2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aboww ne olmuş bu topişeeee??? neredesiniz kızlar ya? bugün erken paydos etmişsiniz?!?!?!

Elmam.. güzelim bize burdan konuşmak akııl fikir vermek kolay geliyor tabi ama.. bebeğine odaklan.. kavgayı tartışmaları unut.. bazen hayatta laylaylom da olmak gerekiyor.. bende çok biriktirir bir anda patlayan birisiyim.. ama baktım ki içimde tutmakla olmuyor.. terslik görünce ağzıma geleni sayıp rahatlıyorum.. ondan sonra unutuyorum.. bir kaç gün idare edin birbirinizi.. streslisiniz.. bu da geçer inşalah.. allah sabır versin sana canım.. bebişini düşün..

tanselcigim selam canim,yarin test günün heycanlimisin,insallah bebisin tutunmustur sana

ahhhhhhhhhhhhhh potişim hem heyecanlı hem korku içindeyim sen beni anlarsın, sende yaşadın canımcım bunları.. Hiç bişey hissetmiyorum karışığım yani. yarın test günün. buğüne kadar hiç idrarda felanda bakadım. dedikleri gün baktırcağım. Dua et bana lütfen..

poticik ve tanselim nasılsınız?poti yeğenimiz nasıl bakalım.tanselim şu an ezan okunuyor burada inşallah sanada yakın zamanda yeğenimiz nasıl demek nasip olur canım dua ediyorum..inşallahhhhhhhhhh yarın hayırlı haberler verirsin bizlere.

canımm çok sağol, hepimiz kavuşalım bebişlerimize. dualarınız için sağolun..

dosthanem canımcım nasılsın? seni gördüğüme sevindim:))) neler yapıyorsun?

iyiyim canım benim.iş ev arası gidip geliyorum işte.bebek için sorarasan klomen kullandım malesef yine olmadı.bu ay doktor kontrolüne ara verdim.Hayırlısı olsun artık.ne diyeyim.inşallah sen güzel haberler vereceksin bizlere.İnşallahhhhhh canı yürekten istiyorum bunu inan tatlım.

inanıyorum canım..sizlerin samimiyetine hep güveniyorum..sen neden ilaç kullandın?

iyiyim canim,yegeninizde iyidir insallah ,bende goremiyomki iyimi degilmi,ama bi sorun yok sükür

bende inan cok heycanliyim senin ve crafty adina,insallah rabbim emeklerinizi bosa. cikarmaz.sabahmi gideceksin kan vermeye

Son düzenleme:
bende inan cok heycanliyim senin ve carfty adina,insallah rabbim emeklerinizi bosa. cikarmaz.sabahmi gideceksin kan vermeye

canım yarın saat 14.00 de işyerinde çok önemli bir toplantım var. toplantıdan sonra saat 5 gibi gidip kan vericem inşallah..

iyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tamamını okuyamadım yazıların,ben 4 gündür ne yattığımı ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum..yarın sabah tekrar doktora gideceğim,ama başka bi doktorla da telefonda konuştuk,durumu söyledik,çok ümitli konuşmadı o da..boş gebelik olabilirmiş..hala inanamıyorm orda benden bi parça yoksa yaşamayan ben bu belirtileri nasıl yaşıyorum..çok üzgünüm,çok ümidimi yitirmek istemiyorum belki bir mucize olur diyorum,ama kendimi en kötüye hazırladım zaten daha çok üzülemem heralde şu 4 gündür yaşadığımdan..bana dua edin,kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Canım dualarımız seninle.İnşallah yarın güzel haberler verirsin.Üzme kendini henüz kesin olan bişey yokki canım yaa.

sen bi sakinleşsene arkadaşımm
böle yaptıkça içinde var olan cana ne eziyet ediyorsun bilio musun
gün doğmadan neler doğar! Dr sana net bişi sölemeden harap etme kendini de o yavruyu da

Canım dualarımız seninle.İnşallah yarın güzel haberler verirsin.Üzme kendini henüz kesin olan bişey yokki canım yaa.

canım çok teşekkür ederim evt kesinlik yok ama çok ümit vermek istemiyorum falan dedi doktor,o gün bir anda kafamdan kaynar sular döküldü,ümidim gitti işte,belki bir ümit işte,çok okudum gerçi forumlarda internette böyle şeyler yaşayıp 8.ci 9.cu haftalarda bebişinin kalp atışını duyan,bakalım inşallah benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…