- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.901
tanselcigim selam canim,yarin test günün heycanlimisin,insallah bebisin tutunmustur sana
poticik ve tanselim nasılsınız?poti yeğenimiz nasıl bakalım.tanselim şu an ezan okunuyor burada inşallah sanada yakın zamanda yeğenimiz nasıl demek nasip olur canım dua ediyorum..inşallahhhhhhhhhh yarın hayırlı haberler verirsin bizlere.
dosthanem canımcım nasılsın? seni gördüğüme sevindim:))) neler yapıyorsun?
iyiyim canım benim.iş ev arası gidip geliyorum işte.bebek için sorarasan klomen kullandım malesef yine olmadı.bu ay doktor kontrolüne ara verdim.Hayırlısı olsun artık.ne diyeyim.inşallah sen güzel haberler vereceksin bizlere.İnşallahhhhhh canı yürekten istiyorum bunu inan tatlım.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
poticik ve tanselim nasılsınız?poti yeğenimiz nasıl bakalım.tanselim şu an ezan okunuyor burada inşallah sanada yakın zamanda yeğenimiz nasıl demek nasip olur canım dua ediyorum..inşallahhhhhhhhhh yarın hayırlı haberler verirsin bizlere.
ahhhhhhhhhhhhhh potişim hem heyecanlı hem korku içindeyim sen beni anlarsın, sende yaşadın canımcım bunları.. Hiç bişey hissetmiyorum karışığım yani. yarın test günün. buğüne kadar hiç idrarda felanda bakadım. dedikleri gün baktırcağım. Dua et bana lütfen..
bende inan cok heycanliyim senin ve carfty adina,insallah rabbim emeklerinizi bosa. cikarmaz.sabahmi gideceksin kan vermeye
ama bu adama simdi ben ucarim buralardan
inanıyorum canım..sizlerin samimiyetine hep güveniyorum..sen neden ilaç kullandın?
iyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tamamını okuyamadım yazıların,ben 4 gündür ne yattığımı ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum..yarın sabah tekrar doktora gideceğim,ama başka bi doktorla da telefonda konuştuk,durumu söyledik,çok ümitli konuşmadı o da..boş gebelik olabilirmiş..hala inanamıyorm orda benden bi parça yoksa yaşamayan ben bu belirtileri nasıl yaşıyorum..çok üzgünüm,çok ümidimi yitirmek istemiyorum belki bir mucize olur diyorum,ama kendimi en kötüye hazırladım zaten daha çok üzülemem heralde şu 4 gündür yaşadığımdan..bana dua edin,kendimi hiç iyi hissetmiyorum
iyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tamamını okuyamadım yazıların,ben 4 gündür ne yattığımı ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum..yarın sabah tekrar doktora gideceğim,ama başka bi doktorla da telefonda konuştuk,durumu söyledik,çok ümitli konuşmadı o da..boş gebelik olabilirmiş..hala inanamıyorm orda benden bi parça yoksa yaşamayan ben bu belirtileri nasıl yaşıyorum..çok üzgünüm,çok ümidimi yitirmek istemiyorum belki bir mucize olur diyorum,ama kendimi en kötüye hazırladım zaten daha çok üzülemem heralde şu 4 gündür yaşadığımdan..bana dua edin,kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Canım dualarımız seninle.İnşallah yarın güzel haberler verirsin.Üzme kendini henüz kesin olan bişey yokki canım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?