2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende sincan lokman hekime bir bakayım olmazsa şükran hanıma gideyim bari..
senin gecikmeye şükran hanım bir yorum yaptımı o zaman..benim sol tarafımda da bir batma gibi bir ağrı var.bebek olmadığına eminim bu ağrı benim canımı sıkıyo.

ya bıdığım bnmde hala damla damla yaa kahverengiler.. işe yaradımı kestimi bari...
ama ben içemem ki öyle şeyleri yaaaaaaaa...

internetten adet söktürücü bitkiler diye arattım kekik çayı çıktı
öğlen 1 fincan içtim akşam da kızlar konuşmuş craftye yasaklamış doktoru
akşam iyice sökmeye başlayınca dedim demekki kekikten

dene istersen bi

bilmiyorum ki cnm bende öyle ot içip yiyen biri değilim ama bulucam bi çaresini pazar gününe kadar bitmesi lazım kuran okutcam ya..

deneyim cnm olmazsa...

kızlar sanırım ankaradaki doktorlardan bahesediyorsunuz zekai tahir burak büyük doğum gerçekten çok ii bi hastane ki doktorlarıda süpper daha öncede demiştim yengem oranın başhekim yardımcısının muayenehanesine gitmişti özlem hanım ki çok memnun kaldık aşırı titiz dikkatli bi doktor tavsiye ederim yani hastanede çok ii ankaranın en eski en büyük doğum hastanesi bence bi araştırın derim...

evet yaptı
çok kafanı veriyorsun sanırım dedi
eğer tekrarlarsa hormonlara bakmamız lazım dedi

ben izin alamıyroum canım işyerim de gölbaşından daha ilerde merkeze 30 km
o yüzden 6buçuk 7 arası doktorda olabiliyorum

Günaydın kızlar... Bol güneşli huzurlu bir gün diliyorum

eskiden yanlışlıkla hamile kalanlar o anda çocuk istemeyenler de ağaçtan fazla yüksek olmayan yerden popo üstü atlarmışlar ki düşsün diye...

1-2 ay önce adet oldum olacam diye beklerken.. görümcemin kızları bizdeydi ödevlerini yapmak istemiyordu acaip üzmüştü beni.. en sonunda biraz bağırdım çağırdım, karnımdan bişi sökülüverdi.. hem kekik çayı falan içiyodum 3-4 gündür.. yarım saat sonra gittim baktım adet olmuşum

canım hayıt tohumunu genelde prolaktin yüksekliği olupta adet gecikmesi bundan kaynaklanan kişiler içiyor.. ama etkisini çabuk gösteren bir kür değil, en az 3-4 ay düzenli olarak kullanılması gerekiyor ve kesinlikle tedavi süresince gebelik yasak ( gerci prolaktik yüksek olunca gebelik olmuyor o ayrı konu):44:

cnm bnm bi tanıdığım bayanda öyle yapmış ama yaramadı kız fik fikten sonra kalkmış başlamış zıplamaya yıkamış falan ama kız şimdi 7 buçuk aylık hamile...

cnm bnm bi tanıdığım bayanda öyle yapmış ama yaramadı kız fik fikten sonra kalkmış başlamış zıplamaya yıkamış falan ama kız şimdi 7 buçuk aylık hamile...

fikfikten sonra işe yaramaz ki o bebek tutunmuş olması lazım.. işte .. 1aylık falan ki düşsün.. ay töbe töbe biz bebek yapmayı beceremiyoruz millet patır patır yapıyor istemeyerek istemiyo madem niye korunmamış canım.. :26:

günaydın kızlar nabersinizz benim kırmızılar bugünde gelmedi 2.günü hehe dün yaptığım testin negatifliğindne sonra yenisine cesret edemedim bugn

kızlar bişi sorucam sizeeee dün çok üşüdüm kayınvalidemlerdeydik annemcim hastamı oalcaksın ondan üşüyor olaiblirsin dedi evet bekliyorum falan, dediki bana regl ne yakın uzakdurun birbirinizden neden dedim beibş varsa bozar dedi aaa dedim nerden dçıktı ilk defa duydum sen dinle beni dedi çok şaşırıdm böyle bişi duynaınız varmıı

günaydın kızlar
öyle bir rüya gördüm ki kalkıp agladım resmen
rüyamda kontrole gittik kadın vajinadan muayene etti hiç bişey demedi bende mutluyum sonra giyinip yanına gittim kadına dedim ki eee keseyi görmedinizmi ama nasıl gülüyorum varyaa kadın kese yok dedibir uyandım başladım aglamaya hiç aklımada getirmedim ayy çok tırstım valla

hayra yoralım şekerimm getirme kötü şeyler aklına

totoş yine açıkta kalmış balım...

hayra yoralım şekerimm getirme kötü şeyler aklına

totoş yine açıkta kalmış balım...

ewet yaaa üzüldüm ama bu sabah midem bulantı yani bebikim benimle

bu arada dün başıma gelen olayımı anlatayım unuttum

gecen gece rüyamda köydeydim tuvalet yerine tasa işiyordum ama 15 dk bitmek bilmiyor
bir uyandım pijamam dizlerime kadar inmiş koşa koşa wc ye gittim

ilginç, ilk defa duydum... doktor bir riskli durum görmediği sürece yasaklamıyor fikfiki.. sadece biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.. fazla coşmadan

canım, balım.. üzme kendi.. ilk geçirdiğin olumsuz gebelikten etki kalmış demekki.. bak ta gör herşey yolunda gidecek.. junior cano geliyo geliyooo

ohoooo senin rüyalarına kaldıysan yılanlar çiyanlar...
boşver hiiç takma şimdiye kadar gördüğün fantastik rüyaların hangisi çıktı da bu çıkacak deliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…