2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bendee tavuk yapıcm fırında bu maggi nin yenı cesnılı poşetlerı var ya onun ıcıne atıp verıcem fırınaa sonra da yanına pilav yapıcam o kadarcık

kızlarrr bısı dıcemm sıze ben bu ay doktora gıtmedım bıraktım klomende kullanmadım hıc bısı yapmadım adetımın 21. gunu mu yoksa 22. gunumu gıtsem progesteronumu olçturmeye onuda olçturdum mu sonucu sıze yazarım onun sonucuna gore artık gıdıcem doktora rahım fılmı cek dıcem dırekt klomen mlomen ıgne ugrastırma benı dıcem artık cokk sıkıldım kızlarr yaa:5
:

malesef öyle olmuyo cnm..eğer kayınvalidenlede aynı şehirdeyseniz ve attığın her adımdan haberi oluyorsa gidemiyorsun annene çünkü kayınvaliden lafları sokarak burnundan getirebilir.

ayyyy dogru diyosun,aman ne karisirlar bu kaynanalarda bilmemki,yasinizi basinizi almisiniz oturun iste bii kösede dimi ama,benimkide iyidir hostur laf sokmada üstüne tanimam,ilk zamanlar gücüme gidiyodu ama simdi takilmiyorum pek,ogullarinada aynisini yapiyo,ogluna sokan el kizina hayli sokar diyorum geciyorum,bazen sinirli anima denk gelirse aliyo agzinin payini,eeeee etme bulma dünyasi

bebişini düşün lütfen kendini yıpratma ufak şeylerse de problem etme sakinken konuş eşinle

Pek sakinlik durumumuz kalmadı.
Ben çıldırmak üzereyim bağır,çağır birsürü kavga ettik
çok kötü oldum şu an işyerindeyim alıp başımı gidesim var öyle bunaldımki
Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar işi boşanmaya kadar getirdim öyle attı tepem artık
karmakarışığım ne düşüneceğimi şaşırdım

Merhaba kızlar;
Hepinizi çok öpüyorum
Bu gün bende iyi değilim eşimle bazı sorunlarımız var
Bende çok kötüyüm bu gün çok üzüldüm
stres voldum bebeğimde üzülmüştür

canim olur öyle seyler kari koca aasinda,sonra hallolur bebesini üzdügünle kalirsin,biliyosun her seyden etkileniyolar,insallah hallolmayacak bir sorun degildir

eski konularmi yine yoksa

Merhaba kızlar;
Hepinizi çok öpüyorum
Bu gün bende iyi değilim eşimle bazı sorunlarımız var
Bende çok kötüyüm bu gün çok üzüldüm
stres voldum bebeğimde üzülmüştür

elmam yapma ne olur üzme kendini..olur öle karı koca arasında sorunlar..akşam konuşur tatlıya bağlarsınız.üzme kendinide bebeğinide.

aynen benimkininde çenesi heryere ulaşır..oğlunada banada..ben hiç cevap vermiyorum ama.ne derse desin eşim cevap veriyo.cevap versem kötü ben olurum rezil eder valla beni herkese..

aaa o ne öyle topla kendini boşanma filan hemen karar verilecek şey mi
bebişini düşün öfkeyle kalkan zararla oturur diye boşa dememişler

simdi olayin ic yüzünü biz bilemeyiz.ama yinede sakin ol,her seyden önce bebegini düsün,su an sana sabir dilemekten baska bise gelmiyor canim elimden,allah yardimcin olsun

Sağol birtanem,sakin olmaya çalışıyorum...
Nede olsa ortada 13 yıllık bir evlilik ve 2 çocuk var
Ama yılların birikimi sanırım çok doluyum ve artık birçok şeye tahammül edemiyorum
toleransım kalmadı.

simdi olayin ic yüzünü biz bilemeyiz.ama yinede sakin ol,her seyden önce bebegini düsün,su an sana sabir dilemekten baska bise gelmiyor canim elimden,allah yardimcin olsun

haklısın cnm..
karı koca arasındaki konuyu bir tek onlar bilir.kimsede karışmamalı bence.önemli olan sakin olup sağlıklı düşünüp doğru karar vermek.
elma ne olur yıpratma kendini olurmu?

elmacım cnm bnm umarım aşılmayacak sıkıntılar değildir.. önce bi deriiiiin bi nefes al bebeişine odaklan sakin olmak için sadece bebişini düşün onunla konuş hatta ama güzel şeyler şimdidend ebabaya düşman etme çocuğu..

haklısın cnm..
karı koca arasındaki konuyu bir tek onlar bilir.kimsede karışmamalı bence.önemli olan sakin olup sağlıklı düşünüp doğru karar vermek.
elma ne olur yıpratma kendini olurmu?

Çok sağolun kızlar...

Çok sağolun kızlar...

evet elmacım asla öfkeyle kalkma, sen annesin önce bebeğini ve çocuğunu düşün
hamilelik hormonlarından dolayı da çok tepki veriyor olabilirsin..Şeytan dürtüyor ve ona prim veriyo olabilirsin..şeytanı en çok sevindiren birbirini seven iki insanın hele hele de nikahlı insanın küsmesiymiş.
sorunu bilmiyorum tabi öyle konuşuyorum gibi de gelebilir sana ama elma ve koruğunun yüzü hep gülsün isteriz biz

Sağol canım,hamilelikten olmadığına eminim bir iki yakın arkadaşımla paylaştığımda
beni haklı buldular.Yani ince eleyip sık dokudum ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…