2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

negatif çıkmış yarına gelmezse kırmızılar sabah yine yapacak haber ajansı gibiyim ha

Sağol cnm,merak ettim sabırsızlanıyordu.Ama dediğim çıktı şidi geç döllenme durumumu var acaba diye düşünmeye başlayacak.Ben çok yaşadım aynı şeyleri.Hatta adet olduktan sonra bile acaba bir ihtimal var mıdır diye düşünürdüm.Bazıları hem regl oluyor hem hamile olduğunu anlamıyor diye duymuştum.

Benimde ilk defa kocam rüyasında beni doğuma götürürken görmüş.
Kız bebekmiş yeşil gözlü düz saçlı doktor eline vermiş.Çok heyecanlı anlattı .bi duysanız içim bi tuhaf oldu.Demek belli etmiyor ama nasıl istiyor içten içe..Hem üzüldüm hem sevindim bu duruma.

selam cnm...
Aldım termometremi hafta sonu Ateşimide ölçtüm ama birşey anlamadım :26:

öyle tek ölçümle anlaşılmaz sen gün gün not et mesela adetin 28. günü mü "28. gün 36,5" gibi yaz ateş ölçme topiğinde ölçümlerin 5-6 gün olunca yayınla yorumlarız orda

canım o üstüne görme olayını da doktorlar diyor ki.. adetini takip eden kadın normal adet olup olmadığını farkeder.. ve kesinlikle bu durum 2 günden fazla sürmez.. hafif lekelenmeler şeklinde geçiyormuş.. gerçi çevremde bildiğim öyle biri de yok ta.. zaten çok nadir bir durummuş..

ya bende duydum aldım şuan fırında ya poşet erirse diye korkum var inşallah güzel olurrrrrrr

Poşette tavuk çok sık yapıyorum.
Çok lezzetli oluyor merak etme erimezde yanmazda.
Fakat şu yeni çıkan baharatlıları denemedim onlarda harika oluyormuş.
Ben patatesli falan yapıyorum yani sebzeli.

AA BENDE HİÇ DENEMEDİM BİRDE BEN DENEYEYİM BARİ..
NASIL YAPIYORSUN?

BU ARADA SELAM HOŞGELDİNİZ

ya bende baharatlı yapıyorum az önce mutfaga gittim misss kokuuyo resmen 40 dk nasıl geöecek şimdi ilk kez deniyorum bakalım kısmet

bacılar poşette tavuk yapan varmı aranızdaaaa

Ben yaptıytım eskiden ama bütün tavuk değil
poşeti unluyorum tavukları baharatla karıştırıp poşete atıyorum aralarına patateste koyuyorum
ağzını sıkıca kapatıp toplu iğne ile deliyorum fırında 30-35 dk fırın ayarına göre pişiriyorum

bende baget yapıyorum şimdi ama unlamadımbaharatın arkasında yazanı yaptım

Ben;
Bir kapta yoğurt,azıcık salça,karabibepulbiber,kekituz,zeytinyağı karışımı hazırlıyorum.
Tavuk butlarını yıkayıp buna buluyorum.
Sonra poşete koyuyorum,biraz patates,kuru soğan bunları ve bir,iki diş sarımsak ekliyorum.
Poşetin ağzını sıkıca kapatıp,bir toplu iğne deliği ile atıyorum fırına.
Hımmm kendi suyu ile missss gibi pişiyor ohhhhhh

Bu karışımı tavuklara bulayıp poşetsiz fırınlayıncada lezzetli oluyor kızarıyor nar gibi onuda deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…