- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.501
canın sağolsun...çalışmalara devam
hemen spora başlıycam valla bahar geliyor biraz kilo verelim dimibakıma giricem ohh kendime geleyim biraz ya saldım iyice bebek vardır diye hareketsizlikten
Kızlar akşam,akşam yemekten söz açılmışken tavuk ciğeri pişiren varmı?
Ben sotesini ve kızartmasını yapıyorum oda şahane oluyor.
Kızartması;Temizleyip,yıkayıp suyunu süzdürüyorsun sonrada galete ununa bulayıp tavada kızdırdığın yağa diz ağzına kapak kapa çok sıçrıyor öyle kızartın arkalı önlü.
Sotesi;Soğan,sivribiber,yağ,salça sırasıyla kavur sonra yıkanmış,doğranmış ciğerleri ekle kendi suyunda biraz pişince azıcık sıcak su ekle sonra karabiber,kekik,pul biber,tuzunu ekle
yanınada bir bilav sonra beni ara hemen gelirim
Kızlar neden sessizsiniz???
Ben çıkıcam şimdi acık sizdende haber alsaydım
iyi fikir :) ben de çok severim ciğeri de... kociş sevmiyor diye almıyorum bende eve... sotesini salçasız yapıyorum..
kıyamam sana.. kocişine söyle de hazırlasın
Kızlar akşam,akşam yemekten söz açılmışken tavuk ciğeri pişiren varmı?
Ben sotesini ve kızartmasını yapıyorum oda şahane oluyor.
Kızartması;Temizleyip,yıkayıp suyunu süzdürüyorsun sonrada galete ununa bulayıp tavada kızdırdığın yağa diz ağzına kapak kapa çok sıçrıyor öyle kızartın arkalı önlü.
Sotesi;Soğan,sivribiber,yağ,salça sırasıyla kavur sonra yıkanmış,doğranmış ciğerleri ekle kendi suyunda biraz pişince azıcık sıcak su ekle sonra karabiber,kekik,pul biber,tuzunu ekle
yanınada bir bilav sonra beni ara hemen gelirim
Ennn güzeli bak kendine tabiki. :81:
ay ölürüm bendeeeee
kekikli bişi anlatmayın çok canım istio ama dr yeme dedi sizde yemeyin kızz vardır bişeyi heralde
potimmmm ii olmana sevindim kuzumm
elmammmm
yeğenimi yerimmm ne zaman randevunuzz
ay ölürüm bendeeeee
kekikli bişi anlatmayın çok canım istio ama dr yeme dedi sizde yemeyin kızz vardır bişeyi heralde
potimmmm ii olmana sevindim kuzumm
elmammmm
yeğenimi yerimmm ne zaman randevunuzz
hımm evet.. kekik maydanoz nar.. yasak bunlar hamilelere.. düşük yaptırır.. ben kasımda adet olabilmek için günüme yaklaşında günde 2 defa kekik çayı içtim.. 4gün içtim 4.gün gece adet oldum..
dimi yaa bebik bebik diye kendimizide ihmal etmeyelim hiç düşünmeycem artık kısmetse olur zaten ay saçımıda boyatacam çok mutluyumm
Hadi yaaaaama ben bilmiyordum bunları :92:
Boyat kız ah ben şunu bir doğurayım
hemen spora başlıycam saçlarımı boyatıcam alışveriş yapıcam
ohhhhh
Hadi yaaaaama ben bilmiyordum bunları :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?