2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ne kadar kullanacaksın cnm birşey dedimi?
hem niye üzülüyosunki..sen demedinmi içime mart ayında hamile kalacağım doğuyo diye.belki klomen kullanarak bu ay hamile kalırsın.

klomenle ilk ayında hamile kalan da çok kalmayan da
inşallah ilkinde olur benim, günde 1 tane alıcam ben
normalde 10 tane çıkıyo içinden ama ben 5 tane kullanıcam

yumurtaları gösterdi minik siyah noktacık şeklindeler şimdi
6-7 tane oluşmaya başlamış dedi klomenle 1 den fazlasını büyütüp çatlatırsak hamile kalma ihtimalin o kadar artar dedi

Son düzenleme:

oh oh negüzel o zaman
acaba banadamı klomen verir doktor :26:

oh oh negüzel o zaman
acaba banadamı klomen verir doktor :26:

1 yılı tamamlayalım mı yoksa süreci hızlandıralım mı dedi
ben de hızlandıralım dedim

muayene etti eğer kistik bi yapı varsa klomen verilemiyormuş kisti de büyütüyormuş
öyle bişey görmedi
klomen verdi

sen de artık beklemek istemiyorum falan dersen verir
ama eğer bebek yoksa önce adet olman için adet söktürücü verir

Son düzenleme:

amaan işte klasik yemek fabrikası yemekleri mercimek çorba konserve fasulye yoğurt falan...
ben 73 kiloyum canım boyum da 160 cm
yani kalıba göre 42-44 beden giyiyorum

amaan işte klasik yemek fabrikası yemekleri mercimek çorba konserve fasulye yoğurt falan...
Ben 73 kiloyum canım boyum da 160 cm
yani kalıba göre 42-44 beden giyiyorum

sorma bizdede nohut pilav varmış..
Dışardan yiyelim dedik bugünde bekliyoruz siparişlerin gelmesini.
çokda değilmişsin aslında.o kendi kilosuna baksın asıl

geçmiş olsun geçen gece 4 de acillik oldum baş agrısı ve acaip bi şekilde kusuyodum migren miydi acaba :44:

geçmiş olsun canım.. migren sanırım.... başımda 4 kişi var bu meretten çeken.. kayınvalidem, eşim, küçük görümcem.. sanırım bir de ortanca görümcemde de çıktı..

kafaya birşeyi çok takınca oluyor.. tansiyon yükseliyor.. ondan sonra başlıyor baş ağrısından sonra da kusma.. bunu ilk hissettiğin anda ilaç almazsan ilerleyince iğneden başka birşey fayda etmiyor.. ayrıca yediklerine de dikkat et , tuzdan ve ekşi (turşu) dan uzak dur, bunlar tansiyon yapan şeyler.. midene dokunduğunu bildiğin şeyleri yeme , ayol prof kesildim bende

Hayırlı cumalar bacılaaar...
iisiniz inşallah..
acaip karmaşık rüya gördüm.. hernekadar şu anda gebelik düşünmüyorum desemde içimdeki ben düşünüyor galiba :) rüyamda memleketteydim.. böyle 7 aylık hamile göbeğim var kontrole gidiyorum doktor bebeği göremiyor.. çok üzülüyorum ondan sonra foos diye karnım iniverdi hiç hamile olmamışım gibi.. eve gidiyorum dolapta turşular falan var.. hele bir yeşil fasulye turşusu var.. canım çok çekiyor ama açmıyorum aile toplanınca kavurup yeriz diye.. sonracıma bizim orda mişmaş diye bi yemek var ondan canım çekiyor.. (közlenmiş kırmızı biberi soyup ufak kare kare kesiyorsun kavuruyorsun ondan sonra peynirle yumurta katıp pişiriyosun) ondan işte 1 tencere var öküz gibi yedim ...
tam afiyetle yiyodum uyandırma alarmı çaldı..

hepsi bunlar rüyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…