2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Kızlar akşam,akşam yemekten söz açılmışken tavuk ciğeri pişiren varmı?
Ben sotesini ve kızartmasını yapıyorum oda şahane oluyor.
Kızartması;Temizleyip,yıkayıp suyunu süzdürüyorsun sonrada galete ununa bulayıp tavada kızdırdığın yağa diz ağzına kapak kapa çok sıçrıyor öyle kızartın arkalı önlü.
Sotesi;Soğan,sivribiber,yağ,salça sırasıyla kavur sonra yıkanmış,doğranmış ciğerleri ekle kendi suyunda biraz pişince azıcık sıcak su ekle sonra karabiber,kekik,pul biber,tuzunu ekle
yanınada bir bilav sonra beni ara hemen gelirim

iyi fikir :) ben de çok severim ciğeri de... kociş sevmiyor diye almıyorum bende eve... sotesini salçasız yapıyorum..
kıyamam sana.. kocişine söyle de hazırlasın

iyi fikir :) ben de çok severim ciğeri de... kociş sevmiyor diye almıyorum bende eve... sotesini salçasız yapıyorum..
kıyamam sana.. kocişine söyle de hazırlasın

Pehhh nerde benim kocada o maharet.
Aslında yaparda neyse aman boşver ben nefes aldığım sürece kimseye minnet etmeden yaşadım yaşarım evelallah yaparım yemeğimi mis gibi

ay ölürüm bendeeeee
kekikli bişi anlatmayın çok canım istio ama dr yeme dedi sizde yemeyin kızz vardır bişeyi heralde

potimmmm ii olmana sevindim kuzumm
elmammmm
yeğenimi yerimmm ne zaman randevunuzz

ay ölürüm bendeeeee
kekikli bişi anlatmayın çok canım istio ama dr yeme dedi sizde yemeyin kızz vardır bişeyi heralde

elmammmm

Oyyy kıyamam canınmı çekti konuşmuyorum tıp.
Ne olsun canım idare ediyorum asıl sen haber ver ne yaptın nasılsın
canım benim ya

ay ölürüm bendeeeee

elmammmm

hımm evet.. kekik maydanoz nar.. yasak bunlar hamilelere.. düşük yaptırır.. ben kasımda adet olabilmek için günüme yaklaşında günde 2 defa kekik çayı içtim.. 4gün içtim 4.gün gece adet oldum..

Boyat kız ah ben şunu bir doğurayım
hemen spora başlıycam saçlarımı boyatıcam alışveriş yapıcam
ohhhhh

güzel anneleri çok beğeniyorum ben canım fit ve bakımlı oluyolarya bayılıyorum.kendini salmış kadınları görünce insan korkuyo valla böylemi olcam bebek olursa diye.bebek var diye kendimizi unutmayalım kızlar yaa

Hadi yaaaa ama ben bilmiyordum bunları :92:

yemekteki kekikten bişey olmaz da, yine de abartmamak lazım.. ben hastayım kokusuna.. içtiğin bitki çaylarına da dikkat et.. araştırmadan içme..

tannsel ve crafty için de geçerli.. bebikleri onlara tutunma aşamasında oldukları için yediğiniz içtiğiniz herşeye daha da çok dikkat edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…