2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım bende boş gebelikten kürtaj oldum..bütün gebelikler gibi normal giidyordu ama 7. haftada embriyoyu gremediler ve kürtaj oldum.. dur bakalım doktorun net bişey söylesin, üzme hemen kendini..

Tansell dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olur inşallahhhhh.Craftyde sende hamiş olursunuz da bende rahatlarım :) İrm83 canım takma kafana bu kadar Rabbim sanada herşeyin hayırlsıını nasip etsin umarım herşey yolundadır moralini bozma lütfen:

canım bende boş gebelikten kürtaj oldum..bütün gebelikler gibi normal giidyordu ama 7. haftada embriyoyu gremediler ve kürtaj oldum.. dur bakalım doktorun net bişey söylesin, üzme hemen kendini..

aa bilmiyordum tannselcim,çok üzüldüm,çok kötü bir his bu gerçekten..peki sana bişey sorucam sen ultrasonunu hatırlıyomusun orda resmen bişey var kesenin içinde ama anlamadım ben doktor çok mu küçük gördü öyle bişeyler söyledi bana

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,inşallah tabi herşeyin hayırlısını versin allah,ama işte üzülmekten kendimi alamadım günlerdir,bakalım yarın netleşicek herşey,çok sağol cnm..

irem canım kesin bişey yok hemen kendini heba etme, yarın git bakalım ne diyecek.
telefonla nasıl yorum yapıyo o doktor da!!!nasıl ümitsiz olabiliyo!!!
iyi olacak inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin üzme kendini

ben de doktordan geliyorum klomen kullanıcam günde 1 doz
kullansam mı bilemedim versin diye içimden geçiriyodum verince de bi hoş oldum elimde bekliyorum
ben e2, fsh, testesteron için kan verdim, eşim de spermiyogram verecek yarın
dua edin olmas mı bize de

rahim temizmiş ve büyümeyi bekleyen 5 yumurta gördüğünü söyledi doktor, çok acelecisin dedi ama seni fazla yıpratmadan günde 1 doz klomen veriyorum asla 2 içmeyeceksin ve haftaya geldiğinde de diğer 5 taneyi görücem dedi

karmakarışığım anlayacağınız

sağol canım inşallah..telefonla yorum yapan doktor başka doktor,ultrason kağıdını okuduk ona göre yorum yaptı..ama ben açıkçası yarın doktor ümitsiz konuşsa bile başka bi doktora mutlaka gideceğim..çünkü belirtilerim devam ediyo kesilmedi ki..hem değişik şeyler okudum internette herkes yanılabiliyo doktor bile olsa onlar da insan..sen de canını sıkma bak herşey tertemizmiş,ama yine de doktorun verdiyse klomeni kullan bi kere,inşallah hormon tahlilleriniz ve eşinin sonucu da iyi çıkar canım..ben de senin için dua edicem..

dene bi kuzum
spermiyogram da çıksın anlarız bakalım derdimizi

canımcım doktora gittin bence doktoruna güven. Kullanmaya başla. 1 ay klomen kullanmakla bişey olmaz tatlım..eşinin spermiyogram vermeside iyi. iki ratafta kontrol olmalı..

iremcim ben doktora gittim bana boş gebelik dedi hemn kürtaj dedi. Gittiğin doktor Prof. Dr. olmasına rağman başka bi doktoruda çağırıp gösterdi oda boş gebelik dedi ve hemen o gün kürtaj oldum. ben ultrason sonucunu sonra bi doktora daha gösterdim evet boş gebelikmiş dedi. Canımcım dur bakalım doktrun ne diyecek?

ben her ay klomen kullanıyorum ve gayette işe yarıyor yumurtalar büyüyüp çatlıyor aslında benim başka problemlerimde var belkide yumurtaların büyümemesinden başka problemim olmasaydı klomenle kalabilirdim.Çoğu kadın klomenle gebe kalabiliyor.Allah yardımcın olsun canımmm

kuzum nasılsın napıosun yoksun ortalıktaaa

kızlarr ben sızı hepınızıı cok ozledımm hemde cokkk... cok gırmeyım dıom bu sıteye ama olmuyoo ıste aklım hem bebık te gırsemde gırmesemdee... ve su gunler öle streslıyım kı bırı pişt deese patlıyorumm bugunde esıme patladım bı suruu salak salak trıpler içime sıkıntılar gırıo bolee dusunmekten ama olmuyo iştee hadı doktru bırakayım dedım cok takıom ya bıraktım yıne yok aynıı craftyyyy tanselll okudum gecmısı ınsalllah hayırlısı olur hakkınız daa bole cok gusel dıom sızlere ama kendım ole oluyorum kı ısyan derecesıne gelıom rabbım affetsınn neysee öle bi içimi dokeyım dedım hadı bende cıkayım barı kımsecıkler yok korkarım tek basımaa

Ins bebisin karnindadir guzelim yiyen biraz gec inecetir keseye dualarim seninle guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…