- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.541
bilmiyorumki canım çağ hastanesinde sevgi hanım varmış çok iyi diyorlar daha önce etlik lokman hekimdeymiş oradan bütün hasta kitlesiyle çağa geçmiş :)
ama çok sonra veriyomuş randevu...randevun olmasına rağmen dışarda bile çok bekliyormuşsun..ankara dışından bile hastası varmış diye duydum ama gitmedim bilmiyorum
ben yarın şükran hanıma gitcem yine 3.gün oluyo adetin yumurta takibine başlıcaz inşallah
ya bıdığım bnmde hala damla damla yaa kahverengiler.. işe yaradımı kestimi bari...
ama ben içemem ki öyle şeyleri yaaaaaaaa...
seb_bosh hoşgeldin. hayıt otu tohumu da adet' i düzenliyor diye biliyorum. otun özelliği kadınsal hormonları düzene sokuyor yani nasıl anlatayım adetin olması gereken süre kadar olmasını sağlıyor (bu kişiden kişiye değişiyor) çünkü bu otu kullanan arkadaşlarım bana tavsiye etmişti şimdi bende kullanmaya başladım.
internetten adet söktürücü bitkiler diye arattım kekik çayı çıktı
öğlen 1 fincan içtim akşam da kızlar konuşmuş craftye yasaklamış doktoru
akşam iyice sökmeye başlayınca dedim demekki kekikten
dene istersen bi
bende sincan lokman hekime bir bakayım olmazsa şükran hanıma gideyim bari..
senin gecikmeye şükran hanım bir yorum yaptımı o zaman..benim sol tarafımda da bir batma gibi bir ağrı var.bebek olmadığına eminim bu ağrı benim canımı sıkıyo.
kızlar sanırım ankaradaki doktorlardan bahesediyorsunuz zekai tahir burak büyük doğum gerçekten çok ii bi hastane ki doktorlarıda süpper daha öncede demiştim yengem oranın başhekim yardımcısının muayenehanesine gitmişti özlem hanım ki çok memnun kaldık aşırı titiz dikkatli bi doktor tavsiye ederim yani hastanede çok ii ankaranın en eski en büyük doğum hastanesi bence bi araştırın derim...
ya bıdığım bnmde hala damla damla yaa kahverengiler.. işe yaradımı kestimi bari...
ama ben içemem ki öyle şeyleri yaaaaaaaa...
kız bugün ne geldi yolda aklıma yanlış hatırlamıyorsam adet olamayan biri varmış duydum öyle ama tanıdığım biri değil kadın zıplaya zıplaya adet olmuş.. seninde bebiş olmadığı kesinleşsin dene bakalım yarıyomu..
seb_bosh hoşgeldin. hayıt otu tohumu da adet' i düzenliyor diye biliyorum. otun özelliği kadınsal hormonları düzene sokuyor yani nasıl anlatayım adetin olması gereken süre kadar olmasını sağlıyor (bu kişiden kişiye değişiyor) çünkü bu otu kullanan arkadaşlarım bana tavsiye etmişti şimdi bende kullanmaya başladım.
Günaydın kızlar... Bol güneşli huzurlu bir gün diliyorum
eskiden yanlışlıkla hamile kalanlar o anda çocuk istemeyenler de ağaçtan fazla yüksek olmayan yerden popo üstü atlarmışlar ki düşsün diye...
cnm bnm bi tanıdığım bayanda öyle yapmış ama yaramadı kız fik fikten sonra kalkmış başlamış zıplamaya yıkamış falan ama kız şimdi 7 buçuk aylık hamile...
günaydın kızlar nabersinizz benim kırmızılar bugünde gelmedi 2.günü hehe dün yaptığım testin negatifliğindne sonra yenisine cesret edemedim bugn
günaydın kızlar
öyle bir rüya gördüm ki kalkıp agladım resmen
rüyamda kontrole gittik kadın vajinadan muayene etti hiç bişey demedi bende mutluyum sonra giyinip yanına gittim kadına dedim ki eee keseyi görmedinizmi ama nasıl gülüyorum varyaa kadın kese yok dedibir uyandım başladım aglamaya hiç aklımada getirmedim ayy çok tırstım valla
kızlar bişi sorucam sizeeee dün çok üşüdüm kayınvalidemlerdeydik annemcim hastamı oalcaksın ondan üşüyor olaiblirsin dedi evet bekliyorum falan, dediki bana regl ne yakın uzakdurun birbirinizden neden dedim beibş varsa bozar dedi aaa dedim nerden dçıktı ilk defa duydum sen dinle beni dedi çok şaşırıdm böyle bişi duynaınız varmıı
günaydın kızlar
rüyamda kontrole gittik kadın vajinadan muayene etti hiç bişey demedi bende mutluyum sonra giyinip yanına gittim kadına dedim ki eee keseyi görmedinizmi ama nasıl gülüyorum varyaa kadın kese yok dedibir uyandım başladım aglamaya hiç aklımada getirmedim ayy çok tırstım valla
günaydın canım.. birkaç gün daha bekle istersen.. baktın gelmedi kan testi yaptırırsın..
hayra yoralım şekerimm getirme kötü şeyler aklına
totoş yine açıkta kalmış balım...
kızlar bişi sorucam sizeeee dün çok üşüdüm kayınvalidemlerdeydik annemcim hastamı oalcaksın ondan üşüyor olaiblirsin dedi evet bekliyorum falan, dediki bana regl ne yakın uzakdurun birbirinizden neden dedim beibş varsa bozar dedi aaa dedim nerden dçıktı ilk defa duydum sen dinle beni dedi çok şaşırıdm böyle bişi duynaınız varmıı
günaydın kızlar
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?