdi 1 ay sahalardan uzak kaldım
gerçi çalışma yaptık ama yumurta olmadığı için hazırlık maçı statüsünde kaldı

kız ctesiye daha çok var olsa görünür zaten gel şunu perşembe yapalım

karnım ağrıo belim ağrıo
annem yat diyip duruo başımda ütü yapıo üzülüorum
ondan yazamıom kızz
kızıo bilg başında olunca kadın

biraz sabret canım
bebişin için sabret
bilgisayara da oturma sonra gelirsin bize bebiş haberleriyle inş
yeter ki bebişin gelsin tutunsun san

yılda 2defa şaşabilirmiş adet.. diyorlar Drlar..
ama sürekli olursa gecikme kontrol ihmal edilmemeli... örn ben.. evlenmeden önce saat gibi tam 28günde.. evlendim.. sıkıntılar stres başladı.. 30 güne çıktı.. hele bu yıl yazdan beri gününü tutamıyorum.. 35-32-46-38... en son ocak adetim (ilaçla) 27gün oldu... güya düzenleyici de.. neyi nasıl düzenliyor anlamadım :) arkadaşım mesela 21-22günde adet görüyor.. 3 gün sürüyor.. benimkinin aralıkları farklı ama hep 5-6 gün sürüyo çeşme gibi..
nekadar çok derdi var kadınların yawww :95:

benim
3 gün damla
3 gün çeşme
4 gün damla
toplam 10 gün

ay öldüm.. e demek yarım saat geçmiş şimdi birer bebik olsaydı.. saniyeleri bile değerlendirmeye çalışırdık birşeyi yapabilmek için...

ah birer bebek olsaydı
köşede otursaydı

uyusun da işime bakayım diye gözüne bakardık
ayy bak aklıma ne geldi

eşimin arkadaşının bebeği olmuştu eylülde
sürekli uyuyo özlüyorum uyandırasım geliyo diyomuş adam

bizim de görümcemin görümcesi doğum yaptı 2 aylık olmamıştır bebiş daha, anlata anlata bitiremiyor.. okadar güzel uyuyor ki diyor.. azıcık dürtüyoruz uyansın diye.. ıhım mıhım sessizce mırıldanıp geri uyuyormuş, ağlarken de pek kibar ağlıyor diyor :) a alışmış kendi kızları itfaiye aracı gibi zangırdıyor ağlarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…