- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.921
canım çok teşekkür ederim evt kesinlik yok ama çok ümit vermek istemiyorum falan dedi doktor,o gün bir anda kafamdan kaynar sular döküldü,ümidim gitti işte,belki bir ümit işte,çok okudum gerçi forumlarda internette böyle şeyler yaşayıp 8.ci 9.cu haftalarda bebişinin kalp atışını duyan,bakalım inşallah benimledir
canım bende boş gebelikten kürtaj oldum..bütün gebelikler gibi normal giidyordu ama 7. haftada embriyoyu gremediler ve kürtaj oldum.. dur bakalım doktorun net bişey söylesin, üzme hemen kendini..
Tansell dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olur inşallahhhhh.Craftyde sende hamiş olursunuz da bende rahatlarım :) İrm83 canım takma kafana bu kadar Rabbim sanada herşeyin hayırlsıını nasip etsin umarım herşey yolundadır moralini bozma lütfen:
iyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tamamını okuyamadım yazıların,ben 4 gündür ne yattığımı ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum..yarın sabah tekrar doktora gideceğim,ama başka bi doktorla da telefonda konuştuk,durumu söyledik,çok ümitli konuşmadı o da..boş gebelik olabilirmiş..hala inanamıyorm orda benden bi parça yoksa yaşamayan ben bu belirtileri nasıl yaşıyorum..çok üzgünüm,çok ümidimi yitirmek istemiyorum belki bir mucize olur diyorum,ama kendimi en kötüye hazırladım zaten daha çok üzülemem heralde şu 4 gündür yaşadığımdan..bana dua edin,kendimi hiç iyi hissetmiyorum
irem canım kesin bişey yok hemen kendini heba etme, yarın git bakalım ne diyecek.
telefonla nasıl yorum yapıyo o doktor da!!!nasıl ümitsiz olabiliyo!!!
iyi olacak inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin üzme kendini
ben de doktordan geliyorum klomen kullanıcam günde 1 doz
kullansam mı bilemedim versin diye içimden geçiriyodum verince de bi hoş oldum elimde bekliyorum
ben e2, fsh, testesteron için kan verdim, eşim de spermiyogram verecek yarın
dua edin olmas mı bize de
rahim temizmiş ve büyümeyi bekleyen 5 yumurta gördüğünü söyledi doktor, çok acelecisin dedi ama seni fazla yıpratmadan günde 1 doz klomen veriyorum asla 2 içmeyeceksin ve haftaya geldiğinde de diğer 5 taneyi görücem dedi
karmakarışığım anlayacağınız
kullansam mı bilemedim versin diye içimden geçiriyodum verince de bi hoş oldum elimde bekliyorum
rahim temizmiş ve büyümeyi bekleyen 5 yumurta gördüğünü söyledi doktor, çok acelecisin dedi ama seni fazla yıpratmadan günde 1 doz klomen veriyorum asla 2 içmeyeceksin ve haftaya geldiğinde de diğer 5 taneyi görücem dedi
sağol canım inşallah..telefonla yorum yapan doktor başka doktor,ultrason kağıdını okuduk ona göre yorum yaptı..ama ben açıkçası yarın doktor ümitsiz konuşsa bile başka bi doktora mutlaka gideceğim..çünkü belirtilerim devam ediyo kesilmedi ki..hem değişik şeyler okudum internette herkes yanılabiliyo doktor bile olsa onlar da insan..sen de canını sıkma bak herşey tertemizmiş,ama yine de doktorun verdiyse klomeni kullan bi kere,inşallah hormon tahlilleriniz ve eşinin sonucu da iyi çıkar canım..ben de senin için dua edicem..
ben her ay klomen kullanıyorum ve gayette işe yarıyor yumurtalar büyüyüp çatlıyor aslında benim başka problemlerimde var belkide yumurtaların büyümemesinden başka problemim olmasaydı klomenle kalabilirdim.Çoğu kadın klomenle gebe kalabiliyor.Allah yardımcın olsun canımmm
Ins bebisin karnindadir guzelim yiyen biraz gec inecetir keseye dualarim seninle guzelimiyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir tamamını okuyamadım yazıların,ben 4 gündür ne yattığımı ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum..yarın sabah tekrar doktora gideceğim,ama başka bi doktorla da telefonda konuştuk,durumu söyledik,çok ümitli konuşmadı o da..boş gebelik olabilirmiş..hala inanamıyorm orda benden bi parça yoksa yaşamayan ben bu belirtileri nasıl yaşıyorum..çok üzgünüm,çok ümidimi yitirmek istemiyorum belki bir mucize olur diyorum,ama kendimi en kötüye hazırladım zaten daha çok üzülemem heralde şu 4 gündür yaşadığımdan..bana dua edin,kendimi hiç iyi hissetmiyorum
günaydın herkese..ben varım ya şekerim.
hoşgeldin canım nasılsın iyisin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?