2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

iyiyim,
korkuyorum laf aramızda
hergün karışık rüyalar
bilmiyorum nasılım
Allah sonumu hayır etsin

iyi eder annem, iyi eder... sen dualarını eksik etme.. biz de dua ediyoruz
endişelisin, heyecanlısın.. duyguların birbirine karıştığı için ruyaların da karışıyor... herşey iyi olacak!! rahat ol! no stres..

iyiyim,
korkuyorum laf aramızda
hergün karışık rüyalar
bilmiyorum nasılım
Allah sonumu hayır etsin

canım şuan bilinç altında üstünde bu konu var ve tedirginsin böyle rüyalar görmen çok doğal
eğer kötüyse kimseye anlatma ve besmele çek sonra başını sola çevirerek 3 kez tükür canım

canım şuan bilinç altında üstünde bu konu var ve tedirginsin böyle rüyalar görmen çok doğal
eğer kötüyse kimseye anlatma ve besmele çek sonra başını sola çevirerek 3 kez tükür canım

:)
peki kuzummm
aman herşeyi didikliorum ilk 2 gün ağrım yoktu üzülüodum sonra ağrım oldu üzüldüm şimdi kasılmalar oluo üzülüorum olmazsa da üzüleceğim bilmiorum kuzu zor yaaa
bu daha zor, içinde var biliosun, ya kayar giderse endişesi daha zor
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAYIRLISI diyelim susalım oturalim :)

aynen kuzum Allahtan hayırlısını dilemek en güzeli.. olmazsa bile demek ki bu sizin için hayırlıymış.. ama sen içini kötü düşüncelerle doldurma.. okadar zaman sabrettin, azıcık daha sabret

evet canım tahmin edebiliyorum endişeni ama
düşünme kendini dinleme o şuan seninle ve inşallah ömür sonuna kadar da seninle olacak...

slm kızlar, ben serophene kullanmaya başladım sonunda, yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi yapılacak inşallah herşey yolunda giderse. crafty transferin kaçıncı günündesin çok merak ediyorum sizi ama giremiyorum

Kız kopri mistim ve benden sonra sen de buranın demirbaşı oldun

kız ben zaten kasımın sonundan beri demirbaşı geçtim köklü ağacı oldum da :) dükkanı açtığımızdan beri bukadar sık katılamıyorum.. eşim yokken giriyorum.. burda olduğu zaman onun işleri oluyor bilgisayardan, hem zaten o varken de foruma girmemeyi tercih ediyorum.. merak eder didikler ne yazdığımı bilmemesi daha güzel.. ailesi hakkında ona söyleyemediklerimi burada içimi döküyorum vallahi

kuzum hoşgeldin.. inşallah ilaçların faydasını görürsün.. çatlatma iğnesinden de güzel sonuçlar alırsın.. dualarımız seninle

ben başka topiklere gitmiyorum..burası hep açık kalıyo yazılanları falan okuyorum.buradaki herkeside tanıyorum ya başka topiklerde yabancı hissediyorum kendimi.
Bu arada doktor araştırmalarım devam ediyor.

bende tüp bebek yaptırdım ama ait olduğum topik burasıdır

hepinizi uzun zamandır tanıyormuş gibi seviyorum.

canım craftnin 7. günü benim 10. günüm..ayyyy ne heyecanlı sormayın..

canım craftnin 7. günü benim 10. günüm..ayyyy ne heyecanlı sormayın..

çok merak ediyorum ikinizide, çok zor bir süreç, ben daha başındayım buna rağmen çok zorlanıyorum bunları yaşarken. inşalllah ikinizde mutlu haberler verirsiniz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…